100 %

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesi i ti novi ?AlfredNobel je napisao/la: ↑08 nov 2020, 00:36Da se mi ne lažemo, registrovao si se ti čisto radi Handžića. Par dana od tekme, Haris je na 'udaru' od derbija, tako da si se i ti registrovao. Previše je to slučajnosti, a mogu pretpostaviti da bi ti u fokusu bilo branjenje Handžića.
Još gore su mi ove mrtve otrcane floskule tipa 'dijete, vojnik, mahalac' i ostalo, povratio bih kad to pročitam. Sasvim mi je svejedno je li rođen tik pored kapije na Koševu ili je iz Banja Luke, Tuzle, Bihaća ili nekog drugog mjesta, ako ne zna ili ne pokazuje ono što treba. Ovo se ne tiče samo Handžića, već svakog drugog igrača. Mrak mi na oči padne kad vidim da ulazimo u 2021. godinu, a i dalje se vrte neke debilno-emotivne-patetnične fraze, koje samo još kod nas prolaze. Dohavizajte se..
Brate ,ja sve kontam ironija i trolanje ali kako nastavljam dalje citati nmg da vjerujem da se ne zajebajeAlfredNobel je napisao/la: ↑08 nov 2020, 00:36Da se mi ne lažemo, registrovao si se ti čisto radi Handžića. Par dana od tekme, Haris je na 'udaru' od derbija, tako da si se i ti registrovao. Previše je to slučajnosti, a mogu pretpostaviti da bi ti u fokusu bilo branjenje Handžića.
Još gore su mi ove mrtve otrcane floskule tipa 'dijete, vojnik, mahalac' i ostalo, povratio bih kad to pročitam. Sasvim mi je svejedno je li rođen tik pored kapije na Koševu ili je iz Banja Luke, Tuzle, Bihaća ili nekog drugog mjesta, ako ne zna ili ne pokazuje ono što treba. Ovo se ne tiče samo Handžića, već svakog drugog igrača. Mrak mi na oči padne kad vidim da ulazimo u 2021. godinu, a i dalje se vrte neke debilno-emotivne-patetnične fraze, koje samo još kod nas prolaze. Dohavizajte se..
Bravo. Stanoje je iz yebenih Cucage dosao pa ginuo dok igrac sa brojem 28 ima onakav pristup. I sad treba biti kao moj? Nikad...AlfredNobel je napisao/la: ↑08 nov 2020, 00:36Da se mi ne lažemo, registrovao si se ti čisto radi Handžića. Par dana od tekme, Haris je na 'udaru' od derbija, tako da si se i ti registrovao. Previše je to slučajnosti, a mogu pretpostaviti da bi ti u fokusu bilo branjenje Handžića.
Da ti znaš kakvi su sve padobranci ovdje uletali na temu i sa kakvim pričama, pa se kasnije ispostavi da su plava gov.na, ti bi se syebo.provincija je napisao/la: ↑08 nov 2020, 00:43Bravo. Stanoje je iz yebenih Cucage dosao pa ginuo dok igrac sa brojem 28 ima onakav pristup. I sad treba biti kao moj? Nikad...AlfredNobel je napisao/la: ↑08 nov 2020, 00:36Da se mi ne lažemo, registrovao si se ti čisto radi Handžića. Par dana od tekme, Haris je na 'udaru' od derbija, tako da si se i ti registrovao. Previše je to slučajnosti, a mogu pretpostaviti da bi ti u fokusu bilo branjenje Handžića.
A sto baloteli vrti pricu da sam Manijak, onda bi branio igraca sa brojem 28 jer ih je dobrano pogurao u derbiju...
Ha ya, da sam htio bez srkleta život, ne bih pitar bio. Sutra fino treći golman na gol, odbrana na klimavim nogama, napadača nemamo, upitno je da li će otpasti još neko od prvotimaca. Još apaurin i istok i bilo bi potaman!! SVAAAAAAAAAANI!!
Ma previše ofirno, uz to dosta novih nickova u zadnjih par dana. Uz to, vidim da Handžić ima dosta podrške po Instagramu nakon svake tekme, pogotovo od tih tzv. mahalaca, pa me i ne čudi da neko od njih uleti ovdje s jednim ciljem. Nije ni došao, već ga je izdao prvi post.mma_hz je napisao/la: ↑08 nov 2020, 00:39Brate ,ja sve kontam ironija i trolanje ali kako nastavljam dalje citati nmg da vjerujem da se ne zajebajeAlfredNobel je napisao/la: ↑08 nov 2020, 00:36Da se mi ne lažemo, registrovao si se ti čisto radi Handžića. Par dana od tekme, Haris je na 'udaru' od derbija, tako da si se i ti registrovao. Previše je to slučajnosti, a mogu pretpostaviti da bi ti u fokusu bilo branjenje Handžića.
Hahahahaahaahah kako ga brat fura.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, broj6, ledesma, Pantelija, pierce, Proximic, roccosiffredi i 97 gostiju.