ovako ispada kad se citaju vasi postovi :
Moratti je idiot,misli samo na sebe i na neku osvetu Milanu ( za sto? e to ne znam ),boli ga k za Inter i Rafa je najbolji trener na svijetu,ali eto nije imo srece u Interu sto zbog povreda,sto zbog cinjenice da ga Moratti ( iskljucivi i glavni krivac za Rafine rezultate ) nije podrzo i nije mu nikog doveo...jer jbg ipak je Rafa dobio jednu prosjecnu ekipu koja nista godinama nije osvojila...
ako iko zeli i misli dobro Interu onda je to Moratti i stvarno mi je nidje veze citat postove u kojima se on proglasava nekakvim krivcem nakon svega sto je dao Interu.
i da Zenga ??? ok,interista i ja ga volim al jedini ozbiljniji poso koji je imo (Palermo) dobio je nogu...Mihajlovic
Leonardo se barem moze pohvalit cinjenicom da u svom trenerskom CV-u ima Milan i trece mjesto koje je realno bio vrh koji je mogo ostvarit sa tom ekipom...
jos jedna stvar,koga boli k sto je on navijo i igro za Milan ?ok,nije idealno ako ce on u Interu postat dobar trener,svi cemo mu zaboravit proslost. koga boli od navijaca Milana sto je Ibra igro za Juve i Inter ? nikog ! a zasto ? zato sto im je donio rezultate... za mene su kompleksi ako ti se neko ne svidja zbog cinjenice da je milanista,juventino i to mi je pravo bezvze...
i da Leo sigurno nije idealan kandidat,al posto su Spalletti,Capello i ostali jaci treneri nedostupni mislim da je Leo najbolje rjesenje.
izvinjavam se na "malo" duzem postu...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...