Dobra ideja. A jos ako bi ga protivnicki igrac pokusao zaobici sa loptom, morao bi izaci u aut.skoroalen je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:51Treba Hareta probat u odbrani. Kad se on vrti oko gola, ta mreža se ne trese.Toljaga je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:48Jedinu sirinu mi imamo u veznom redu i na krilima.feniksptica je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:40Nije mi toliko ni zbog Handzica na kraju krajeva da znam da nije jedini. Al ovkao je trenutno jedini. To mene izjede. Piso sam i opet cu. Imamo mi sirinu al ne dobro izbalansiranu.
Fali nam jedan golman. Kovacevic je sve gori i gori i vrijeme je da mu se dovede konkurencija i da malo sjedne na klupu da dodje sebi.
Trebaju nam 2 i po beka. Tu imamo samo Oremusa (i Pidru koji jos uvjek nije ni blizu onog starog)
Trebaju nam dva stopera.
Spiceve nemamo nikako.
Dje je tu sirina?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istina samo što bi neke igrače prebacio za tu potrebnu širinu a doveo bi bolje igrače na beka, stopera i špica.Toljaga je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:48Jedinu sirinu mi imamo u veznom redu i na krilima.feniksptica je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:40Nije mi toliko ni zbog Handzica na kraju krajeva da znam da nije jedini. Al ovkao je trenutno jedini. To mene izjede. Piso sam i opet cu. Imamo mi sirinu al ne dobro izbalansiranu.
Fali nam jedan golman. Kovacevic je sve gori i gori i vrijeme je da mu se dovede konkurencija i da malo sjedne na klupu da dodje sebi.
Trebaju nam 2 i po beka. Tu imamo samo Oremusa (i Pidru koji jos uvjek nije ni blizu onog starog)
Trebaju nam dva stopera.
Spiceve nemamo nikako.
Dje je tu sirina?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Može Nesta okačit kopačke o klin. Gdje Hare stane, ping pong loptica ne prolazi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Historicar
- Kontakt:
Na ovom kratkom videu sa derbija, što je objavila zvanična fb i instagram stranica, nema Handžicevih promašaja i one Pejovićeve sebicnosti 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑06 nov 2020, 13:03Idi lezi odmori
Šala, izvini ako sam pretjerao. Pitarcino
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Ja stvarno nez kako je ovo nije bio penal, da je lopta prosla, vjerovatno bi gol bio. I prema novim pravilima svako igranje rukom je penal a ako je prirodno postavljena ruka, yebite me
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zeljo smije igrati rukom vidilo se u Mostara. a Serbecic dobija zuti sto ga onaj lik napucao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Biće to sedmi prvenstveni okršaj ove dvije ekipe, a u dosadašnjih šest uspješnije je Sarajevo. Bordo tim je slavio četiri puta, dok je Tuzla City upisao dvije pobjede uz ukupnu gol razliku 13:5 u korist aktuelnog lidera.
Prvi susret Sarajevo i Tuzla City odigrali su 15. septembra na Koševu, a golovima Hebibovića i Handžića slavilo je Sarajevo 2:0. Nekoliko mjeseci kasnije Sarajevo je slavilo u Tuzli i to sa ubjedljivih 3:0. Pogotke su za bordo tim postigli Velkoski, Stanojević i Ahmetović.
Prvu pobjedu Tuzla City je ostvario 11. maja 2019. u Tuzli. Slavila je domaća ekipa 1:0, a pogodak za pobjedu je postigao Hasanović.
I u narednom susretu ove dvije ekipe, odigranom 21. septembra Tuzla City je slavila rezultatom 2:1. Ubiparip i Crnkić su pogađali za Tuzla City, dok je Ahmetović pogodio za Sarajevo.
Najubjedljiviju pobjedu u međusobnim duelima upisalo je Sarajevo 22. februara ove godine kada je na Koševu slavilo 6:2, a u posljednjem meču ove dvije ekipe bordo tim je pogotkom Ahmetovića slavio s minimalnih 1:0.
Prvi susret Sarajevo i Tuzla City odigrali su 15. septembra na Koševu, a golovima Hebibovića i Handžića slavilo je Sarajevo 2:0. Nekoliko mjeseci kasnije Sarajevo je slavilo u Tuzli i to sa ubjedljivih 3:0. Pogotke su za bordo tim postigli Velkoski, Stanojević i Ahmetović.
Prvu pobjedu Tuzla City je ostvario 11. maja 2019. u Tuzli. Slavila je domaća ekipa 1:0, a pogodak za pobjedu je postigao Hasanović.
I u narednom susretu ove dvije ekipe, odigranom 21. septembra Tuzla City je slavila rezultatom 2:1. Ubiparip i Crnkić su pogađali za Tuzla City, dok je Ahmetović pogodio za Sarajevo.
Najubjedljiviju pobjedu u međusobnim duelima upisalo je Sarajevo 22. februara ove godine kada je na Koševu slavilo 6:2, a u posljednjem meču ove dvije ekipe bordo tim je pogotkom Ahmetovića slavio s minimalnih 1:0.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nema tendenciju da ide na loptu rukom, tj. sklanja ruku od lopte. Dakle, ne čini tijelo većim pa to nije penal.
- ElCartel11
- Kontakt:
O kakvoj tendenciji pričamo? Ruke nisu u prirodnom položaju i ovo je trebao biti penal.
Da se je ovo njima desilo plakali bi danima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Niste vi vijdeli sta je covjek sviro Celziju u evropi. Ovo je penal. AL nema veze, osteti nas maximalno i opet ne kukamo protiv njih. I to govori o velicini jacini i trenutnoj razlici izmedju njih i nas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Oprosteno, u sitne sate se krupne greske napraveSamozdravlje je napisao/la: ↑06 nov 2020, 18:02
Šala, izvini ako sam pretjerao. Pitarcino![]()
![]()
NEMA NAZAD
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bježi bolan, imaš čiste šanse da im spakuješ 3 za 15 minuta i sad bi plakali oko ovog šatro penala. Ne ponižavajte nas yebo vas penal.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 nov 2020, 18:21O kakvoj tendenciji pričamo? Ruke nisu u prirodnom položaju i ovo je trebao biti penal.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kako je predstavljen derbi?feniksptica je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:40Nije mi toliko ni zbog Handzica na kraju krajeva da znam da nije jedini. Al ovkao je trenutno jedini. To mene izjede. Piso sam i opet cu. Imamo mi sirinu al ne dobro izbalansiranu.
Najbolja odbrana protiv najboljeg napada?
Handzic = los
Krste?
Tatar?
Fanimo?
Jukic?
Jesu oni dobri bili?
O cemu pricamo? Zasto jednog lincovat kad niko drugi iz napada nista nije napravio? Ko sto rekoh to znaci da je problem druge vrste i dublji....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Njihova najveća greška je što su loptu dodavali Handžiću.Denchi je napisao/la: ↑06 nov 2020, 18:34Kako je predstavljen derbi?feniksptica je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:40Nije mi toliko ni zbog Handzica na kraju krajeva da znam da nije jedini. Al ovkao je trenutno jedini. To mene izjede. Piso sam i opet cu. Imamo mi sirinu al ne dobro izbalansiranu.
Handzic = los
Krste?
Tatar?
Fanimo?
Jukic?
Jesu oni dobri bili?
O cemu pricamo? Zasto jednog lincovat kad niko drugi iz napada nista nije napravio? Ko sto rekoh to znaci da je problem druge vrste i dublji....
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Da se moglo vjerovati rezervnom beku, u drugom bi on ušao a Oremuš bi prešao u sredinu, i na taj način bi sve bilo riješeno.Toljaga je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:48Jedinu sirinu mi imamo u veznom redu i na krilima.feniksptica je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:40Nije mi toliko ni zbog Handzica na kraju krajeva da znam da nije jedini. Al ovkao je trenutno jedini. To mene izjede. Piso sam i opet cu. Imamo mi sirinu al ne dobro izbalansiranu.
Trebaju nam dva stopera.
Spiceve nemamo nikako.
Dje je tu sirina?
Utakmica završena, ide u arhivu, sada bi nedeljni meč u trebao biti u fokusu.
Moraju on ih psihicki napada, a oni slabi pa padnu odmaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 nov 2020, 18:39Njihova najveća greška je što su loptu dodavali Handžiću.Denchi je napisao/la: ↑06 nov 2020, 18:34Kako je predstavljen derbi?feniksptica je napisao/la: ↑06 nov 2020, 17:40Nije mi toliko ni zbog Handzica na kraju krajeva da znam da nije jedini. Al ovkao je trenutno jedini. To mene izjede. Piso sam i opet cu. Imamo mi sirinu al ne dobro izbalansiranu.
Handzic = los
Krste?
Tatar?
Fanimo?
Jukic?
Jesu oni dobri bili?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prvih 13 kola
Sezona 2018/19 (dupla kruna) 30 bodova
Sezona 2020/21 33 boda
Sluti na dobro
Sezona 2018/19 (dupla kruna) 30 bodova
Sezona 2020/21 33 boda
Sluti na dobro
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Milicevic-korona
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, TETRAPAK, trunks1946 i 30 gostiju.