Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Prevara Pasteta out! I nek povede svoje napadace sa sobom. Crni quadro u crno nas zavio.
Emery vs Arteta comparison after first 26 Premier League games

čak je drakula imao 20 tekmi bez poraza i slabiju ekipu
sve priče o velikom napretku voajeroljubaca su pale u vodu
koji put to po redu
čak i ovaj covid mu ide na ruku jer ova ekipa puna mentalnih luzera koji napune gaće pred punim tribinama,priče da se nemože doći do šanse bez jednog kreativca su za malu djecu,ako se ima sustav i ideja igre može se sve,ovaj nema niti ideje niti ništa,pokušava kopirati ćelavog blefera,kloppa i još neke trenere i nabacati hrpu nečega bez okusa i mirisa u lonac a na kraju dobije jedno veliko ništa odnosno karu u ćelu,produženje ugovora gabonskoj kokoši i crnome mačku u vreći će masno koštati klubić u narednim mjesecima i godinama kao i dovođenje raspalih igrača iz kia štale kojima su se dali masni ugovorii
Mike Dean has been appointed referee for #Arsenal's game against Manchester United on Sunday.

još jedan poraz za artetinu prćiju i drmanje stolice ili će se čekati opet predugo da dobije nogom u guzicu,ponuditi novi ugovor mustafiju može bolesna osoba u mozak
čak je drakula imao 20 tekmi bez poraza i slabiju ekipu

Mike Dean has been appointed referee for #Arsenal's game against Manchester United on Sunday.
još jedan poraz za artetinu prćiju i drmanje stolice ili će se čekati opet predugo da dobije nogom u guzicu,ponuditi novi ugovor mustafiju može bolesna osoba u mozak

- Chapman1886
- Kontakt:
arteta je promašaj,vodstvo kluba je promašaj,ostalo je samo ime
Samo Sloboda | COYG
ARSENAL4ever
- feniksptica
- Kontakt:
Nama treba neko ko ce kaznit igraca kad upti pas nazad a naprijed ima slobodnog igraca. Yebote ako nismo do sad ove szone imali 5 6 slucvajeva gdje krenemo dodjemo do 30 metara..jedan igrac izgubi muda i mjesto naprijed za par sekundi lopta kod Lena.
Treba nam neko ko se ne boji poraza ukratko. Arteta ga se boji i opet ga dozivi.
Treba nam neko ko se ne boji poraza ukratko. Arteta ga se boji i opet ga dozivi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Potreban je totalni remont. Pa nikad se nije davalo toliko novca za pojacanja i plate a gore se igralo. Pepe, lakazet, auba(djelomicno), wilian, pekari. Ka ta strofa. Kao sto je neko napisao gore, ostalo je samo ime.
- feniksptica
- Kontakt:
Dobro prvo poluvrijeme ! Drugo je..al haj pobjeda
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Odlična i zrela partija na OT-u i apsolutno zaslužena pobjeda. Nakon pet i po godina pobjeda kod Big 6 u gostima, opet u Mančesteru i opet sa Mikeom Deanom kao sudijom koji nam daje penal za faul nad španskim bekom.
Partey je pojačanje milenija, Gabriel i Tierney odlični u odbrani, Bellerin ključni igrač napada. Elneny uz Parteya odličan.
Na stranu sve, napad nam je izgubio oštrinu, užasno se patimo da zabijemo gol čak i iz izrađenih šansi. Saka i Auba su imali teoretski perfektne pozicije za šut (dovoljno prostora, mogućnost da se namjesti glava, odnosno noga, slab ili nepostojeći pritisak Unitedovih stopera) i obojica su šuteve poslali van okvira gola. Aubu je kao i prije par godina iz golgeterske suše iščupao penal protiv Uniteda, valjda će protiv Ville vratiti prošlosezonsku golgetersku formu.
7 kola, 12 bodova, samo jedan manje od ishajpanog Evertona. Nije loše ako se uzme u obzir da smo gostovali kod tri prvoplasirane ekipe prošle sezone i da smo u referentnim utakmicama prošle sezone uzeli sedam bodova (1 kod bilo kojeg od ispalih timova ako ih ubacimo umjesto Fulhama, 3 protiv West Hama, po 1 protiv Sheffielda, Leicestera i Uniteda). Sedam primljenih golova od čega tri kod Liverpoola gdje je Gabriel odsjedio na klupi, a Partey još uvijek bio igrač Atletica. U PL sezoni u kojoj pucaju petarde, šestice i sedmice, mi čuvamo sjećanje na dane kad su utakmice završavale unutar tri gola.

Partey je pojačanje milenija, Gabriel i Tierney odlični u odbrani, Bellerin ključni igrač napada. Elneny uz Parteya odličan.
Na stranu sve, napad nam je izgubio oštrinu, užasno se patimo da zabijemo gol čak i iz izrađenih šansi. Saka i Auba su imali teoretski perfektne pozicije za šut (dovoljno prostora, mogućnost da se namjesti glava, odnosno noga, slab ili nepostojeći pritisak Unitedovih stopera) i obojica su šuteve poslali van okvira gola. Aubu je kao i prije par godina iz golgeterske suše iščupao penal protiv Uniteda, valjda će protiv Ville vratiti prošlosezonsku golgetersku formu.
7 kola, 12 bodova, samo jedan manje od ishajpanog Evertona. Nije loše ako se uzme u obzir da smo gostovali kod tri prvoplasirane ekipe prošle sezone i da smo u referentnim utakmicama prošle sezone uzeli sedam bodova (1 kod bilo kojeg od ispalih timova ako ih ubacimo umjesto Fulhama, 3 protiv West Hama, po 1 protiv Sheffielda, Leicestera i Uniteda). Sedam primljenih golova od čega tri kod Liverpoola gdje je Gabriel odsjedio na klupi, a Partey još uvijek bio igrač Atletica. U PL sezoni u kojoj pucaju petarde, šestice i sedmice, mi čuvamo sjećanje na dane kad su utakmice završavale unutar tri gola.

Magalješ, kakvo pojačanje Gospodara mi 
Partey klasa. Necemo se mi puno naprimati golova dok je on tu. Doduse to smo svi znali. Vjerovatno jedini igrac oko kog se svi slazemo
Pepe zasluzuje priliku umjesto Borgesa da Silve.

Partey klasa. Necemo se mi puno naprimati golova dok je on tu. Doduse to smo svi znali. Vjerovatno jedini igrac oko kog se svi slazemo

Pepe zasluzuje priliku umjesto Borgesa da Silve.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Zasluzuje je i Nelson pored Wiliana, taj treba da bude dio rotacije ili ako igramo 4213 da on bude taj istureni veznjak, cekaomo ppvratak Martinelija

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
9 od 9 u EL, daleko od neke blistave i konzistentne igre, ali dobro. Pepe gol i asistencija, na kraju će imati fascinantne statistike iako veći dio vremena ne postoji u igri.
Tu je dobrim dijelom krivac Arteta jer je zaledio Özila, Pepeu treba jedan kvalitetan veznjak koji će prebaciti težište naših napada u sredinu jer onog momenta kad nam začepe bokove, i Pepe je ugašen. Ceballos mora preuzeti odgovornost i odigrati kao ozbiljan AMC jer će u suprotnom Willock zauzeti njegovo mjesto. Ostaje još opcija da Willian igra kao AMC.
Tu je dobrim dijelom krivac Arteta jer je zaledio Özila, Pepeu treba jedan kvalitetan veznjak koji će prebaciti težište naših napada u sredinu jer onog momenta kad nam začepe bokove, i Pepe je ugašen. Ceballos mora preuzeti odgovornost i odigrati kao ozbiljan AMC jer će u suprotnom Willock zauzeti njegovo mjesto. Ostaje još opcija da Willian igra kao AMC.
Artetitis je napisao/la: ↑06 nov 2020, 14:099 od 9 u EL, daleko od neke blistave i konzistentne igre, ali dobro. Pepe gol i asistencija, na kraju će imati fascinantne statistike iako veći dio vremena ne postoji u igri.
Arsenal igra tvrdo, i trebamo se navikavati na to sve vise. Koliko god mrzim sto mi oci krvare dok napadamo, tako je isto i merak gledati nas u odbrani gdje su protivnici svedeni na mrvice.
Ne pomaze ni cinjenica da su nam krila u kanalu. Pepe i Willian sinoc lopte ne znaju primiti.
Opet na kraju visoka pobjeda, bez imalo nervoze i brige. Taj mi se segment svidja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobro, ovo stoji, vrlo rijetko nam protivnici imaju free ride po šesnaestercu kao što je nekad bio običaj. Obično se to desi kad neki hadalj tipa Mustafi igra u svom sistemu kao protiv Leicestera. I protiv Sheffielda i protiv ovih mejita sinoć smo primili gol van 16, maltene na isti način.Brokula je napisao/la: ↑06 nov 2020, 14:19Arsenal igra tvrdo, i trebamo se navikavati na to sve vise. Koliko god mrzim sto mi oci krvare dok napadamo, tako je isto i merak gledati nas u odbrani gdje su protivnici svedeni na mrvice.
Ne pomaze ni cinjenica da su nam krila u kanalu. Pepe i Willian sinoc lopte ne znaju primiti.
Opet na kraju visoka pobjeda, bez imalo nervoze i brige. Taj mi se segment svidja
Mi sami sebi gušimo krila tako što nemamo tu poveznicu između sredine terena i napada. Nama je glavni kreator šansi Bellerin, protiv Uniteda je hladno

A da mi je ko rekao da će Artetin Arsenal više ličiti na Grahamov po stilu igre (što reče Pedro Le Grove, "Atletico lite") nego na Wengerov, poslao bih ga u ludnicu.
Da dovedemo WC 8/10 profil igraca prvi put od pamtivijeka ne bi imali izrazitu slabost na terenu, i nadam se da Arteta i Edu to vide. Konkurenti nemilice trose i ne smije se igrati sa vatrom inace cemo ostati u prosjecnosti jos dugo bez obzira sto Arteta pokazuje veliki potencijal.
Edit:
Arteta on scoring more goals:
"It's something we've been working on. You can see last night we were much more fluent in attack. To become a top top team you have to score 90 or 100 goals to be competing with the top guns and it's an area that we have to improve and do better."
Artetina najveca snaga je prepoznavanje slabosti u timu
Edit:
"It's something we've been working on. You can see last night we were much more fluent in attack. To become a top top team you have to score 90 or 100 goals to be competing with the top guns and it's an area that we have to improve and do better."
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma OK to, ali mogli smo dok ne dovedemo koristiti ovog nekad WC desetku na toj poziciji.

Sve ove trenutne sitnice koje nam fale u igri smo mogli imati sa Ozilom, i ovaj period ucinit 30 put bezbolnijim, al Arsenal i Arteta misle drugacije
Rade sami sebi medvjedju uslugu, United onog hadalja Pogbu koji u ligi niej pokazao ni 20% onog sto je Ozil forsira nemilice a nama igrac kojeg placamo toliko sjedi i uzima velike pare bez da se pokusa dobiti bar nesto od ulozenog zauzvrat u smislu doprinoas na terenu pa makar pola sata pola sata, to je dovoljno da se napravi neka razlika.
to i mi možemo prepoznatiBrokula je napisao/la: ↑06 nov 2020, 14:49Da dovedemo WC 8/10 profil igraca prvi put od pamtivijeka ne bi imali izrazitu slabost na terenu, i nadam se da Arteta i Edu to vide. Konkurenti nemilice trose i ne smije se igrati sa vatrom inace cemo ostati u prosjecnosti jos dugo bez obzira sto Arteta pokazuje veliki potencijal.
Edit:

fazon je djelovati i raditi nešto po tom pitanju, mislim ovo je okej zasad, sa time da je Ozil trebao odraditi ovu sezonu baš jer nam fali kreator, to se vidi po Willocku koji sam po sebi nije ništa posebno, ali opet vidi se razlika koju ta pozicija ofanzivnog veznjaka donosi u ovoj ekipi

Treneri vise nego cesto imaju tunnel vision na najocitije mane tima. Pa pobogu Wenger DESET godina odbio pojacati DM poziciju, a Arteta to uradi za par mjeseci
Nama je Wenger yebo nanu naninu sa onim svojim izmišljanjima pozicija, posebno na krilima. Sjetim se gostovanja Moyesovom Unitedu, mi u seriji bez poraza od prvog kola, oni već u kanalu. Mi krenuli sa Flaminijem, Artetom, Cazorlom, Özilom i Ramseyem, nigdje krila, ugasili nas dok nije ušao mali Gnabry u zadnjih 10 minuta i više zakuhao nego sve dotad što smo odigrali. Mislim, ko bi rekao da će krilo odigrati bolje na krilu od centralnog veznog?AA23 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 22:50to i mi možemo prepoznatiBrokula je napisao/la: ↑06 nov 2020, 14:49Da dovedemo WC 8/10 profil igraca prvi put od pamtivijeka ne bi imali izrazitu slabost na terenu, i nadam se da Arteta i Edu to vide. Konkurenti nemilice trose i ne smije se igrati sa vatrom inace cemo ostati u prosjecnosti jos dugo bez obzira sto Arteta pokazuje veliki potencijal.
Edit:
Artetina najveca snaga je prepoznavanje slabosti u timu![]()
fazon je djelovati i raditi nešto po tom pitanju, mislim ovo je okej zasad, sa time da je Ozil trebao odraditi ovu sezonu baš jer nam fali kreator, to se vidi po Willocku koji sam po sebi nije ništa posebno, ali opet vidi se razlika koju ta pozicija ofanzivnog veznjaka donosi u ovoj ekipi
![]()
Tako i sa našim Lingardom Willockom. Jedini igrač među registrovanima koji okupira taj prostor, u nedostatku Ramseya ili Özila, je logično bolje rješenje od prirodnih krila, šestica i osmica, pa makar bio i limitiran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.