A vec dao 8 golova ove sezone.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Neprimijetan, i nikakvog uticaja na igru
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Bice dobar ako mu protivnicki stoperi nastave telefonirat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kolko mu je ono IQ? 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma nisi normalan par tekmi nam je sam donio ove sezone strasan je igrac fulio je kao sto je i Ronaldo fulao sa metar i Auba i ostali desi se. Da ne govorim da je igrao svaku utakmicu do sada dise na skrge.
Sve panj do panja moj brokula a treci na tabeli sa najboljim napadom lige barem do sutra
.
Sve panj do panja moj brokula a treci na tabeli sa najboljim napadom lige barem do sutra

Masina se zahuktava.
Niko nije razvalio sheffield a igrali su sa citiem liverpulom i arsenalom
Ps
Yebi mi sve ak lampard nema i iq 160
Niko nije razvalio sheffield a igrali su sa citiem liverpulom i arsenalom
Ps
Yebi mi sve ak lampard nema i iq 160
Ovakav iq ja nisam odavno vidio. Jos od vakta kad je feldmarsal pisao na forumu 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- wadethegreat
- Kontakt:
S kim ste to igrali redom WBA, Palace, Shefild, Burnly, Brighton, Soton, recimo Arsenal sutra ako dobije Villu ima isto bodova kao i vi odigrane utakmice sa Man Cityem, Man Utdom, Liverpoolom, Lesterom, tri gostovanja odradili samo s Lesterom igrali kuci, i sta je to sada vase aman zaman a imali duplo laksi raspored,pa i da sutra Arsenal ne dobije Villu imali bi yebrna 3 boda vise , cekaj prijatelju malo ozbiljnije utakmicewadethegreat je napisao/la: ↑07 nov 2020, 20:18Ma nisi normalan par tekmi nam je sam donio ove sezone strasan je igrac fulio je kao sto je i Ronaldo fulao sa metar i Auba i ostali desi se. Da ne govorim da je igrao svaku utakmicu do sada dise na skrge.
Sve panj do panja moj brokula a treci na tabeli sa najboljim napadom lige barem do sutra.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Uzivajmo sto zivimo u vremenu ronalda, messia i najpametnijeg trenera Lamparda.
Davno je bio taj IQ test, treba vjerovati da je to danas na mnogo vecem stupnju.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- wadethegreat
- Kontakt:
Ocigledan je napredak u igri za kratak period se okrenulo za 180 stepeni.topnik1 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 20:25S kim ste to igrali redom WBA, Palace, Shefild, Burnly, Brighton, Soton, recimo Arsenal sutra ako dobije Villu ima isto bodova kao i vi odigrane utakmice sa Man Cityem, Man Utdom, Liverpoolom, Lesterom, tri gostovanja odradili samo s Lesterom igrali kuci, i sta je to sada vase aman zaman a imali duplo laksi raspored,pa i da sutra Arsenal ne dobije Villu imali bi yebrna 3 boda vise , cekaj prijatelju malo ozbiljnije utakmicewadethegreat je napisao/la: ↑07 nov 2020, 20:18Ma nisi normalan par tekmi nam je sam donio ove sezone strasan je igrac fulio je kao sto je i Ronaldo fulao sa metar i Auba i ostali desi se. Da ne govorim da je igrao svaku utakmicu do sada dise na skrge.
Sve panj do panja moj brokula a treci na tabeli sa najboljim napadom lige barem do sutra.
![]()
Odbrana rijesenja kako nema Kepe ALonsa i Danca dok napad sa Hakimom izgleda prestrasno.
Zivi bili pa vidjeli ali gradi se fina ovdje ekipa.
Pa brate nije od Man Utda proslo 2god niste mogli meda, istresate ove slabije a i tu je bilo poteskoca,ali pricekajmo pa da vidimo, prave tekme tek slijedewadethegreat je napisao/la: ↑07 nov 2020, 20:30Ocigledan je napredak u igri za kratak period se okrenulo za 180 stepeni.topnik1 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 20:25S kim ste to igrali redom WBA, Palace, Shefild, Burnly, Brighton, Soton, recimo Arsenal sutra ako dobije Villu ima isto bodova kao i vi odigrane utakmice sa Man Cityem, Man Utdom, Liverpoolom, Lesterom, tri gostovanja odradili samo s Lesterom igrali kuci, i sta je to sada vase aman zaman a imali duplo laksi raspored,pa i da sutra Arsenal ne dobije Villu imali bi yebrna 3 boda vise , cekaj prijatelju malo ozbiljnije utakmicewadethegreat je napisao/la: ↑07 nov 2020, 20:18Ma nisi normalan par tekmi nam je sam donio ove sezone strasan je igrac fulio je kao sto je i Ronaldo fulao sa metar i Auba i ostali desi se. Da ne govorim da je igrao svaku utakmicu do sada dise na skrge.
![]()
Odbrana rijesenja kako nema Kepe ALonsa i Danca dok napad sa Hakimom izgleda prestrasno.
Zivi bili pa vidjeli ali gradi se fina ovdje ekipa.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nije posteno da se covjek takmici sa prosjecno inteligentnim osobama.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ljudi koji navijaju za jedan tim, kada njihov rival pobijedi 2 razlike govorit će kako su loši i ne mogu dati 3. Kad daju pregršt golova reći će slab protivnik. Navijam za jedan klub 16 godina i samo me nužda može natjerati da propustim utakmicu, ali ha pobijedili 3-0 ha izgubili 3-0 istog sam raspoloženja i sve što je suprotno od toga je blentavo. Volim da je zanimljiva utakmica i na forumu hvalim i United i City i Chelsea i Liverpool i Arsenal i Sarajevo i Zvezdu i sve koji to zasluže, ali na svakoj temi naletim na svađe i rasprave. Vas dosta je Bog fakat udario mokrom čarapom po glavi
Chelsea danas možda utakmica sezone, Mount potanak a Werner van svoje pozicije kao i veći dio sezone, ako sam dobro vidio, mada lagani protovnici i tanak trener. Ole se pretvori u Fergija kad god mu gori pod nogama. A sutra očekujem miroljubivi remi u derbiju.

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Ma Brokula provocira, trebamo ga svi prijaviti da ga banuju.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Hladno ga treba banovat.
On mi je vise za Mehanike fluida, fudbal ga smara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.