FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ofsajd i ovo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Konačno trebalo je biti puno više golova u golu žutih
Svaka čast ekipi i Flicku
Ma dajjj
Svaka čast ekipi i Flicku
Ma dajjj
Levardovski
Dobro je, fali nam dosta jačih utakmica, zato i bundslige služi kao trening za nas. Ovo pišem bez oholosti i sl., jednostavno je tako.
Nije mi jasno što je Neuer onako loše reagirao kod gola Halaand-a
Nije mi jasno što je Neuer onako loše reagirao kod gola Halaand-a

Javi nema noge za ovaj tempo, Roca kakav god bio Flick grijesi sto mu ni minute ne daje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Vjerujem da ne grijesi. Sigurno zna nesto sto mi ne znamo, ocigledno Roci treba vremena da dodje na ovaj nivo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma koliko mi god Javi bio drag samoubistvo je imati ga vise od 5min na ovakvim utakmicama, a u slabijim moze pri vecoj razlici igrati. Ovo sa njim na stoperu je kriticno Boze.Bundesliga je napisao/la: ↑07 nov 2020, 20:29Vjerujem da ne grijesi. Sigurno zna nesto sto mi ne znamo, ocigledno Roci treba vremena da dodje na ovaj nivo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tako je šamaraj žute
Trebalo je biti barem još tri-cetri gola u mreži žutih
Kakav samo igra prema naprijed. Jedva čekam da ode halaba da i na stopera bude bolje i čvršće sa Suleom i Boateng ili Kouasi ili Hernandez.
Trebalo je biti barem još tri-cetri gola u mreži žutih
Kakav samo igra prema naprijed. Jedva čekam da ode halaba da i na stopera bude bolje i čvršće sa Suleom i Boateng ili Kouasi ili Hernandez.
-
- Kontakt:
Javi ima ogromnog iskustva igranja ovakvih utakmica. Nekih 25 minuta moze pomoci sigurno da smiri igru i stane na loptu. Ne mozes Rocu stavljati odjednom a igrao samo protiv Durena. Njega u buducnosti treba gurati.
Zaslužena pobjeda koja je trebala biti uvjerljiva i jedina mrlja na ovu utakmicu je povreda Kimmicha za koju se nadam da nije ozbiljna.Previše primamo golova i ovo je već zabrinjavajuće , Alaba uopšte ne prati najopasnijeg protivničkog igrača i primamo gol a kod prvog je Reus bio brži od Goretzke i Alaba umjesto da ide odmah u blok on stoji ko ukopan kod Neuera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hernandez neprolazan jebote, plus asistencija i puno lijepih proigravanja sa gnabrijem prema naprijed. 5+. Serge standardno odličan u velikim utakmicama.
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 07 nov 2020, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Alaba je kriv za sve, ne shvatam Boga mi, još dao i gol i to je prošlo onako bez da iko spomene.
-
- Kontakt:
Haaland je zivotinja od igraca. Jaci je i od Ibrahimovica. Alaba i Boateng se odbijaju od njega, preskace Alabu doslovno. Jos je i inteligentan, ima brzinu i sjajno se ubacuje iza ledja. A tako je mlad. Svaka mu cast.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dje neces primati golove kad ti Alaba igra na CB sa haman povrijedjenim Boatengom, koji nema vise kuveta da igra svaka tri dana 90min. Süle out, Tanguy out, Lucas lijevo zvog Daviesa koji je out..sto je previse, previse je.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dao gol uz dosta sreće gdje je lopta pogodila protvnika u leđa i završila u golu i trebam skakati od sreće zbog toga a prešutiti što smo primili 2 gola.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Hernandez je kriv za drugi gol. Nije izasao na vrijeme u liniju sa ostalim. On je ostao i Haaland je bio onside. Ne treba biti neposten kada realno ovo nije Alabina krivica.
nije kriv to stoji, ali nikad nece biti vise onaj Alaba za navijace Bayerna.
To je sam sebi napravio!
Mia San Mia
Lik kao da je ratni zločinac. Nije ok.
Treba biti realan i izbaciti emocije o sagi Alaba, meni solidna partija, da je napravio kardinalnu grešku nije, da je izdominirao ni to nije.
Jedno pitanje za kolegu @hodza9; zašto kao razlog slabije ocjene Flicka navodiš Alabu kada na opcijama štopera imamo samo Bou i Javija po potrebi kao zdrave?
Jedno pitanje za kolegu @hodza9; zašto kao razlog slabije ocjene Flicka navodiš Alabu kada na opcijama štopera imamo samo Bou i Javija po potrebi kao zdrave?
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 07 nov 2020, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Halaand se mora dovesti. Robert ima 32 godine, a ugovor do 2023. godine, ostaje pitanje što nije do 2022. g, ali eto, uprava zna više od nas. Norvežanin je prekucao fudbal, već bolja verzija Mario Gomez-a, dosta liči na Kane-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.