Hahahahhahahahahahahaha

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hahahahhahahahahahahaha
i onda mi mitomaniOsmaDolazi je napisao/la: ↑06 nov 2020, 08:43Cudna je stvar kako se strumfovi uvijek natežu protiv nas i imaju veći motiv da nas pobjede.Ne znam zašto je to tako,treba neka dublja analiza.
Kad su imali više para od nas natezali su se da nam život ogade,a isti slučaj je i kad imaju manje para.
Ja mislim kad smo ih dobili 0:3 da se njima godinu dana čitav život vrtio oko toga kako da nam vrate,i eto vratiše odma u dva naredna derbija.
Ovo je naročito izraženo poslije rata,da nam mogu zabiti deset to bi uradili.
Nikad kod njih ne možeš vidjeti onaj stav vodimo,čuvaj rezultat dosta je ovo.Ne, oni isto kao da ispred sebe imaju smrtne neprijatelje.Ne znam kakvom ih propagandom filuju kada dođu u taj klub.
Za razliku od njih kod nas to nije tako.Očit primjer je ona utakmica kad im Bakrač dobi crveni,mi smo tada bili bolji i sa isto igrača na terenu,a sa igračem više je odma bila ručna i lagano prvođenje utakmice kraju.
Nakon dvije titule i trece koja dolazi ako Bog da, mozemo mastati o cemu hocemo.. Para imamo krava ih ne moze sazvakatiimekorisnicko je napisao/la: ↑06 nov 2020, 08:54Jel i dalje maštate o Baloteliju ne bi li nas pobjedili?
Jel i dalje mastate o redovnim primanjima?imekorisnicko je napisao/la: ↑06 nov 2020, 08:54Jel i dalje maštate o Baloteliju ne bi li nas pobjedili?
maštajtePantelija je napisao/la: ↑06 nov 2020, 08:57Nakon dvije titule i trece koja dolazi ako Bog da, mozemo mastati o cemu hocemo.. Para imamo krava ih ne moze sazvakatiimekorisnicko je napisao/la: ↑06 nov 2020, 08:54Jel i dalje maštate o Baloteliju ne bi li nas pobjedili?
Nece ti niko na to odgovorit. Biraju oni ..
Zip, ti uvijek imas informacije prije sviju. Kako ti niko nije javio do sad da su plate isplacene sve? Ipak je Dzokol intervenisao!
Zasto malo nisi aktivirao acc Vanja dok je bio derbi? Zar nije malo glupo da nisi pisao sa tog acc od pocetka derbija, a ovdje si se danima prije tekme citirao i smijao sam sebi?
To se zove mahalski, a ne pobjednički mentalitet. Napale se na nas i pozitivan rezultat s nama im je highlight sezone, a onda dođu Krupa i Mladost i otresu ih. Mentalitet malih i mahalskih ekipa. Bore se s nama za titulu, zaostaju, i onda slave što nisu izgubili od nasOsmaDolazi je napisao/la: ↑06 nov 2020, 08:43Cudna je stvar kako se strumfovi uvijek natežu protiv nas i imaju veći motiv da nas pobjede.Ne znam zašto je to tako,treba neka dublja analiza.
Kad su imali više para od nas natezali su se da nam život ogade,a isti slučaj je i kad imaju manje para.
Ja mislim kad smo ih dobili 0:3 da se njima godinu dana čitav život vrtio oko toga kako da nam vrate,i eto vratiše odma u dva naredna derbija.
Nikad kod njih ne možeš vidjeti onaj stav vodimo,čuvaj rezultat dosta je ovo.Ne, oni isto kao da ispred sebe imaju smrtne neprijatelje.Ne znam kakvom ih propagandom filuju kada dođu u taj klub.
Za razliku od njih kod nas to nije tako.Očit primjer je ona utakmica kad im Bakrač dobi crveni,mi smo tada bili bolji i sa isto igrača na terenu,a sa igračem više je odma bila ručna i lagano prvođenje utakmice kraju.
OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 nov 2020, 08:43Cudna je stvar kako se strumfovi uvijek natežu protiv nas i imaju veći motiv da nas pobjede.Ne znam zašto je to tako,treba neka dublja analiza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.