ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Kod Rafe nema nikakvih kalkulacija, to je takav karakter i odigrat će sve kad je zdrav. Pogotovo ako je Pariz u pitanju.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma ovi uslovi su idealni za lika kakav je Zverev, prvo nema publike i mentalni patuljci poput njega u takvim uslovima bez pritiska igraju ko na treningu a na treninzima ubacuju ovakve postotke prvog servisa i to je to. Nadalu je ovo najslabija podloga i ako nema bas dobar dan realno je da gubi, uostalom vidjelo se i na ranijim mecevima da je bilo dosta problema za njega. Steta, volio bi da uzme ovo i da u Miamiju sljedece i on kompletira svih 9 mastersa sto bi jos vise otezalo lokalnim Fedtardima koji su ionako vec na aparatima.
- BosniaBoston
- Kontakt:
VAMOS
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nikad ovi igrača tipa Zverev neće ponuditi svijetu ono što su Rafa, Novak i Roger. Njih nekoliko za koje su se velike stvari najavljivale, ni blizu toga nisu, a već su pretežno igrači od 23+ godine. Nisu to više ni neiskusni igrači.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma standardi su previsoki, to je njima belaj.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 18:11Nikad ovi igrača tipa Zverev neće ponuditi svijetu ono što su Rafa, Novak i Roger. Njih nekoliko za koje su se velike stvari najavljivale, ni blizu toga nisu, a već su pretežno igrači od 23+ godine. Nisu to više ni neiskusni igrači.
"We need to suffer. And we need to fight."
Tek mu je 23 samo polako,Zverev ce sig biti buduci No1Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 18:11Nikad ovi igrača tipa Zverev neće ponuditi svijetu ono što su Rafa, Novak i Roger. Njih nekoliko za koje su se velike stvari najavljivale, ni blizu toga nisu, a već su pretežno igrači od 23+ godine. Nisu to više ni neiskusni igrači.
nisam vjerovao da će zverev ovo odservirati, već sam vidio TB i 1:6 u trećem 
Ma one optuzbe su ga dodatno digle. Plus Ferrer, ne treba to zapostaviti.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nevjerovatan je lik u dvorani, nije Nadal mogao nista
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ne znam je li zverev u dvorani nevjerovatan ili je nadal u dvorani ono što je tu uvijek bioBosniaBoston je napisao/la: ↑07 nov 2020, 18:25Nevjerovatan je lik u dvorani, nije Nadal mogao nista
bez obzira na sve, velika pobjeda za sašu
Tbf Nadal je slabo mogao sta u dvorani i kad je bio u prajmu. Ocekivat da on tu odjednom zablista u sumraku karijere je van pameti. Isto ko da ja ocekujem da Federer zvekne Monte Carlo MastersBosniaBoston je napisao/la: ↑07 nov 2020, 18:25Nevjerovatan je lik u dvorani, nije Nadal mogao nista
Kad gledam ove igrace kvalifikovane za finalni masters, jedino bi se smio kladit na to da ce dobit Svarcmana, naravno sto se tice dvoranskih uslova.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 07 nov 2020, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa ovaj turnir izgleda može osvojiti samo ako protiv junora igra.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da je bila puna dvorana i atmosfera Nadal bi ovo okrenuo, ovako isto trening ikao sto sam rekao mentalni patuljak Zverev odservirao bez greske sto je bilo dovoljno za pobjediti Nadala ciji nivo nije bio nesto ne samo veceras vec i citav turnir iako su ovo uslovi koji mu najmanje odgovaraju mogao je bolje ako nsita na svoj servis.
bravo sasa! rafa se nije primakao noletu po poenima. nole ostaje sa najvise mastersa. rafa ostaje bez 2 mastersa. ukoliko nole ne odigra losije WTF od rafe ostaje br1 i nakon AO. ukoliko odigra bolje mogao bi i obezbjediti rekord. jos uvjek nije odluceno da li ce se igrati ATP kup i otkazivanje istog bi moglo navesti dodatnu vodu na noletov mlin jer on tu ne moze do novih poena a rafa bi mogao do 400-500.
- a kada ja postavim sliku sa rupama od inekcija na koljenima - srpska mitomanija (kao eto tom slikom sirim neosnovane optuzbe za doping, zbogom pameti)!
- kada kazem da je novi ATP sistem bio potpuno nepravedan prema noletu pa cak i krsio sopstvena pravila - srpska mitomanija (a ono ATP sam ispravlja svoj sistem i to potpuno bez hampe, samo izmjenio datume ispadanja poena na stranicama tenisera na sluzbenoj ATP stranici a za dodatnu izmjenu se saznalo iz procurjelih poruka igracima)!
- kada kazem da je loptica pogodila sutkinju u rame - srpska mitomanija, za takve stvari slijedi tuzba za ozbiljne novce da sam neko i nesto (recimo neko iz noletovog tima ili neko blizak noletu) i da sam objavio negdje gdje to dolazi do ljudi a ne niko i nista koji laprda po forumima (a ono noletov cale u sred TV intervjua kaze to isto, a sigurno nije od mene dobio tu informaciju, nego iz prve ruke, sto ce reci od noleta. i snimak ima i na jutjubu i bio na svim mogucim teniskim forumima i? nista! i tako jos uvjek cekamo na tuzbe)!
vas srpski mitoman, koji na kraju uvjek bude u pravu.
lucky13 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 18:58- a kada ja postavim sliku sa rupama od inekcija na koljenima - srpska mitomanija (kao eto tom slikom sirim neosnovane optuzbe za doping, zbogom pameti)!
- kada kazem da je novi ATP sistem bio potpuno nepravedan prema noletu pa cak i krsio sopstvena pravila - srpska mitomanija (a ono ATP sam ispravlja svoj sistem i to potpuno bez hampe, samo izmjenio datume ispadanja poena na stranicama tenisera na sluzbenoj ATP stranici a za dodatnu izmjenu se saznalo iz procurjelih poruka igracima)!
- kada kazem da je loptica pogodila sutkinju u rame - srpska mitomanija, za takve stvari slijedi tuzba za ozbiljne novce da sam neko i nesto (recimo neko iz noletovog tima ili neko blizak noletu) i da sam objavio negdje gdje to dolazi do ljudi a ne niko i nista koji laprda po forumima (a ono noletov cale u sred TV intervjua kaze to isto, a sigurno nije od mene dobio tu informaciju, nego iz prve ruke, sto ce reci od noleta. i snimak ima i na jutjubu i bio na svim mogucim teniskim forumima i? nista! i tako jos uvjek cekamo na tuzbe)!
vas srpski mitoman, koji na kraju uvjek bude u pravu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Bulšit Rašn protiv Nejtiv Rašna
btw laki
dijagnoza ti treba jedna
btw laki
dijagnoza ti treba jedna
vec postavljena - srpska mitomanija.
iliti srpski mitoman - objasnjava neukom narodu nesto sto je istina ali oni ne mogu da shvate, najvise, jer ne podnose tenisera koji je eto najbolji u istoriji te igre, mnogo bolno. (mada ima malo i do niskog IQa)
iliti srpski mitoman - objasnjava neukom narodu nesto sto je istina ali oni ne mogu da shvate, najvise, jer ne podnose tenisera koji je eto najbolji u istoriji te igre, mnogo bolno. (mada ima malo i do niskog IQa)
Nisam stigao gledati danas, al nije neočekivano. Mučio se Rafa s riternom cijeli turnir ko i obično na ovakvim podlogama, a Saša servira ko Sampras već duži period. Nenormalni procenti i ubačenog i osvojenih poena na prvi, tako da je brejk bilo skoro nemoguće napravit. Uz to je izgleda i dovoljno agresivan Zverev bio u razmjenama te pritiskao kad treba što je dovoljno za pobjedu.
I Danilo je odličan, bit će finale vrhunsko. Ovo su krojeni uslovi za obojicu.
Nadal moguće da otkaže i završni ako je tijelo rovito, nema potrebe da se rizikuje. AO je daleko važniji.
I Danilo je odličan, bit će finale vrhunsko. Ovo su krojeni uslovi za obojicu.
Nadal moguće da otkaže i završni ako je tijelo rovito, nema potrebe da se rizikuje. AO je daleko važniji.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.