Sisc druze. Znam da je u Mosevac dosao i nije mogao meda...Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 20:00koji igrač nije mogao u moševcu, hiroš?belosevic28 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:38Evidentna razlika u kvaliteti, te ocekivane oscilacije u formi koje su normalne za mladje igrace. Ekipu nadograditi sa jednim kvalitetnim veznim, jer graditi optimizam na igracu koji u Mosevcu nije pravio prevagu, ne ide.
Sretno vam do kraja, do opstanka aBd.
FK Mladost DK
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
aha nisam upućenbelosevic28 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 20:50Sisc druze. Znam da je u Mosevac dosao i nije mogao meda...Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 20:00koji igrač nije mogao u moševcu, hiroš?belosevic28 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:38Evidentna razlika u kvaliteti, te ocekivane oscilacije u formi koje su normalne za mladje igrace. Ekipu nadograditi sa jednim kvalitetnim veznim, jer graditi optimizam na igracu koji u Mosevcu nije pravio prevagu, ne ide.
Sretno vam do kraja, do opstanka aBd.
- ElCartel11
- Kontakt:
Fer i korektna predstava. Vjerujem, da ostajete u PL 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Slobodu moraju dobiti kako znaju i umiju.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Fali li vam ko danas? Nek samo suđenje bude ok danas...
Mislim da smo u punom sastavu. Vjeruj da ne pamtim kad smo imali domaćinsko suđenje tako da mislim da ce biti sve ok sto se toga tice.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 11:55Fali li vam ko danas? Nek samo suđenje bude ok danas...
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Hajde, vidjet ćemo, pred nama je...Wolffire je napisao/la: ↑07 nov 2020, 12:47Mislim da smo u punom sastavu. Vjeruj da ne pamtim kad smo imali domaćinsko suđenje tako da mislim da ce biti sve ok sto se toga tice.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 11:55Fali li vam ko danas? Nek samo suđenje bude ok danas...
Hadžić i Hiroš mogu igrati u bilo kojem klubu u ligi, Mahmić je top za svoje godine, Alić nije loš, Dedić nije kao prije u Čeliku npr, ali nije ni loš, Bukvić može nemoguće odbraniti, ali za ostale nisam siguran kakvi su.
Šta možeš reći za ovog Žulja, Nikolića, Dejanovića, Begića?
Dedic je katastrofa živa do sada.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 12:52Hajde, vidjet ćemo, pred nama je...Wolffire je napisao/la: ↑07 nov 2020, 12:47Mislim da smo u punom sastavu. Vjeruj da ne pamtim kad smo imali domaćinsko suđenje tako da mislim da ce biti sve ok sto se toga tice.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 11:55Fali li vam ko danas? Nek samo suđenje bude ok danas...
Hadžić i Hiroš mogu igrati u bilo kojem klubu u ligi, Mahmić je top za svoje godine, Alić nije loš, Dedić nije kao prije u Čeliku npr, ali nije ni loš, Bukvić može nemoguće odbraniti, ali za ostale nisam siguran kakvi su.
Mali Bega borben onako box to box veznjak. Teško ikada zaprijeti ili se nađe u kakvoj šansi ali puno pretrci i uzme lopti.
Žulj solidan igrač kao i Nikolić. Dejanovic još uvijek nije nesto pokazao posebno.
Vjerujem da ce biti super utakmica. Teren je odličan.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Wolffire je napisao/la: ↑07 nov 2020, 12:57Dedic je katastrofa živa do sada.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 12:52Hajde, vidjet ćemo, pred nama je...
Mali Bega borben onako box to box veznjak. Teško ikada zaprijeti ili se nađe u kakvoj šansi ali puno pretrci i uzme lopti.
Žulj solidan igrač kao i Nikolić. Dejanovic još uvijek nije nesto pokazao posebno.
Vjerujem da ce biti super utakmica. Teren je odličan.
Joj Dedica sunce mu njegovo. Pa dva gola je moga dati do sada.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Istina nema sta. Par smijensih kartona za Slobodu i par čistih faulova nije svirao za vas.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Svaka čast na iskrenosti. A i mi se ponašamo kao da smo došli izgubiti utakmicu...Wolffire je napisao/la: ↑07 nov 2020, 13:44Istina nema sta. Par smijensih kartona za Slobodu i par čistih faulova nije svirao za vas.
Pobjeda zlata vrijedna. Suđenje def domaćinsko kakvo nismo imali od ulaska u pl.
Hiros još jednom pokazao koliko znači. Mada je i danas znao nepotrebno da petlja. Nevjerovatan prodor i asistencija za Dedica u prvom.
Dedic za mene najveće razočarenje. Onakve šanse propustiti je nevjerovatno. Mogao nad je koštati puno toga.
Hadzic borben i na kraju mu se isplatilo.
Vrijedno pomena Žulj, Bega i Alic.
Hiros još jednom pokazao koliko znači. Mada je i danas znao nepotrebno da petlja. Nevjerovatan prodor i asistencija za Dedica u prvom.
Dedic za mene najveće razočarenje. Onakve šanse propustiti je nevjerovatno. Mogao nad je koštati puno toga.
Hadzic borben i na kraju mu se isplatilo.
Vrijedno pomena Žulj, Bega i Alic.
- L' Imperator
- Kontakt:
Deda i Hiroš puno znače igri Mladosti.. Ne mogu da vjerujem da neko može reći da je Dedić razočarenje...pa jedini on i Hira smiju stati na loptu i pravi su znalci..uglavnom bitna pobjeda pogotovo kada se zna da je sloboda najavlj8vala da će lako sa nama...u nastavak ulazimo malo rastereceniji..
- L' Imperator
- Kontakt:
I protiv Borca je Mladost dobro izgledala u prvom poluvremenu, trebala voditi možda i sa dva razlike i onda se desi jedan nesporazum stoper-golman, mada bih ja rekao greška golmana i ekipa je odmah pala, teško se bilo vratiti.
Bukvić nije loš, zna ponekad briljirati, ali po meni nije za prvog golmana. Valjda nakon one teške povrede protiv Zrinjskog, čini mi se, sad izbjegava bilo kakva izlijetanja i duele.
Šta vam je s onim novim golmanom? Nije ni na klupi?!
Bukvić nije loš, zna ponekad briljirati, ali po meni nije za prvog golmana. Valjda nakon one teške povrede protiv Zrinjskog, čini mi se, sad izbjegava bilo kakva izlijetanja i duele.
Šta vam je s onim novim golmanom? Nije ni na klupi?!
#samoRudar #zauvijek
A eto odličan je. Kad stane na loptu preporodi nas.amar009 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 17:17Deda i Hiroš puno znače igri Mladosti.. Ne mogu da vjerujem da neko može reći da je Dedić razočarenje...pa jedini on i Hira smiju stati na loptu i pravi su znalci..uglavnom bitna pobjeda pogotovo kada se zna da je sloboda najavlj8vala da će lako sa nama...u nastavak ulazimo malo rastereceniji..
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Treba mu još utakmica i iskustva, mlad je.Wolffire je napisao/la: ↑07 nov 2020, 19:51A eto odličan je. Kad stane na loptu preporodi nas.amar009 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 17:17Deda i Hiroš puno znače igri Mladosti.. Ne mogu da vjerujem da neko može reći da je Dedić razočarenje...pa jedini on i Hira smiju stati na loptu i pravi su znalci..uglavnom bitna pobjeda pogotovo kada se zna da je sloboda najavlj8vala da će lako sa nama...u nastavak ulazimo malo rastereceniji..
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Sada pauza pa Sisoje City. Za razliku od Slobode s njima s i ne možemo pohvaliti s nekim dobrim omjerom. Probat bod iščupati i lagano držati rastojanje od ovih ekipa ispod.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.