Moram sacekati potvrdu od @delinja da li su ovo tacne informacijeBosniaBoston je napisao/la: ↑06 nov 2020, 21:07Bio samo na forumu, trolaoSad prikazujem pravo lice
![]()
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
⚽FK Garaže⚽
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma dela ti je prvi istrolani
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
E moj bostone...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osveta je slatka. Pa ti navijaj za lakerse
Ma bitan je Željo ovo ostalo sporedna stvar
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ovaj Zverev kako je objavio i kako je izgleda u privatnom zivotu u problemima igra odlicno,izgleda da brat tuce po terenu svoje frustracije 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čim ga servis prestane slušati, odmah će se to osjetiti itekako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nije prijatelju njegova igra samo servis.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 17:24Čim ga servis prestane slušati, odmah će se to osjetiti itekako.
Ali ako nisi pratio Sasu ovih dana ovdje u parizu i u kolnu 2 sedmice onda ti moram reci da je njegov servis konstanto ovako na visokom nivou
Ma nista cudno ako Zverev mlatne Nadala ovdje.
Pa nije ako mlatne,vec ce ga mlatnuti. Opet Rafa ovaj turnir nece uzeti,a nece niti zavrsni masters.
Zverev je u top formi trenutno
Zverev je u top formi trenutno
Nadal je sve bacio na RG ove godine.Cudi me uopste sto igra ovo bezveze.Citah neki dan da je imao dosta problema sa stopalima,koljenima,nema s cim nije tokom perioda kad se nije igrao tenis.
Cuj sto je igrao,hoce da osvoji ono sto nikad nije,a kad ce nego kad nema Novaka,ali eto naletio je na Sasu koji jr u top formi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.