Sta ba brkam, napisao sam danas da su trebali reci koje otputovao ti se na vezao kako sve hocemo da znamo. Ti sam sebi objasni sta i kako jeAlfredNobel je napisao/la: ↑07 nov 2020, 19:01Dosadan si kralju. Kad je u pitanju korona, onda trebaju izaći i reći, ako je ovo istina da su pozitivni. Ne brkaj jabuke i kruške po ko zna koji put, nemoj da ti se mora crtati svaki put.bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2020, 18:54Ma sta imaju obavještavati, sutra igramo ko da se sve mora znati. Ko god da istrci isto je, jojj teski navijaca sve hoce da znaju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znaci moramo Jukica gledati ako Krste ne igra...
Sta ce vas ko tjerati, sami ćete pobjeći vrlo brzo, nakotili ste se poslije derbija da serendate o tome kako je samo +4
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- SarajevoForza
- Kontakt:
Soligorsk - BATE 1:1
BATE ima bod vise jos 2 kola do kraja
Soligorsk prvo gostuje pa igra kuci sa dvije ekipe sa sredine tabele koje ne mogu ni gore ni dole
BATE igra kuci protiv ekipe koja je vec kao predzadnja ispala pa onda u zadnjem kolu gostuje Dynamo Minsku koji je tu negdje bori se za Evropu te ce mu susret protiv BATEa sigurno biti jako vazan ako dobije sutra i u predzadnjem kolu (oba meca gostujuca protiv losijih ekipa)
Jako vazan rasplet radi naseg nositeljstva, naravno navijamo za Soligorsk i Dynamo Minsk
Soligorsk prvo gostuje pa igra kuci sa dvije ekipe sa sredine tabele koje ne mogu ni gore ni dole
BATE igra kuci protiv ekipe koja je vec kao predzadnja ispala pa onda u zadnjem kolu gostuje Dynamo Minsku koji je tu negdje bori se za Evropu te ce mu susret protiv BATEa sigurno biti jako vazan ako dobije sutra i u predzadnjem kolu (oba meca gostujuca protiv losijih ekipa)
Jako vazan rasplet radi naseg nositeljstva, naravno navijamo za Soligorsk i Dynamo Minsk
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Nathan jos 90min odigrao. Kali se momcina, ima da bude iduce sezone prije Jukica u postavi.
Jedva cekam da vidim Dizdarevica na golu u jednoj vaznoj premijerligaškoj utakmici.
Jedva cekam da vidim Dizdarevica na golu u jednoj vaznoj premijerligaškoj utakmici.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Joj umalo u 95 da ga Soligorsk zabije, srce mi staloSarajevoForza je napisao/la: ↑07 nov 2020, 19:05Soligorsk - BATE 1:1
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hebibovic, Milicevic, Velkoski, Kova, Dzafic, su ostali u Sarajevu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Handzic ima zute kartone, koji se prenose na reprezentativne utakmice. Zato nije pozvan.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 07 nov 2020, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
sa njim je malo veci problem ne bih pisao po forumu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Idemo lagano, možda skontaš.. Trubi se svako kolo (uglavnom historicar) kako se Klub ne oglašava po pitanju povrijeđenih. Kažem danas da se ne mora nužno znati pred svaku tekmu, da je to banalna stvar i da to ne mijenja stvari za nas navijače. To je jedna stvar. Kad je u pitanju korona, onda je normalno i logično da izađu i kažu 'taj i taj je pozitivan nakon zadnjeg testiranja, u izolaciji je i želimo mu brz oporavak'. Naravno, ako je istina da ima pozitivnih. To je druga stvar.bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2020, 19:04Sta ba brkam, napisao sam danas da su trebali reci koje otputovao ti se na vezao kako sve hocemo da znamo. Ti sam sebi objasni sta i kako jeAlfredNobel je napisao/la: ↑07 nov 2020, 19:01Dosadan si kralju. Kad je u pitanju korona, onda trebaju izaći i reći, ako je ovo istina da su pozitivni. Ne brkaj jabuke i kruške po ko zna koji put, nemoj da ti se mora crtati svaki put.bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2020, 18:54
Ma sta imaju obavještavati, sutra igramo ko da se sve mora znati. Ko god da istrci isto je, jojj teski navijaca sve hoce da znaju.
Ako ti opet nešto nije jasno, pročitaj još koji put. Znam od ranije da tebi treba malo više da 'svariš', ali ne moram ti crtati svaki put. Nećemo dalje, ne da mi se trošiti opet na tebe, nakon tema oko Husrefa i slično. Uzdravlje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Ne drze ga dzaba razliciti treneri jos u ekipi. Skart je vecinom prodat i odstranjen al eto polazu jos neke nade u njega.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko ce igrati na poziciji CM nema Susica niti Pejovica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Isplativiji raskid ugovora zbog tolikih povreda veliki problem ili ipak cemo imati koristi od njega ali ne onoliko koliko smo htjeli veliki problem??? Moze i na pp samo da u startu znam dal dzaba da se nerviram oko njega
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Onda ovako sutra:
Dizdarevic Oremus Besic Dupovac Pidro Andrej Zinedin Rahman Jukic Tatar Fanimo
Dizdarevic Oremus Besic Dupovac Pidro Andrej Zinedin Rahman Jukic Tatar Fanimo
Hodza na beka,Oremus u vezu. Nema druge
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma ja mislim, da Oremus ide u sredinu a Hodzic na beka. Sto u prevodu znaci, da smo vec jedan gol u zaostatku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zato je Vinko na derbiju samo 2 puta mjenjao,trenirao za sutra
.Sutra jedna plafon,neznam ni ko ce biti na klupi,Zidan i ostalo sta nafatamo od ove djece.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bhfanatic14, Bordo10, Dave, kogmagie46, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, ovisnik, Pena, riki46, roccosiffredi, Serha i 178 gostiju.