FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Nadam se da nije strasna povreda Kimmicha. Uvest Sanea da vidimo kako to izgleda u Klassikeru.
Nur der FCB
**** ovo, do kad će Kimmich biti out? Nimalo naivno nije izgledalo
-
- Kontakt:
Jbg sad nemojte izmisljati. Goretzki je pobjegao Reus.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trzaj glave aka Mario Gomez 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Pitanje je da li Hansi Flick može dobiti ocjenu pet nakon ove utakmice, morao je raditi preokret
-
- Kontakt:
Iskupio se
Cini mi se da je Hummels uvijek ocajan u derbijima... i u nasem i njihovom dresu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel Håland imao ijedan šut u okvir gola?
- farinelli123
- Kontakt:
U doba džemperka lažno smo se tješili; nazivali ga pragmatičnim, na pobjede staklenih nogu dodavali epitete odličnih partija, da se motivišemo i podarimo sebi nadu da će sutra biti bolje, a sada kada imamo trenera koji rekord za rekordom i pobjedu za pobjedom ređa, niko da ga nazove pragmatičnim već mu tražimo dlaku u jajetu, dlaku u pobjedi od 8-0 i kažemo da bi tobože to mogao svako.
Jesam li ja nazivao Kovača pragmatičarem i šta misliš kakve bi mu tad ocjene davao, pošto u onom gore postu misliš na mene, a sad ga braniš ovim postom?coelho41 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 19:58U doba džemperka lažno smo se tješili; nazivali ga pragmatičnim, na pobjede staklenih nogu dodavali epitete odličnih partija, da se motivišemo i podarimo sebi nadu da će sutra biti bolje, a sada kada imamo trenera koji rekord za rekordom i pobjedu za pobjedom ređa, niko da ga nazove pragmatičnim već mu tražimo dlaku u jajetu, dlaku u pobjedi od 8-0 i kažemo da bi tobože to mogao svako.
Ma nisi ti, al mislim da je effe_sa to u početku napisao ili neko tako od iskusnijih forumaša, poslije je naravno to prešlo u žešću zayebanciju kad smo vidjeli da je sve otišlo u k.urac i da ne vrijedi ništa drugo nego zayebavati se.sljivo je napisao/la: ↑07 nov 2020, 20:00Jesam li ja nazivao Kovača pragmatičarem i šta misliš kakve bi mu tad ocjene davao, pošto u onom gore postu misliš na mene, a sad ga braniš ovim postom?coelho41 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 19:58U doba džemperka lažno smo se tješili; nazivali ga pragmatičnim, na pobjede staklenih nogu dodavali epitete odličnih partija, da se motivišemo i podarimo sebi nadu da će sutra biti bolje, a sada kada imamo trenera koji rekord za rekordom i pobjedu za pobjedom ređa, niko da ga nazove pragmatičnim već mu tražimo dlaku u jajetu, dlaku u pobjedi od 8-0 i kažemo da bi tobože to mogao svako.

Što se tebe tiče, svaki put kada napišem post cinično u kojem se pozivam na bodovanje Flicka, znaš da na tebe mislim. Prije svega što pobjede od 8-0 ne računaš kao utakmice gdje zaslužuje 5 i to što ne poštuješ svoje kriterije za bodovanje. A ja Flicka baš volim, tako da nemoj mislit da je nešto lično između tebe i mene, ja onako volim podyebavat

-
- Kontakt:
Twko je Lewa. To se trazi.
Sane bukvalno postao Robben, i po načinu igre a i sebično je ovo zavukao 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Sane = Robben poslije Robbena (stilom igre, samo da preskoci onaj dio sa povredama)
GLEDAJ ALABE STO MARKIRA IGRACA
GLEDAJ MAN MARKINGA, MRS KLOSARU
GLEDAJ MAN MARKINGA, MRS KLOSARU
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Hernandez nije izasao
- muhamedhulk
- Kontakt:
Prije smo imali Riberyja lijevo kao madjionicara i killera desno u vidu Robbena.
Danas imamo lijevo killera u vidu Gnabryja i madjionicara desno u vidu Sanea.

Danas imamo lijevo killera u vidu Gnabryja i madjionicara desno u vidu Sanea.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.