Voli covjek klub pizdo jedna, od kako si se prijavio samo seres na covjeka kojem je klub drazi od zivota !!!provincija je napisao/la: ↑07 nov 2020, 23:54Jeb.o te on a ti njega, sta ga branite ako je i Sasa Matic vidio da je on prokockao pobjedu u derbiju ???!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dizdarevic
Oremus Dupovac Besic Pidro
Pejovic Djokanovic
Tatar Rahman Jukic
Fanimo
Nasih prvih 11 koji Ce izaci sutra
Oremus Dupovac Besic Pidro
Pejovic Djokanovic
Tatar Rahman Jukic
Fanimo
Nasih prvih 11 koji Ce izaci sutra
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ma mozete mi se saget i ti i on. Ustvari on me moze od stomaka, ti mozes za oba !amarBABUKA je napisao/la: ↑07 nov 2020, 23:55Voli covjek klub pizdo jedna, od kako si se prijavio samo seres na covjeka kojem je klub drazi od zivota !!!provincija je napisao/la: ↑07 nov 2020, 23:54Jeb.o te on a ti njega, sta ga branite ako je i Sasa Matic vidio da je on prokockao pobjedu u derbiju ???!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jukić ako počne, spremiti se na trganje živaca. Nevjerovatno neinteligentan igrač. Kako je on igrao u Poljskoj, ptice znaju..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kakvi su ovo ubačeni elementi ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Sagni se ti nekom srpskom polovnjaku kojeg bi doveo umjesto nase djece u klubprovincija je napisao/la: ↑07 nov 2020, 23:58Ma mozete mi se saget i ti i on. Ustvari on me moze od stomaka, ti mozes za oba !amarBABUKA je napisao/la: ↑07 nov 2020, 23:55Voli covjek klub pizdo jedna, od kako si se prijavio samo seres na covjeka kojem je klub drazi od zivota !!!provincija je napisao/la: ↑07 nov 2020, 23:54Jeb.o te on a ti njega, sta ga branite ako je i Sasa Matic vidio da je on prokockao pobjedu u derbiju ???!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Yebe mi se za otrcanu frazu "nase dijete" samo nek on daje sve od sebe, odma je nas.
Evo jedna 100% insajderska za sutra. Ahmetovic nece konkurisati za utakmicu. Znam sigurno da nije u pitanju korona. Da li je neka ozljeda, bojkot ili nesto trece, ne bih vam znao kazati.
Možda, al nas je šamarao i sa Travnikom i sa Metalegheom. Godimo mu kao protivnici.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Nisam majke mi, ali je frajer nase dijete i voli klub, to treba postovati !!!
Ocito treba poraditi na antibot pitanju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Moglo bi sutra po, hvala Bogu, prastaroj navici
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nasluti nama @Joker sve ovo. Skoro je kukao kako je sve savršeno i kako nam treba kamenčić u cipeli, da malo zaboravimo na blagostanje. Boga mi, dobismo poveliku kamenčinu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Historicar nisi upravu. Basic je profesionalac, covjek od svog zanata, obrazovan za ovaj posao i vrlo moderan trener.
NEMA NAZAD
Ja dajem pare za klub a SVAKI IGRAC zivi od kluba..
Tu se sva prica zavrsava za bilo kojeg igraca sa frazom "voli klub","dijete kluba".Nista to me ne zanima sve dok traze platu od tog kluba
Tu se sva prica zavrsava za bilo kojeg igraca sa frazom "voli klub","dijete kluba".Nista to me ne zanima sve dok traze platu od tog kluba
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
I ja mislim da Bašić ima potencijala da postane ozbiljan trener. Još je on jako mlad. Sutra će nadam se zakazati...
A i mi smo sutra na ozbiljnom ispitu, čak većem i od derbija. Sa sutrašnjom pobjedom naše samopouzdanje dobija novu dimenziju i još veći level.
A i mi smo sutra na ozbiljnom ispitu, čak većem i od derbija. Sa sutrašnjom pobjedom naše samopouzdanje dobija novu dimenziju i još veći level.
Šta par degenerika uradi od teme... Fuj!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
To nam je brate sastav za sutra..AlfredNobel je napisao/la: ↑07 nov 2020, 23:59Jukić ako počne, spremiti se na trganje živaca. Nevjerovatno neinteligentan igrač. Kako je on igrao u Poljskoj, ptice znaju..
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, fks74, skoJaa i 53 gosta.