FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
opusteno ljudi sto se manje nadate manje razocarenje
kakvih crnih 300 miliona... nek samo dovedu pojacanja i sve ce bit ok
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nema tu sta puno da se kaze skupstina treba da potvrdi ono na sto je predsjednistvo vec pristalo da se udje u pregovore oko stadiona, odrediti jos neke stvari oko plave veceri i to je to otprilike...Predsjedinistvo bi trebalo podnijeti izvjestaj sta se uradilo u proteklom periodu ali i to je puka formalnost...tm-ovac iz mase je napisao/la:Skupstina sam sto nije ... Ima li stream-a !?![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pogledajte kako bi mogla izgledati nova Grbavica
http://www.sara jevo-x.com/sport/nogomet/clanak/101223101
http://www.sara jevo-x.com/sport/nogomet/clanak/101223101

Ovakakav stadion bi bio sasvim dovoljan za nas. Nadam se najboljem, a to je gradnja stadiona već ove godine.
Idealno..pise sa 25.000, perfektno !Omar500 je napisao/la:
Ovakakav stadion bi bio sasvim dovoljan za nas. Nadam se najboljem, a to je gradnja stadiona već ove godine.
FKŽ !
Ništa nije perfektno dok se ne izgradi stadion 
Kad ce se zavrsiti sjednica, odnosno kad ce se sve znati itd?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma ne znam, i mene zanimasajo10 je napisao/la:Kad ce se zavrsiti sjednica, odnosno kad ce se sve znati itd?
- bistrikboy
- Kontakt:
Jel vama jasno da ce se na sjednici samo aminovati pregovorima sa Slovencima,a ne samoj izgradnji!?
Ima jos do potpisivanja ugovora.
Ima jos do potpisivanja ugovora.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nije mi jasno kako na trenutnom mjestu stadiona ima mjesta za veći stadion sa popratnim objektima,a ako nema na mjestu stadiona ima li igdje u naselju Grbavica mjesta :?:Gdje bi mi igrali dok bi se stadion pravio(opet Koševo)
@Bistrikboy Meni jeste jasno 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
pa okreno bi se teren tako da sa juga gledas Wide kamerom sa PES-a.. valjda kontas na sta mislimHamo je napisao/la:Nije mi jasno kako na trenutnom mjestu stadiona ima mjesta za veći stadion sa popratnim objektima,a ako nema na mjestu stadiona ima li igdje u naselju Grbavica mjesta :?:Gdje bi mi igrali dok bi se stadion pravio(opet Koševo)
A naravno da ima prostora i za pratece objekte na pomocnom i betonskom.. arhitektura je napredovala
mislim dobro je dok se prica o ovome.. a to hoce li danas ili sutra, ili za mjesec dana potpisati neki papir.. apsolutno je ne bitno. samo nek se stvari pomjeraju sa mrtve tacke. valjda ce nas obradovati sa novim pojacanjima
Slikovito objašnjeno.lech je napisao/la:pa okreno bi se teren tako da sa juga gledas Wide kamerom sa PES-a.. valjda kontas na sta mislimHamo je napisao/la:Nije mi jasno kako na trenutnom mjestu stadiona ima mjesta za veći stadion sa popratnim objektima,a ako nema na mjestu stadiona ima li igdje u naselju Grbavica mjesta :?:Gdje bi mi igrali dok bi se stadion pravio(opet Koševo)
A naravno da ima prostora i za pratece objekte na pomocnom i betonskom.. arhitektura je napredovala
mislim dobro je dok se prica o ovome.. a to hoce li danas ili sutra, ili za mjesec dana potpisati neki papir.. apsolutno je ne bitno. samo nek se stvari pomjeraju sa mrtve tacke. valjda ce nas obradovati sa novim pojacanjima
to je jedna od varijanti koju bi ja kao wanna be arhitekta uradio 
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Skupstina ce dati saglasnost, ali ce kljucno biti ovo sa dozvolama i zemljistem
Dopada mi se sva ova situacija oko finansija,jer se sve transparentno radi bez ikakvih skrivanja.Jedino sada ako Žujo koju hiljadu slago. 
eto prilike da se njanje vise ne zale na dati slobodan prostor za njihove navijace
imacete i veoma kvalitetan mokri cvor na sta ste se zalili
i kao uvijek krov nad glavom za razliku od nas na jugu (ako i to ne razvale)
treba nam jos igraca iz BiH
nije lose, nije lose, sa velikim iscekivanjem ocekujem nove vjesti sa skupstine
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
xxl basket
- Kontakt:
morate shvatiti da mi nismo u plusu 2.8 miliona za ovu godinu , ovo su prihodi , nisu navedeni rashodi a to me zanima da bih znao koliko smo pozitivni za cijelu prethodnu godinu ne znam zasto to nisu naveli i da navedu koliko smo duga uspjeli da smanjimo...
-
Amar TM'87
- Kontakt:
http://www.sarajevo- x.com/sport/nogomet/clanak/101223101#4
nije lose
nije lose
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.