AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Početak kraja.
- Romagnoli13
- Kontakt:
U nedjelju će ih isprašiti Verona, pa onda će biti ispadanje iz lige.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Wc golman, dajte mu i 10 miliona. 
Jbg, trebalo se i ovo jednom desiti.

Jbg, trebalo se i ovo jednom desiti.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Auu potopi nas turcin.
Koliko slaba sredina bez Bennacera!
Koliko slaba sredina bez Bennacera!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Samo još da ne dožive katastrofu 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tonali i Kessie nmg skupa u vezi,jer niti jedan nije zamjena za Benasera,ali dobro ovo se moralo desiti nekad,svakoj seriji dodje kraj pa tako i nasoj,idemo se sabrati i dobiti Veronu u nedjelju.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nije sto ce izgubiti,nego sto im je pristup veceras kao da su izasli termin odigrati
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma ovdje nije bilo potrebe igrati sa ovoliko startera. Ali eto moralo se nekad desiti. I možda u pravom trenutku da se igrači vrate na zemlju, od onih koji su malo poleteli.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Večeras je loša igra, presjekao ih je penal, poslije su psihički pali. Romagnoli je van forme totalno. Ako ispadne Kjaer, niko drugi ne zatvara
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Al sta im radi Renato majko mila, ko djeca oko njega.
Ako ništa izgubit ćemo sa stilom
Ako ništa izgubit ćemo sa stilom

Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Leao lijevo, Rebic napadac, wtf Pioli?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nocas je bila mala skola fudbala od lilla, znaci u svakom pogledu nogometne igre su bili bolji, mi se sastavili nismo sa loptom....ovo je nocas blago receno ocaj....
Jbt nismo sanse napravili za 90 min,ovo me podsjeca na Milan u ovih zadnjih 7-8 godina unazad,bezidejan,uzasan bez trke bez zelje bez volje.
Nadam se da ce vec u nedjelju biti bolje ali protiv Udina je isto bilo na misice.
Nadam se da ce vec u nedjelju biti bolje ali protiv Udina je isto bilo na misice.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je jedna od onih utakmica kad ti jednostavno ništa ne ide, a protivnik šta god uradi, ide mu od noge. Imam osjećaj da je ovaj Turčin šutnuo još 3 puta, dao bi dva gola. Ali eto prvi poraz nakon 8 mjeseci. Teško da će ovakav pristup ponoviti u nedjelju. Tako da idemo dalje.
A ništa, još uvijek imaju niz bez poraza u ligi... 
Kad skontaš, nije ni Lile do onog trećeg gola ništa posebno uradio, dva gola iz nepostojećeg penala i greške Donarume. To ih je još dodatno dotuklo. A Milan kao Milan, nisu dobro odigrali niti im išta ide od noge, a tako je svaki put kad par prvotimaca ne igra.
Mada yebo ovo, bitna je liga i 3 boda u nedjelju.

Kad skontaš, nije ni Lile do onog trećeg gola ništa posebno uradio, dva gola iz nepostojećeg penala i greške Donarume. To ih je još dodatno dotuklo. A Milan kao Milan, nisu dobro odigrali niti im išta ide od noge, a tako je svaki put kad par prvotimaca ne igra.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niz se nastavlja, to je već 20 utakmica bez poraza. Osim ako Verona ne bude odigrala kao Barcelona iz 2011erope11 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 22:47A ništa, još uvijek imaju niz bez poraza u ligi...

Lille je solidna ekipa, nizu je morao doći kraj - srećom smo "samo" 3 primili, mogli smo i petardu.
Renato je se poigrao sa Tonalijem, Kessie je više izgubio lopti večeras nego od početka sezone. Dalot loš, Romagnoli opet penal. Kvota na njegov novi penal protiv Verone je plafon 1.30.
Pad forme je stigao, na mišiće smo se provukli protiv Udinesea, svakako puno bitniji rezultat nego ovaj u Miki Maus kupu. Apsolutno je sve loše večeras, nijedan ne može dobiti prolaznu ocijenu. Kolektivni kolaps. Umora ima, ali je više do pada forme - nego umora. Horor.
Renato je se poigrao sa Tonalijem, Kessie je više izgubio lopti večeras nego od početka sezone. Dalot loš, Romagnoli opet penal. Kvota na njegov novi penal protiv Verone je plafon 1.30.
Pad forme je stigao, na mišiće smo se provukli protiv Udinesea, svakako puno bitniji rezultat nego ovaj u Miki Maus kupu. Apsolutno je sve loše večeras, nijedan ne može dobiti prolaznu ocijenu. Kolektivni kolaps. Umora ima, ali je više do pada forme - nego umora. Horor.
- OldFashioned
- Kontakt:
Jedno je sigurno, protiv fizikalaca ćemo imati najviše problema ove sezone.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.