FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 31 okt 2020, 11:53

Chapman1886 je napisao/la:
31 okt 2020, 09:51
ovi dresovi što nositr u europi :tokralju:
Perverzija :tokralju:

Retro na sezonu 77-78.

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 nov 2020, 17:54

1-4 u Surdulici za 35. bod u 13 odigranih kola i gol razliku 39-5 :kafa:

Majstorija Gavrića. Samo mu sto vise minuta dati i svaka prodaja ispod 5-6 mil. (fiktovno) bi bila samo nesposobnost/lopovluk Terzića i Mrkele... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 nov 2020, 04:10

:shock: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 nov 2020, 16:18

Veceras pobjedom prakticki otvaramo vrata proljeca. Otisli bi na 6 i onda bi nam iz preostala 3 meca trebala minimalno 2, a maksimalno 4 boda.

Ocekuje se isti sastav kao vs Slovana, s tim sto bi povrijedjene Rodića i Nikolića mijenjali Gobeljić i Kanga.

Gazi lomi Zvezdo!!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 nov 2020, 17:43

Sta kaze: Ovde ultrasi nisu normalni :urnebes:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 nov 2020, 22:58

Porodjajne muke za velika 3 boda!!! :crazy: :cool:

Previse smo nekako jajarili i imali respekta. Prepustili im loptu kao da su Bayern, ali opet uz malo srece uspjeli dobiti.

Bravo momci :clap:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 05 nov 2020, 23:02

Zadnjih 20 minuta za zaborav, kakva panika, svi se kolektivno pogubili.

Katai je doktor, Falcineli gine za ekipu, Gobelja je za klupu.

Nerijeseno u Belgiji nam je 95% posla sto se tice obezbjedjivanja proljeca u Evropi. Pobjeda je 100%.

MM10
Kontakt:

Post Postao/la MM10 » 05 nov 2020, 23:15

Koje pomracenje uma, izvedes Ivanica u 65 minutu i raspadne nam se igra, i kao da ti ne bude dovoljno onda izvedes i Kataia, Kangu i Bena.. Au ljudi ne verujem sta sam gledao veceras i nadam se da nikad vise necu. Pa izvedes sve majstore fudbala a uvedes Petrovica, Spiridonovica, Pankova.. Pa mi da se udaramo petama u dupe od srece. Da, nije bilo mnogo vremena kad su ovi izvedeni ali opet mora neko da sacuva tu loptu..

Ovo je uz derbi najgori mec sezone, Sanogo ceo mec kriminalan, visio crveni buduci da je zuti imao jos u 1 poluvremenu, Gobeljic ubedljivo najgori igrac, ne zbog onog promasaja sa 3 metra vec svega ostalog. Borjan jedva da je jednu loptu ispucao kako treba, Milunovic spor, onaj kiks iz prvog poluvremena je Bogu za plakati..

Stvarno smo veceras imali brdo losih igraca i pravo cudo je da smo ovo uopste dobili.

Ali mi najbolje da geniji na ovom terenu igraju svaki vikend i jos uvek ga ne poznaju pa na kisu izadju u kopackama sa plitkim kramponima pa se klizaju k'o bambi na ledu. I to profi fudbaler?

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 05 nov 2020, 23:22

Ne vidim da smo mi bili toliko losi. Mogli smo im jos komotno dva gola utrpati, prvih 70 minuta smo bili daleko bolja ekipa. Kataieva precka i Gobeljiceva stativa u situaciji kada je gol prazan. Narocito je ovo Gobeljicevo moglo prelomiti utakmicu jer bi otisli na 3:1.

Ja sam zadovoljan i rezultatom i igrom do tog vadjenja Ivanica. Nakon toga je sve bilo hrkljus i samo nas je Borjan spasio onom odbranom u nadoknadi.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 nov 2020, 09:16

MM10
Kontakt:

Post Postao/la MM10 » 06 nov 2020, 09:33

dscile je napisao/la:
05 nov 2020, 23:22
Ne vidim da smo mi bili toliko losi. Mogli smo im jos komotno dva gola utrpati, prvih 70 minuta smo bili daleko bolja ekipa. Kataieva precka i Gobeljiceva stativa u situaciji kada je gol prazan. Narocito je ovo Gobeljicevo moglo prelomiti utakmicu jer bi otisli na 3:1.

Ja sam zadovoljan i rezultatom i igrom do tog vadjenja Ivanica. Nakon toga je sve bilo hrkljus i samo nas je Borjan spasio onom odbranom u nadoknadi.
Imali su kolega sansi i oni, necu sad da gledam u sitna zrna cije su bolje ali su ih imali, u prvom poluvremenu posle kiksa Milunovica, zatim kada je Degenek stigao da ukluza na povratnu loptu, onda odbrana Borjana iskosa kad ga je vise napucao dok je bio uz stativu, onda ona iz 94 minuta.. Da ne kazem da su konstanto bili opasni nakon naseg jadnog pokusavanja da se lopta iznese od gola. Nije mi jasno asto se to uporo forsira i pokusava, pa nismo mi **** Bajern da mozemo da iznesemo loptu onako. I pokusas 3x i vidis da ne uspevas, da su konstatno blizu da uzmu posed i ti opet nastavis to isto. Opasniji smo sami po sebe nego oni po nas.

Bice tesko u Belgiji, skoro pa sam siguran da gubimo tamo, X bih "potpisao" odmah sutra, ali ajde ima jos vremena, i sve je moguce do tada.

Dobro je da smo odbranili 3 boda za ulazak u grupu i da smo zaradili jedan novi (mislim na bodove za koeficijente).

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 nov 2020, 16:31

Na danasnji dan prije 2 god. najveca pobjeda u ovom vijeku :cool:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 nov 2020, 23:15

MM10 je napisao/la:
06 nov 2020, 09:33
Dobro je da smo odbranili 3 boda za ulazak u grupu i da smo zaradili jedan novi (mislim na bodove za koeficijente).
Nama su trebala pobjeda i remi u grupi da bi odbranili bodove iz prosle godine. Lani smo uzeli 4.000 bodova, a sada vec 5.050. Sto je jos vaznije, debelo smo prebacili onih mizernih 1.500 bodova iz sezone 2016/2017 koji se sledece godine brisu, tako da cemo na ljeto imati preko 30.000 koeficijent. U zavisnosti sta uradimo ove sezone, mozda naguramo i na 35.000 :cool:

Trenutno smo 55. na uefa club koeficijent listi.

slika

P.S. Jedan kuriozitet...Jucerasnja pobjeda je bila 20. u evropi u poslednje 4 godine.
Padali su: Liverpool, Olympiakos, Köln 2x, Krasnodar, Gent, Sparta Prag 2x, Slovan Liberec, Spartak Trnava, Helsinki, Tirana, Ararat, Irtysh Pavlodar, Suduva 3x, Spartaks Jurmala, Floriana i Europa.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 nov 2020, 09:38

Oooppaaa :opaopa:
DOGOVORENO: Aleksandar Dragović u Zvezdi od januara!

Deda Mraz je za rukovodstvo, stručni štab i navijače Crvene zvezde stigao u Beograd u drugoj polovini novembra. Klub sa Marakane je na dobrom putu da, pre otvaranja zimske pijace, dovede kapitalno pojačanje. Tačnije, srpski šampion je postigao dogovor sa dugogodišnjim reprezentativcem Austrije Aleksandrom Dragovićem da već u januaru i zvanično postane novi član najtrofejnijeg srpskog kluba, piše u današnjem izdanju Sportski Žurnal. Na ovaj način Dragoviću, momku srpskih korena odraslom u Beču, biće ispunjena dečačka želja da zaigra u Crvenoj zvezdi, dok će Dejan Stanković dobiti kapitalno pojačanje u centralnom delu odbrane.

Na stranicama portala MOZZART Sport pre nekoliko sedmica čitali ste o tome da je Aleksandar Dragović figurirao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Bajer iz Leverkuzena je bio spreman da ga pošalje u Beograd, uz dogovor o obaveznom otkupu od 1,2 miliona evra. Čak je i Dragović bio spreman da značajno redukuje primanja i u crveno-belom dresu igra za 40.000 evra mesečno. Međutim, zbog prebukiranosti na štoperskoj poziciji, rukovodstvo Crvene zvezde je odustalo od tog angažmana.

Međutim, sada su se stvari promenile. Iskusnom Nemanji Milunoviću ističe ugovor, Miloš Degenek je tražena roba na azijskom kontinentu... Dovoljno da odgovorni sa Marakane reaguju i postignu dogovor sa momkom impresivne igračke biografije.

Pre četiri leta Aleksandar Dragović je pojačao Bajer iz Leverkuzena, nakon što je nemački klub na račun Dinama iz Kijeva uplatio 18.000.000 evra. U tom trenutku iskusni centralni defanzivac bio je najskuplji igrač srpskih korena. U ovoj sezoni izgubio je mesto startera u Leverkuzenu, sa kojim mu ugovor ističe narednog leta. Još nije poznato hoće li Dragović stići u Zvezdu kao pozajmljeni igrač, ili će raskinuti ugovor u Nemačkoj i potpisati višegodišnju saradnju sa Crvenom zvezdom.

Nema sumnje da je standardnom reprezentativcu Austrije, pozivanom i za novembarski ciklus, namenjena uloga komadanta odbrane.

Posle školovanja u Austriji iz Beča, Dragović je igrao za Bazel, Dinamo iz Kijeva, Bajer Leverkuzen, a proveo je sezonu u redovima Lestera. Prava jagma za njegovim potpisom vladala je leta 2016. godine. Tada je bio na pragu transfera u Totenhem, ali mu je na kraju Leverkuzen ponudio najbolje lične uslove.

Ove sezone osvedočeni zvezdaš, koji je za 29. rođendan dobio tortu sa grbom Crvene zvezde, odigrao je samo 58 utakmica u Bundesligi. Nešto više je bio na sceni u Ligi Evrope, ali u Leverkuzenu ne računaju na njega kao na ozbiljnu opciju. Znaju da će teško povratiti uloženi novac, te da je u ovom trenutku uspeh skinuti Dragovića sa plate. A ona nije mala, nemački Bild je letos spekulisao da Srbin u Leverkuzenu zarađuje nešto više od dva miliona evra neto

Angažovanjem Dragovića Crvena zvezda će početi veliku rekonstrukciju poslednje linije. Nije nemoguće da u Zvezdu dođe još jedan štoper, poput Lindzija Rouza velike Stankovićeve želje. Takođe, crveno-beli će angažovati i levog beka bez obzira hoće li se Milan Rodić otisnuti u inostranstvo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 nov 2020, 12:05

Rodić pozitivan na koronu, a Katai povrijeđen.
Sve to pred dvije užasno bitne utakmice. Prvo u nedjelju u Novom Sadu gostujemo Vojvodini u jednoj od možda već sad prelomnih utakmica prvenstva, a u četvrtak idemo u Belgiju gdje bi nam i remi legao samo tako.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2020, 10:48

RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 nov 2020, 17:44

U Belgiji bez: Rodića, Gobeljića, Sanoga, Kange, Kataia i Gavrića... :crazy: :damn:

Ja bih dao sansu malom Raduloviću.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 nov 2020, 21:00

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 nov 2020, 20:46

Bravo Zvezdo!!! :opaopa: :tokralju:

Prva gostujuca evro pobjeda u grupnoj fazi jos od Kölna!

99 % smo u drugoj fazi, jos imamo sansu da budemo prvi u grupi :cool: :kafa:

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 26 nov 2020, 22:34

Titula u oktobru :mrgreen: evropsko proljece u novembru :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.