Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
I Barcelona bude favorit protiv Getafea, pa ih Getafe klepi...
Iznenadjenja se desavaju, kao i sinoc (doduse remi je za nas kiks za jucerasnjeg protivnika je to uspjeh).
Idemo dalje.
Iznenadjenja se desavaju, kao i sinoc (doduse remi je za nas kiks za jucerasnjeg protivnika je to uspjeh).
Idemo dalje.
- feniksptica
- Kontakt:
Nema kvalitete za to s obje strane.Laznjak je napisao/la: ↑05 nov 2020, 14:46Neka prepucavanja, to je ta car derbijaSoulEclipsee je napisao/la: ↑05 nov 2020, 14:40I vi se prepucajete ko djeca.Kone kao favoriti bili,hajde prvo poluvrijeme ste bolji bili,fulili ste dobre šanse i mogli ste otići i sa 2:0 u prvom.Drugo poluvrijeme naše i to je to.Zadnja tri derbija su bila odlična i evo ovaj sinoć dobar bio..![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
S druge strane Željezničar gostuje Tuzli, Borcu, Zrinjskom od težih i Mladosti i Krupi od lakših utakmica. Barem na papiru, jer znamo da su i Mladost i Krupa slavile na Grbavici. Jest teži raspored, ali daleko od toga koliko ti potenciraš. Još ima i treći dio. Uglavnom, još se dosta ima za igrati. Daleko je ovo od gotovog.farrys je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:47Polako, osim Zrinjskog niste imali ni jedno yebeno gostovanje u prvom dijelu. Sad vam slijedi Tuzla, Borac, Velez, Siroki, Grbavica... Vidjet cemo sta vrijeme nosi. Na muci se junaci poznaju, mi smo ovaj zayeban tempo sasvim solidno ispratili...joker90 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:16Svašta bi se moglo napisati i reći za derbi, za prvo poluvrijeme i našu igru, za drugo poluvrijeme i šanse Željkana, ali treba napisati samo ono što je objektivna istina, a ne naše subjektivno viđenje situacije, a to je: "Bit će željo qrac šampion". To je jedina istina i jedino što treba uzeti iz ove utakmice i cjelokupne situacije. Svašta se može desiti do kraja, ali Željkan neće niđe i slavit će qrčinu za 100 godina kluba kao i što su navikli u prethodnom periodu.![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bolje napišite koja zayebana domaćinstva ima željoMokes je napisao/la: ↑05 nov 2020, 15:28S druge strane Željezničar gostuje Tuzli, Borcu, Zrinjskom od težih i Mladosti i Krupi od lakših utakmica. Barem na papiru, jer znamo da su i Mladost i Krupa slavile na Grbavici. Jest teži raspored, ali daleko od toga koliko ti potenciraš. Još ima i treći dio. Uglavnom, još se dosta ima za igrati. Daleko je ovo od gotovog.farrys je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:47Polako, osim Zrinjskog niste imali ni jedno yebeno gostovanje u prvom dijelu. Sad vam slijedi Tuzla, Borac, Velez, Siroki, Grbavica... Vidjet cemo sta vrijeme nosi. Na muci se junaci poznaju, mi smo ovaj zayeban tempo sasvim solidno ispratili...joker90 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:16Svašta bi se moglo napisati i reći za derbi, za prvo poluvrijeme i našu igru, za drugo poluvrijeme i šanse Željkana, ali treba napisati samo ono što je objektivna istina, a ne naše subjektivno viđenje situacije, a to je: "Bit će željo qrac šampion". To je jedina istina i jedino što treba uzeti iz ove utakmice i cjelokupne situacije. Svašta se može desiti do kraja, ali Željkan neće niđe i slavit će qrčinu za 100 godina kluba kao i što su navikli u prethodnom periodu.![]()

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Hahahhahaa, al fakat.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 nov 2020, 15:44Bolje napišite koja zayebana domaćinstva ima željoMokes je napisao/la: ↑05 nov 2020, 15:28S druge strane Željezničar gostuje Tuzli, Borcu, Zrinjskom od težih i Mladosti i Krupi od lakših utakmica. Barem na papiru, jer znamo da su i Mladost i Krupa slavile na Grbavici. Jest teži raspored, ali daleko od toga koliko ti potenciraš. Još ima i treći dio. Uglavnom, još se dosta ima za igrati. Daleko je ovo od gotovog.![]()

Lahko cemo mi za gostovanja.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Mene samo zanima jel oni pogledaju šta napišu prije objave? Pa ja običnu ozbiljniju viber poruku npr prije slanja pogledam, a ovi se likovi onda nazivaju novinari??Antoni Bandić iz Gruda je delegiran za derbi začelja između Olimpika i Gruda
nema potpisa
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj te rukomet
Pusti te prepucavanja
NEK SMO PUNI BOSNE A I BOSNA NAS

Pusti te prepucavanja
NEK SMO PUNI BOSNE A I BOSNA NAS

Maccabi je u drugom podivljao, za razliku od vas koji hodati niste mogli. Tu je ta razlika izmedju pravih Evropskih timova koji iza sebe imaju grupne faze EL i LP, i vas koji mislite da ste jedan takav klub, uporediv sa Maccabijem. A ustvari ste, uz sve te pare, investicije, igrace, samo malo ispred ostatka Premijer lige.
Uvjek neko ima sto kazu rezervni plan.Da su nas razvalili bila bi prica veze nemamo Tatar Rahman bogovi liga petice.Posto nisu a mogli su jebu Handzicu sve pukli ko kokice i onda ide rezervni plan.Prvi smo sampioni i bla bla.Kontali ste da ce te nam minimalno 3 uvalit niste i ispalo najbolje sto je moglo.Mogli bi i mi rec **** titulu bitno je komsije.pobjedit.Nego kad ste nad zadnju uzeli.Ko bolji ukupno u derbijima.
Nema tu nikakvog rezervnog plana ni opravdanja. Prosuli smo dva boda protiv mnogo manjeg i slabijeg kluba i tu izgovora nema.Alipasino je napisao/la: ↑05 nov 2020, 18:46Uvjek neko ima sto kazu rezervni plan.Da su nas razvalili bila bi prica veze nemamo Tatar Rahman bogovi liga petice.Posto nisu a mogli su jebu Handzicu sve pukli ko kokice i onda ide rezervni plan.Prvi smo sampioni i bla bla.Kontali ste da ce te nam minimalno 3 uvalit niste i ispalo najbolje sto je moglo.Mogli bi i mi rec **** titulu bitno je komsije.pobjedit.Nego kad ste nad zadnju uzeli.Ko bolji ukupno u derbijima.
Vama cestitke na velikom uspjehu. Zasluzili ste i slavite, ne dajte drugima da vas ometu u tome.

- svrakino1921
- Kontakt:
Husref Musemic da je bio umjesto Vinka
Ogadili bi nam fudbal
Tu je kvaka
Ogadili bi nam fudbal
Tu je kvaka
Dobro ako ti tako kazes.Evo slavimo konta komsiluk da nije kakva svadba.
Kako je neko dao ovlasti onakvoj budali,nikad mi nece biti jasno.Ako cemo vec tako,dajte navijacima i drugih velikana da uredjuju cijene u svom omiljenom klubu.
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Kojih velikana
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.