FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoćel biti na AS prijenos sutra?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ee ybg.. valja opet ganjati stream
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Ovi iz marketinga su otišli još dalje u skrivanju ekipe. Obavijest za utakmicu i da su otputovali a nema spiska ko je otputovao.
Hadzic evo zabi 6 gol u sezoni, za ekipu koja se bori sa opastanak, a vi bi neke Lukice 

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 07 nov 2020, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Naši na fb izbacili vijest da su igraci otputovali u Tuzlu, uopšte nema spiska igraca, a ni Vinko nije ranije u najavi ni spomenuo igrace.Jel ima neko da zna, jesu li se oporavili Miličević, Sušić i Adukor ?
Oni nas hoce da nas syebu, lafo povrijedjeni im igraci(i to oni najbolji), a mi ne objavimo spisak igraca to je to hahaHistoricar je napisao/la: ↑07 nov 2020, 14:14Naši na fb izbacili vijest da su igraci otputovali u Tuzlu, uopšte nema spiska igraca, a ni Vinko nije ranije u najavi ni spomenuo igrace.Jel ima neko da zna, jesu li se oporavili Miličević, Sušić i Adukor ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne kontam vas koji hoćete sve informacije, majke mi. Evo, šta vama kao navijačima znači ako klub izbaci informaciju odmaj, ko je zdrav a ko ne? Meni to ne znači ništa, ne slažem ja ekipu, ne bavim se taktikom... Vidite kakve se medijske hajke dižu na nas, svaku vijest iz kluba bi zli jezici povezali sa koronom, krenule bi priče da su momci zaraženi igrali, a i protivnik bi bio spremniji. Evo, mi imamo informaciju da Tuzli fali pola ekipe, i možemo spremat taktiku prema tome. Oni ne znaju ko nama fali, i može ih sutra dočekat na stoperskoj poziciji i Bešić i Miličević i Adukor. Tri različita igrača različitih karakteristika. Ne mora svako bit upućen u sve, realno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Imamo pozitivnog.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Njih 3 korona, i još Pidro, Pejović i Salčin.Historicar je napisao/la: ↑07 nov 2020, 14:14Naši na fb izbacili vijest da su igraci otputovali u Tuzlu, uopšte nema spiska igraca, a ni Vinko nije ranije u najavi ni spomenuo igrace.Jel ima neko da zna, jesu li se oporavili Miličević, Sušić i Adukor ?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Manje vise sto je 6 dao,ali protiv najboljih odbrana lige i stopera je najbolji bio .Naseg Besima otpuhao ma prekidu dao mu gol,Milicevicu istu nasem kroz noge provukao dao mu gol ,odbranu Zeljeznicara koja je statisticki najbolja u PL smjesnom napravio dao im gol.Meni je to vise mnogo upecatljivo da protiv najboljih tako djeluje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hajmo momci samo pozitivno. Sutra po tri bobe
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa i ne trebaju davati informacije ko ce igrati a ko ne.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hazime imamo bingo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Martin Iversen mora biti upućen u sve! Ako nije, onda UPRAVA NAPOLJE!skoroalen je napisao/la: ↑07 nov 2020, 14:20Ne kontam vas koji hoćete sve informacije, majke mi. Evo, šta vama kao navijačima znači ako klub izbaci informaciju odmaj, ko je zdrav a ko ne? Meni to ne znači ništa, ne slažem ja ekipu, ne bavim se taktikom... Vidite kakve se medijske hajke dižu na nas, svaku vijest iz kluba bi zli jezici povezali sa koronom, krenule bi priče da su momci zaraženi igrali, a i protivnik bi bio spremniji. Evo, mi imamo informaciju da Tuzli fali pola ekipe, i možemo spremat taktiku prema tome. Oni ne znaju ko nama fali, i može ih sutra dočekat na stoperskoj poziciji i Bešić i Miličević i Adukor. Tri različita igrača različitih karakteristika. Ne mora svako bit upućen u sve, realno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Bio je i vakat 

-
- Kontakt:
Do sada su uvijek, kada negdje gostujemo, objavljivali spisak igraca koji putuju, evo danas spiska nema.Meni je šega da se maltene za svaki klub na svijetu, može na fb i portalima pronaci informacija ko igra a ko je igra, recimo kad tražim te informacije zbog kladionice, a kod nas vazda postoji neka misterija oko igrača.Aduka87 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 14:17Oni nas hoce da nas syebu, lafo povrijedjeni im igraci(i to oni najbolji), a mi ne objavimo spisak igraca to je to hahaHistoricar je napisao/la: ↑07 nov 2020, 14:14Naši na fb izbacili vijest da su igraci otputovali u Tuzlu, uopšte nema spiska igraca, a ni Vinko nije ranije u najavi ni spomenuo igrace.Jel ima neko da zna, jesu li se oporavili Miličević, Sušić i Adukor ?
Moralo se desit, kad tad. Šta ćeš, stisnut zube i pregurat nekako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Boze kakve vi nebuloze pisete po forumu po otvorenoj platformi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Antikloc, benko21, bosnas_, budzak, bvsic, Dave, enzo1, gh0stHZ, Hightower, johntravolta123, mire971, mnon46, muhamedhulk, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PapakIzSa, propoklopac, Proximic, roccosiffredi, samoFKS, SineTalexy, VanDijk, ŠTA_JE i 135 gostiju.