Snooker

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

branimir85
Kontakt:

Re: Snooker

Post Postao/la branimir85 » 14 avg 2020, 19:16

Koji k... je ovo,nesto najčudnije što sam vidio.. kakvi promašaji i udarci :rol:

Ovo tko nije gledao je nemoguće opisati :rol: :tokralju: :tokralju:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 14 avg 2020, 22:30

Decider again.. :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 14 avg 2020, 22:58

Sta uradi lik...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 14 avg 2020, 23:27

e svasta

ja sam vise gledao snuker nego fudbal, sad mi nije zao..
ludjak ludjacki:-)
nije da selby nije zasluzio:-)

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 14 avg 2020, 23:44

Brutalna zadnja 3 frame od strane Ronnia ,iako je na 64 u decideru bilo gusto.Šta je sve ispogadjao to nije normalno.
Napadački i rizično nema drugačije i ovu priliku sad mora iskoristiti i mislim da će mu biti puno lakše jer Karen isto igra slično njemu.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 avg 2020, 23:47

vratilo mu se za neke mečeve iz prošlosti. kad puče onaj safeti na kraju iz sve snage ja mislio gotovo, kad ono stade kugla ko da je rukom stavio

valjda neće biti dosadno finale, nismo odavno imali 18:17 :mrgreen:

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 14 avg 2020, 23:54

Kakva dva polufinala :bow: Cijeli dan snookera umorio se ko da sam ja igrao :D
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 avg 2020, 01:55

Malo je ko nekad nekog popiso u svijetu sporta ko ovo sad Ronnie Selbya, ja nisam vidio nesto slicno.

Ronnie koji je puko ko kokica jer ga ovaj smara nenormalno igrom 2 dana vec. Ronnie je dozivio totalni kolaps na 15 14 gdje puca svom snagom po kuglama kad Selby postavi snooker. Od 16 14 napada nemoguce uglove i nemoguce kugle i igra tako brzo da sudija ne stize da vrati kuglu na svoje mjesto i uz takvu igru pravi 250 poena bez odgovora sto je dovoljno za 2 i po frejma i Selby ubacuje prvu kuglu na 64 0 odlucujuci frejm... primakne se ali zbog lose pozicije predje u defanzivu i od tog trenutka Selby svaki potez igra snuker savrsen ko rukom... Ronnie bjezi dobro iz tih pozicija ali Selby nastavlja i dolazimo do trenutka gdje kontas na 16 16 Ronnie se smirio ipak je odlucujuci frejm ali lik iz sve snage od martinelu igra crvenu koja se odbija od 7 martinela i zavrsava se na perfektnom snukeru. Selby ga gleda al ovaj ne haje... sljedeci udarac nakon dugo razmisljanja Selby igra perfektan udarac i bjezi iz snukera i pravi tezak snuker Ronnieu koji za 5 sekundi razmisljanja igra od 2 martinele bijelom, a poslije odbitka od drugu bijela je bila pola stola udaljena od ciljne crvene i pronasao je crvenu toliko savrseno da je opet napravio snuker Selbyu i ja stvarno ne znam kako je svaki udarac bio snuker i onda Selby vec vidno zagorio dolazi i ostavlja polusansu Ronnieu koji napada iste sekunde i pogadja za pobjedu. Selby je rekao da je to nepostovanje, Ronnie isto moze reci kad mu ovaj ganja 4 faula da ga uspori ali jedno je sigurno... Ronnie je imaju srece nego ikad protiv Selbya, i apsolutno je nemoguce da je ovakav Ronnie (totalno bez zivaca) dobio Selbya u ovakvom mecapu gdje ga Selby muci sa svojom igrom i gdje je poznato da mu ne lezi i da se ovako desi u preokretu na ovaj nacin na kraju.

Ovaj drugi mec ne vrijedi komentarisat, to ko da igramo ja i jaran, upalio sam na odlucujuci frejm i vidim jedan ima 90 bodova drugi 60, na kraju haman 200 imali skupa... napravili ljudi 50 poena faulova to ljudi sto prvi put dodju na snuker ne naprave, totalni mentalni kolaps obojica na zadnjoj crvenoj dozivjeli pa ono je nemoguce a ovaj McGill treba uplatiti u 7 brace ljudi mu 2 put fulali frejm i mec kuglu lik igrao maksimalan broj gemova ne zna ni sam kako ne moze napravit half century 7 dana, covjek bez centurya usao u polufinale i 2 sesije odigrao i Wilson mu ponudi finale dodje lik na smijesnu poziciju na stolu i snukeruje sam sebe na zelenoj kugli...

Zrijeb je totalno poremecen ko na svjetskom u fudbalu zadnjem, ali sta je tu je bitno je da Ronnie osvoji na kraju kao sto jeste upravo veceras. Wilson nema promil sanse...

I ko je gledaj ligu prvaka obavezno nek vrati snimku od 15 14 Ronnie sta je radio, ja sam sad pogledao i fakat sam zatecen :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 avg 2020, 12:10

edo, ko što veliš ronnie je spuco svom snagom u zadnjem frameu onaj snuker i imo sreću da su kugle stale ko da ih je rukom redo. elem sreća i ništa više, posebno jer je igrao udarce sa cca 15 sekundi razmišljanja. to nije nepoštovanje, to je ludilo! mahnitov ostaje mahnitov

dakle nije ovdje niko nikog popišo, bio je to interesantan ali loš meč dvojice igrača koji su igrali daleko ispod svog nivoa i to je to

a o onoj drugoj dvojici pričat nema smisla, tip dobi meč jer je promašio debelo udarac na zelenu koja se ukotrlja ko kap oko cijelog stola

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 sep 2020, 12:17

hendry oće navodno opet da igra :o

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 02 sep 2020, 12:23

jestamaji je napisao/la:
02 sep 2020, 12:17
hendry oće navodno opet da igra :o
s obzirom da je neki dan izgubio od j. white-a, ocito je u dobroj formi i provest ce se dobro sa onim zivotinjama iz vrha.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 24 sep 2020, 21:23

jel' ovo Ronnie igra sa jednom nogom i jednom rukom :mrgreen: ?

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 25 sep 2020, 09:33

Speaking in August, O'Sullivan said...

"If you look at the younger players coming through, they are not that good really. Most of them would do well as half-decent amateurs, not even amateurs. They are so bad."

:kafa:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 15 okt 2020, 16:52

Pasha je napisao/la:
24 sep 2020, 21:23
jel' ovo Ronnie igra sa jednom nogom i jednom rukom :mrgreen: ?
Evo danas na EO igra s nalakiranim noktima.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 15 okt 2020, 18:47

nokti su nalakirani, kao podrska kampanji za rano otkrivanje raka dojke...

oktobar je mjesec svjesnosti borbe protiv raka dojke, a ova ljubicasta/lila boja je zastitni znak...

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 18 okt 2020, 23:19

Odlicno finale no bolji je dobio :kafa:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 06 nov 2020, 09:48

Divim se ljudima koji mogu simpatisati ovog Ronniea. Rijetko odvratna persona.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 12 nov 2020, 22:49

Robertson - Woollaston uz komentare domacih ljubitelja snukera.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 18 nov 2020, 17:48

Ovaj Trump ne griješi, 147 :clap:

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 20 nov 2020, 22:11

Raketa izgleda zaigrano, valjalo vidjet finale njega i Trumpa.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.