Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Spahic98

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Spahic98 » 06 nov 2020, 20:30

Nema šta stvarno "šteta" što je Husein koji igra u prosječnom klubu u Austriji,dobio poziv za prošireni spisak Austrije😂😂😂😂😂.

Tatar je protiv Nizozemske pokazao da je dobar igrač i da je zaslužio mjesto u prvih 11 u repki,tako da taj Husein svakako nebi bio neko pojačanje.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 nov 2020, 20:31

Husein igra euro ligu. Nesto sto Tatar moze samo sanjati.
Dosla su vremena da cak i prosjecni austrijski klubovi igraju euro ligu. A ti bosnjo gledaj dalje euro ligu preko tv-a. :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 06 nov 2020, 20:33

Gdje se Balic otvoreno nudio da igra za nas?
Opet cu ponoviti, sanse da Balic zaigra za nas u svakom trenutku nisu bile vece od 5%...isti slucaj kao s Dilaverom i isti razlozi. Ne žele se ljudi odreci nekih "austrijskih" privilegija i to je to...donekle i razumljivo, pogotovo za one koji BiH i ne dozivljavaju nesto.
..
Nema potrebe za histerisanjem.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 06 nov 2020, 20:34

Maestro je napisao/la:
06 nov 2020, 20:31
Sve i da je taj Balic neki kvalitet (dosta losiji od Visce) zasto bi neko zalio za njim kad se on sam odrekao BiH ?

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 06 nov 2020, 20:37

Bajevic je obicna marioneta koja je nazalost preuzela posao iz ljubavi ili cega, i hvala mu na tome. Ali on bira tim i igrace isto koliko ja ili neko drugi na ovom forumu. Spiskovi su iskljucivo maslo Muse, Cvike i kompanije. U to sam sve vise uvjeren. I po izjavama i po ponasanju u medijama, koliko se isticu, novinari bla bla. Ocekujem da ce jedan od njih biti selektor nakon nove godine cak.

Balic kao Balic ce se prezaliti (najvjerovatnije), ali ovaj ameterizam i bezobrazluk je nesto sto je vrlo tesko trpiti. Barem za nas koji ne gledamo repku kroz naocare klubova, jel nam pozvao nekog naseg ili tudjeg. Onog dana kada se bude gledao dobrobit fudbala a ne koga uhljebit, koga preko veze pozvati, nacionalni kljuc, onda ce BiH biti velesila. Ali posto se to nikad nece desiti bicemo ekipa 4-5 sesira koja ce svaki 20 godina mozda jednom otici na prvenstvo i prepricavat ce se unucadima :urnebes:

Mnogi vidim ismijavaju LASK a da Tatar ili Rahmanovic predje u taj isti LASK, orgijali bi po forumu. Dvostruki arsini u kojima su bosnje specijalisti. :cool:

P.S. Razumijem da mnogi ovdje imaju iskljuciv hejt prema igracima iz dijaspore, to se vidi, nema potreba pravdati. Cak se mogu i zapamtiti doticni forumasi, evo ja prvi mogu nabrojati barem 5.. Ali to razmisljanje je tako pateticno i pogano. Pa kad pogledas da tako obican navijac razmislja, sta onda ocekivat od uposlenika saveza i slicni koji upravljaju cijeli sistem. Daj moga, daj naseg, daj ovog, sta ce taj, kvari ugled, itd itd.

:bih:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 06 nov 2020, 20:41, ukupno mijenjano 3 puta.
@igrajlopte 🐦

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 06 nov 2020, 20:38

hurem je napisao/la:
06 nov 2020, 20:33
Gdje se Balic otvoreno nudio da igra za nas?
Opet cu ponoviti, sanse da Balic zaigra za nas u svakom trenutku nisu bile vece od 5%...isti slucaj kao s Dilaverom i isti razlozi. Ne žele se ljudi odreci nekih "austrijskih" privilegija i to je to...donekle i razumljivo, pogotovo za one koji BiH i ne dozivljavaju nesto.
..
Nema potrebe za histerisanjem.
Sta ce se nuditi kada se odrekao BiH da bi igrao za Austriju 2019. godine ?

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 nov 2020, 20:40

TheChief je napisao/la:
06 nov 2020, 20:34
Maestro je napisao/la:
Sve i da je taj Balic neki kvalitet (dosta losiji od Visce) zasto bi neko zalio za njim kad se on sam odrekao BiH ?
Daleko od toga da je on neki kvalitet. Sve je to negdje tu sa ovim sto vec imamo. Ali kad procitam gluposti tipa austrijski prosjecni klub. a to dolazi od likova koji mogu samo sanjati da ce njihov klub ikada igrati euro ligu.
Kontam ja te likove donekle. Jer sto manje momaka iz vana to vise prostora za njihove placene igrace. Ali jel oni stvarno misle da su ostali klubovi glupi. Zna svako vani kako se upada u bh repku. Uz to imas danas sve utakmice za pogledati i mozes presuditi koliko ti domaci igraci znaju. Prosla su vremena gdje te je samo poziv u repku prodao. To pije jos vode ako zelis u erdoganove sporove.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 06 nov 2020, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 06 nov 2020, 20:42

:yawn: Džaba vam pokušaji da ocrnite Balića i odbranite savez koji je jedini krivac jer momak ne igra za nas, opet nećete uspjeti prodati vaše igrače iz Premijer lige ni preko reprezentacije :salut:

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 06 nov 2020, 20:43

Maestro je napisao/la:
06 nov 2020, 20:40
TheChief je napisao/la:
06 nov 2020, 20:34
Maestro je napisao/la:
Daleko od toga da je on neki kvalitet. Sve je to negdje tu sa ovim sto vec imamo. Ali kad procitam gluposti tipa austrijski prosjecni klub. a to dolazi od likova koji mogu samo sanjati da ce njihov klub ikada igrati euro ligu.
Kontam ja te likove donekle. Jer sto manje momaka iz vana to vise prostora za njihove placene igrace. Ali jel oni stvarno misle da su ostali klubovi glupi. Zna svako vani kako se upada u bh repku. Uz to imas danas sve utakmice za pogledati i mozes presuditi koliko ti domaci igraci znaju. Prosla su vremena gdje te je samo poziv u repku prodao. To pije jos vode ako zelis u erdoganove sporove.
Slazemo se da nije neki kvalitet, ali to nije ni pitanje.
Zasto bi neko zalio za njim kad se on sam odrekao BiH ?

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 06 nov 2020, 20:47

Haris Skenderovic novi agent Arminu Gigovicu. Moze biti ekstra stvar, Haris je inace patriota dobar momak, mozda ga i nagovara da izabere nas 😎😎

slika

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 06 nov 2020, 20:50

Sindikat12 je napisao/la:
06 nov 2020, 20:47
Haris Skenderovic novi agent Arminu Gigovicu. Moze biti ekstra stvar, Haris je inace patriota dobar momak, mozda ga i nagovara da izabere nas 😎😎

slika
Zašto bi ga nagovarao kad ga niko i ne zove. Ti misliš da je njima cilj da Gigović zaigra za BiH, pa kako bi onda igrali Hadžiahmetović i Lončar.

Pale
Kontakt:

Post Postao/la Pale » 06 nov 2020, 21:40

Drape je napisao/la:
06 nov 2020, 20:50

slika
Zašto bi ga nagovarao kad ga niko i ne zove. Ti misliš da je njima cilj da Gigović zaigra za BiH, pa kako bi onda igrali Hadžiahmetović i Lončar.
Voli brzu lovu hvala lp

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 07 nov 2020, 00:32

Meni baš zanima kako ce reprezentacija izgledati bez igraci iz dijaspore. Vidjeli smo sada doklje smo došli...

Pale
Kontakt:

Post Postao/la Pale » 07 nov 2020, 00:39

Harise je napisao/la:
07 nov 2020, 00:32
Meni baš zanima kako ce reprezentacija izgledati bez igraci iz dijaspore. Vidjeli smo sada doklje smo došli...
Lako je pitanje tezak je odgovor hvala lp

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 07 nov 2020, 01:26

Harise je napisao/la:
A dokleN smo to dosli sa igracima iz dijaspore ?

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 07 nov 2020, 01:56

TheChief je napisao/la:
07 nov 2020, 01:26
Harise je napisao/la:
Svijetsko Prvenstvo u Brazilu 2014! Ibisevic, Hajrovic i Bicakcic dijasporci su dali glavni golove...

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 07 nov 2020, 07:59

slika

Nema nas Pasos 🤮

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 07 nov 2020, 08:04

Zukanovic je napisao/la:
06 nov 2020, 19:33
Znaci Bajevic je kriv sto je on 2018 nas pasos bacio?
Da nije promijenio pasos, Sanse za igranje u Lasku bi bilo 30% -40% manje!
Neznam koji **** je i imao nas pasos kad ga nikad nitko nije ni kontaktirao.
Momak ce uspjeti ne zbog talenta vec rada.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 07 nov 2020, 08:23

TheChief je napisao/la:
07 nov 2020, 01:26
Harise je napisao/la:
A gdje bi to tek bili bez tih igrača iz dijaspore!?
Volim te Bosno!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: damir_82, Google Adsense [Bot], Micron i 43 gosta.