Mogu misliti kako ih sada podyebava uz sisu. Ne mogu zivjeti od njega

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
rijetki majstori ono mogu izvesti al ne, bitno je pljuvati po nasem djetetu, po covjeku koji zna sta je klub i voli ga najvise
Amare kompjuteru!amarBABUKA je napisao/la: ↑08 nov 2020, 01:05rijetki majstori ono mogu izvesti al ne, bitno je pljuvati po nasem djetetu, po covjeku koji zna sta je klub i voli ga najvise![]()
Razmjenjujes li i postere i samoljepljive slicice?provincija je napisao/la: ↑08 nov 2020, 01:11Moj cilj je razmijeniti misljenje o voljenom klubu. Ako se za to prozivam, nazivam levatom i slicno, do vas je i zapitajte se sta je vas cilj.
Meni je Sarajevo iznad svega, a nekima igrac sa brojem 28.
Da, imam jedan od Handzica, vise kao bilbord, ali dobro.Toljaga je napisao/la: ↑08 nov 2020, 01:14Razmjenjujes li i postere i samoljepljive slicice?provincija je napisao/la: ↑08 nov 2020, 01:11Moj cilj je razmijeniti misljenje o voljenom klubu. Ako se za to prozivam, nazivam levatom i slicno, do vas je i zapitajte se sta je vas cilj.
Meni je Sarajevo iznad svega, a nekima igrac sa brojem 28.
To je bilo onomad kad nas je handrio online coach i kad su se zayebavali oko tempiranja forme.
Mudro zboris Tobe veoma mudro.
Sto jes jes
Ovo nisu istineamarBABUKA je napisao/la: ↑08 nov 2020, 01:05rijetki majstori ono mogu izvesti al ne, bitno je pljuvati po nasem djetetu, po covjeku koji zna sta je klub i voli ga najvise![]()
Ja ću je prespavati, idealno je kad je u 17h.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 01:43Miline kad je tekma u 13h, ustanes ujutro i uz kahvicu gledaš svoje Sarajevo![]()
Toljaga je napisao/la: ↑07 nov 2020, 20:45Davno je on trebao biti klupiran. Na nasu zalost, iz utakmice u utakmicu on je sve losiji. Prvo ga unisti adilovic, drugo poceo se kurciti jer misli da je nezamjenjiv. A nema utakmice da ne napravi bar jednu katastrofalnu gresku. Treba ga malo prizemljiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 19:03Sta je sa Kovom, uhvatio ga sindrom TSS zadnje vrijeme, 2 brani 2 propusta.
Trenutno korisnika/ca: haris004, StarmoCity i 21 gost.