velikan i vrabcica, velikan sa sadaka arene i tako to

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne mogu da se sjetim s kim ono bijese ste igrali prije 40 godina u evropi da i mi vama uzvratimo. Protiv vas minimalno bod i to smatramo kiksom
Opet vristite. Zar niste nista naucili poslije tekme sa komsijama
Citiraj me poslije meca slobodnofeniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2020, 20:03Ne mogu da se sjetim s kim ono bijese ste igrali prije 40 godina u evropi da i mi vama uzvratimo. Protiv vas minimalno bod i to smatramo kiksom
Radije cemo se furat na Arsenal one sezone..Ja cu to zaboravit citirat kako god zavrsi. Ako dobijete javi i zezaj al nista od togabrandao je napisao/la: ↑05 nov 2020, 20:36Citiraj me poslije meca slobodnofeniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2020, 20:03Ne mogu da se sjetim s kim ono bijese ste igrali prije 40 godina u evropi da i mi vama uzvratimo. Protiv vas minimalno bod i to smatramo kiksom![]()
Niste ni vi galaktikosi,pa da svaku pobjedite
Vidjeli mi kako vi sa Ajayijem dogovarate i kako ste sklopili dogovor i doveli ga pa i mi istoMerakk1921 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:20ajdohordas je napisao/la: ↑
Mozete reći da sam lud... Ali ja bih fakat pokušao sa Balotelijem. Njemu definitivno treba restart karijere, on ne može više ni treću talijansku igrati samim time i potraživanja njegova opadaju.
Hadzic se dogovorio sa Balotelijem, sve je bilo dogovoreno a onda mu je Hadzija ponudio bananu ..
Hahah cuj srece jesil gledao utakmicu strucnjak? Pozdravi nam Radovca i ostale nase sto su vam glavni igraci. Pogledaj tekmu i statistiku onako reda radi. Atalantizacija je vrh ipak je to Seria A al kad je Zrinjiizacija onda je to belaj vec
HAHAHAHAHAHHAHAHA izvini brate al' Baloteli i Ayaji?? Poredis ta dva igraca jel to realno? Stvarno si kl.ocina jbgfeniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:22Vidjeli mi kako vi sa Ajayijem dogovarate i kako ste sklopili dogovor i doveli ga pa i mi istoMerakk1921 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:20ajdohordas je napisao/la: ↑
Mozete reći da sam lud... Ali ja bih fakat pokušao sa Balotelijem. Njemu definitivno treba restart karijere, on ne može više ni treću talijansku igrati samim time i potraživanja njegova opadaju.
Hadzic se dogovorio sa Balotelijem, sve je bilo dogovoreno a onda mu je Hadzija ponudio bananu ..
Merakk1921 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:24HAHAHAHAHAHHAHAHA izvini brate al' Baloteli i Ayaji?? Poredis ta dva igraca jel to realno? Stvarno si kl.ocina jbgfeniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:22Vidjeli mi kako vi sa Ajayijem dogovarate i kako ste sklopili dogovor i doveli ga pa i mi istoMerakk1921 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:20ajdohordas je napisao/la: ↑
Hadzic se dogovorio sa Balotelijem, sve je bilo dogovoreno a onda mu je Hadzija ponudio bananu ..![]()
Polako momak vi ste stariji od nas a niste uspjesniji polako sabura samoAlipasino je napisao/la: ↑05 nov 2020, 18:46Uvjek neko ima sto kazu rezervni plan.Da su nas razvalili bila bi prica veze nemamo Tatar Rahman bogovi liga petice.Posto nisu a mogli su jebu Handzicu sve pukli ko kokice i onda ide rezervni plan.Prvi smo sampioni i bla bla.Kontali ste da ce te nam minimalno 3 uvalit niste i ispalo najbolje sto je moglo.Mogli bi i mi rec **** titulu bitno je komsije.pobjedit.Nego kad ste nad zadnju uzeli.Ko bolji ukupno u derbijima.
Slikovit primjer razlike izmedju nas i vas. Bravo.Merakk1921 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:24HAHAHAHAHAHHAHAHA izvini brate al' Baloteli i Ayaji?? Poredis ta dva igraca jel to realno? Stvarno si kl.ocina jbgfeniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:22Vidjeli mi kako vi sa Ajayijem dogovarate i kako ste sklopili dogovor i doveli ga pa i mi istoMerakk1921 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:20ajdohordas je napisao/la: ↑
Hadzic se dogovorio sa Balotelijem, sve je bilo dogovoreno a onda mu je Hadzija ponudio bananu ..![]()
Šta je njemu sjevnulo u glavu
HAHAHAHAHAHHAHAHA izvini sestro al' Sarajevo i zeljo?? Poredis ta dva kluba jel to realno? Stvarno si mi.tomancina jbgMerakk1921 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 21:24
HAHAHAHAHAHHAHAHA izvini brate al' Baloteli i Ayaji?? Poredis ta dva igraca jel to realno? Stvarno si kl.ocina jbg![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.