Sad onog Konrada ili kako se vec zove prekomandovati u prvi tim dok se Ansu ne vrati, da vidimo hoce li biti od njega sta.Mokes je napisao/la: ↑07 nov 2020, 21:29Kod Ansua period oporavka zavisi od toga hoće li morati na operaciju ili ne. Bez operacije 3,4 sedmice. S operacijom oko 3 mjeseca. Za nadati se da ne mora operacija. Bio bi to hendikep, pogotovo jer je i Coutinho out. Plus je u najboljoj formi od svih ofanzivaca,
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma nemas tu sta cekat. Vidis odmah na liku da je jednodimenzionalan. Moze napredovati maksimalno na nivo Mahreza i to je to. U Barceloni, barem dok je Messi tu, to driblanje na lijevu nogu i sut nece prolazitenobarca je napisao/la: ↑07 nov 2020, 22:55Vidim Trincao se vec tjera, ni pola sezone nije prosloPa sacekajte malo, momak dosao iz portugalske lige u Barcelonu, ogroman korak u karijeri i sigurno ga pritisak yebe muski.Jedini koji se treba tjerati je levat na klupi, prvi razlog jer ce Puiga sjebati a drugi njegove retardirane izmjene.Ono protiv Reala sto je uradio je pokazalo kakva je to neznalica, na Pesu onakve izmjene niko ne bi uradio.
Ja baš mislim da bi ti trebao ponovo pogledati prvo poluvrijeme.jasonstatham je napisao/la: ↑07 nov 2020, 21:10Dembele. Jel vam sada jasno zašto Roberto igra, a ne Dest? Jer po toj strani skakuče Ousman Dembele koji je operisan od igre nazad. Totalno, totalno operisan. Ako vam nije mrsko, pogledajte ponovo prvo poluvrijeme i sve akcije Betisa koje su išle po Barceloninoj desnoj strani. Svaki put Ousman NIJE se ni trznuo da isprati svog igrača.

Kao što ti neko gore reče, par puta je taj isti Dembele bio defanzivniji od Roberta

Ne mogu se sjetiti kada je došao Dest, jel' on Koeman-ova želja ili ga je zapikovo tata Setien prije?
Koeman ga je ubijedio što je najžalosnije. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma to mu ja i govorim. Dembele odlična rola u prvom poluvremenu, u oba pravca odlično igrao. Nadajmo se da će zadržati tu neku formu i vremenom postajati bolji, mada je kod njeg najvažnije da ostane zdrav.
Qko Ansua ne bude duži period volio bih vidjeti Konrada, šta on može ponuditi. Trincao mi zasad nit smrdi, nit miriše. Previše petlja, al' opet treba biti svjestan odakle je došao, ogromna razlika u kvalitetu ligi, te protivnika sa kojima se srećeš.
Qko Ansua ne bude duži period volio bih vidjeti Konrada, šta on može ponuditi. Trincao mi zasad nit smrdi, nit miriše. Previše petlja, al' opet treba biti svjestan odakle je došao, ogromna razlika u kvalitetu ligi, te protivnika sa kojima se srećeš.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne pamtim kad mi se zadnji put desilo da totalno zaboravim da Barca igra 

- jasonstatham
- Kontakt:
Detalj iz 7:15 zaboravlja svog čovjeka, Busquets kliže, izbacuje u korner. Potom Lenglet, Pique, Busquets gledaju Dembelea j*** mu po spisku, kamera zumira Ousmana. Ali eto, šta znam ja...mandraX je napisao/la: ↑07 nov 2020, 23:17Ja baš mislim da bi ti trebao ponovo pogledati prvo poluvrijeme.jasonstatham je napisao/la: ↑07 nov 2020, 21:10Dembele. Jel vam sada jasno zašto Roberto igra, a ne Dest? Jer po toj strani skakuče Ousman Dembele koji je operisan od igre nazad. Totalno, totalno operisan. Ako vam nije mrsko, pogledajte ponovo prvo poluvrijeme i sve akcije Betisa koje su išle po Barceloninoj desnoj strani. Svaki put Ousman NIJE se ni trznuo da isprati svog igrača.![]()
Kao što ti neko gore reče, par puta je taj isti Dembele bio defanzivniji od Roberta
Ne mogu se sjetiti kada je došao Dest, jel' on Koeman-ova želja ili ga je zapikovo tata Setien prije?
0 ubačaja, lik prebaci kompletan 16-erac iz kornera...
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pa koje veze sad imaju njegovi ubačaji sa navodnim neigranjem odbrane?
Hahahaha, jel' realno u onoj situaciji smatraš da je Dembele kriv, a ne možda katastrofalno postavljeni S.Roberto? 3 veznjaka u sastavu, nijedan da pomogne tom Robertu također (priključio se kilavi, al' zamalo kasno).
Al' dobro, toliko neigranje odbrane, i ti našao 1 detalj, nije ni loše. De sad nađi i detalje kad je pomagao u odbrani, i igrao beka umjesto "pravog" beka. Imaju i ti detalji, slobodno nam ih vremenski postavi.
Hahahaha, jel' realno u onoj situaciji smatraš da je Dembele kriv, a ne možda katastrofalno postavljeni S.Roberto? 3 veznjaka u sastavu, nijedan da pomogne tom Robertu također (priključio se kilavi, al' zamalo kasno).
Al' dobro, toliko neigranje odbrane, i ti našao 1 detalj, nije ni loše. De sad nađi i detalje kad je pomagao u odbrani, i igrao beka umjesto "pravog" beka. Imaju i ti detalji, slobodno nam ih vremenski postavi.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Svaka invazivna operacija koljena je minimalno 6 mjeseci oporavka ako su me u školi dobro učili, ako nisu, halalite braćo. U svakom slučaju, brz oporavak malom, taman ga prosralo al' šta je tu je, za svoje godine je igrao previše minuta previsokog tempa.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 21:33Mislim da je i više od 3 mjeseca ukoliko bude operacije.Mokes je napisao/la: ↑07 nov 2020, 21:29Kod Ansua period oporavka zavisi od toga hoće li morati na operaciju ili ne. Bez operacije 3,4 sedmice. S operacijom oko 3 mjeseca. Za nadati se da ne mora operacija. Bio bi to hendikep, pogotovo jer je i Coutinho out. Plus je u najboljoj formi od svih ofanzivaca,![]()
Trincao na toj strani ne može igrat' ni u ludilu, Pedri može al' meni se čini da je on prije desetka nego krilo. Možda jedino Konrad da se u vatru baci malo, neko već reče, mali koju god je sekundu dobio iskoristio ju je.
ma ja sam njega uvijek i vidio kao neku verziju mahreza, izrazita lijeva noga, nije pretjerano brz, dobar tehnicki, ima dobru viziju i sve to, jako mlad, ali je inteligentan poprilicno sto se tice ovih kratkih passova, kretnji bez lopte pa se nadati da ce s vremenom postati i bolji playmaker, radije bi da zavrsi kao ZIyech nego Mahrez.jasmin10 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 23:11Ma nemas tu sta cekat. Vidis odmah na liku da je jednodimenzionalan. Moze napredovati maksimalno na nivo Mahreza i to je to. U Barceloni, barem dok je Messi tu, to driblanje na lijevu nogu i sut nece prolazitenobarca je napisao/la: ↑07 nov 2020, 22:55Vidim Trincao se vec tjera, ni pola sezone nije prosloPa sacekajte malo, momak dosao iz portugalske lige u Barcelonu, ogroman korak u karijeri i sigurno ga pritisak yebe muski.Jedini koji se treba tjerati je levat na klupi, prvi razlog jer ce Puiga sjebati a drugi njegove retardirane izmjene.Ono protiv Reala sto je uradio je pokazalo kakva je to neznalica, na Pesu onakve izmjene niko ne bi uradio.
Steta za Ansua, meniskus je **** ozljeda, ovo 3-4 tjedna bez operacije zvuci kao glupost nevidjena, ako je suditi po kosarkasima koje sam pratio i koji su lomili meniskus, njega nema 5-6mj, naravno brzo se on moze oporaviti nakon operacije, ali onda postoji ogromna mogucnost da ce nastradati drugo koljeno ako se ono zanemari i dovoljno se ne ojacaju, tako da je najbinije da se ne zuri s povratkom.
Mnogi vjerovatno ne znaju al je Ansu Fati vec jednom imao problem s koljenom, ACL je operirao prije 4-5godina i nakon pola godine se vratio kao jos bolji igrac, nadat se da ce i sada biti isto jer je mali fenomenalan igrac, odlican smisao za igru, sut, kombinacije, dribling, apsolutno sve ima.
Dok se ne vrati imamo ogromni problem lijevog krila, bojim se da cemo gledati Pedrija i Coutinha tu, mozda cak i Dembelea. Griezmann je jucer stvarno odigrao fantasticnu utakmicu iako je promasio i penal i 3 zicera, koliko se to moze ponavljati, ovo sada nije nedostatak samopouzdanja, zasigurno ga je dobio nazad i vidi se kroz njegovu igru, ako ga lopte krene u gol, bojim se da ce redovno trpati uz kolicinu sansi koji je promasio zasad. Coutinho ce tu samo pomoci.
Dembele jedna jako dobra utakmica, valjda je svima jasno da je on igrac koji moze rijesiti svaku tekmu, igrac koji pravi razliku i unosi nemir kad igra, naravno i saradjuje odlicno s Messijem sto je stvarno super, samo je pitanje vremena kad ce Koeman napokon pustiti i Desta da igra s njim jer to otvara jednu novu dimenziju po desnoj strani koju Roberto jednostavo ne moze ponuditi osim kad je utakmica gotova i imamo igraca vise.
Busquets, Pique i Roberto su i dalje kriminalni defanzivno i svasta bi im napisao poslije prvog poluvremena, pogotovo Piqueu sto je 3 napada zaredom agresivno istrcavao na centar, Busquets i Roberto ni ne pokusaju pokriti rupu, kad Pique ispadne i izbije prostor iza njega, on i njegov pajdo Sergio joggiraju lagano nazad i naravno da su prespori da se vrate na vrijeme, ne pomaze ni sto je Roberto isto neka nova vrsta kurcobolje kad je potrebno zivahno i agresivno pokriti rupu.
Sreca pa su ove reprezentativne pauze sada, Pedri ce valjda malo odmoriti, valjda ga nece puno mlada repka spanjolske jahati, iako se malac bori i ne prestaje trcati, treba nam svjez i zdrav, a i previse minuta sigurno igra (iako je u las palmasu prosle godine bio #1 po minutama i kilometrima u citavoj ligi).
Messi je i dalje Messi, kad ga ide i kad hoce, on je obicni vanzemaljac.
Nek Fati vidi sa Umtitijem kako rijesiti koljeno, mozda mu preporuci kakvog dobrog vraca
a sto se tice tog krila opet kazem Konrada gurnuti u vatru kao sto je uradjeno sa Fatijem.

U idealnim okolnostima jedina uspješna Barcina taktika na svakoj utakmici jeste ta da se uzme lopta u noge i kroz dominaciju u posjedu stvaraju šanse izmorenom protivniku. Jedina disciplinovana ekipa kroz noviju istoriju u defanzivnom bloku protiv koje ta taktika uspijeva tek u jednom od četiri pokušaja je At.Madrid, dok su u zadnjih par sezona i druge ekipe tek neznatno popravile taj dio igre. To znači da za takvu Barcelonu moraš imati određenu vrstu igrača koji će na sredini moći zadržati loptu i plus imaju natprosječnu kreativnost prema naprijed. Uz to, moraš imati i neumorne bekove. A iznad svega, stavio ti Messija na lažnu devetku, desetku ili uz aut-liniju lijevo/desno - svejedno je, čovjek više ne može više od jednog poluvremena. Jeste njemu dovoljno 15-20 minuta da stvori 3-4 šanse, ali onda moraš imat i gladne napadače. Eh sad:
od svega pobrojanog imaš Pjanića koji može držati loptu i držati ritam, imaš Kutinja koji ima natprosječnu kreativnost i imaš gladnog Pedrija. Imaš i Desta koji tek treba da pravda veliki potencijal. NEMAŠ stopere zainteresovane za išta osim putovanja i potpisivanja autograma, NEMAŠ rasnog centarfora koji će vući 2-3 igrača u protivničkom def.bloku.
To znači da moraš rotirati, ispitivati i shodno situaciji mijenjati taktiku na terenu. JESTE veliki promašaj gubljenje 5 bodova na ova dva mlitava gostovanja ali je i veliki promašaj gubitak Classica, jer takve utakmice ne možeš gubiti, a ne možeš ih pogotovo gubiti na onaj način. Nikad ne opravdavam Kumana, ali je očigledno da i on lagano podliježe pritisku i da nema ništa od te njegove "tvrdoglavosti" - apsolutno ništa nije izgubljeno, sezona je takva da će do kraja biti baš svašta, očekujem da prije Nove godine kiksaju i Sociedad i At.Madrid, a OGiM može kiksati samo na proljeće kad se zakuha u Evropi. Dakle, nema razloga za kukanje i ja vidim da se iz ovih magaraca može izvući još dobrih stvari. Jedino što mene plaši jeste taj motivacijski momenat koji je više no očigledan, a što je rak-rana Barcelone od 2016. na ovamo. Šta se to dešava između njih, niko nema pojma, možemo samo nagađati, ali je abnormalno da ekipi punoj profesionalaca koja traži balans fali timski duh. Možda se stvari poslože kada se očiste mrve koje je ostavila prethodna uprava, vidićemo.
Rezultat protiv Betisa je dobar i očekivan, jer Betis se ne brani nigdje, pa je zato i šupalj nazad. Generalno i dalje nemamo problema sa ekipama kojima defanziva nije jača strana i mora se popravit strategija protiv bunkeraša.
od svega pobrojanog imaš Pjanića koji može držati loptu i držati ritam, imaš Kutinja koji ima natprosječnu kreativnost i imaš gladnog Pedrija. Imaš i Desta koji tek treba da pravda veliki potencijal. NEMAŠ stopere zainteresovane za išta osim putovanja i potpisivanja autograma, NEMAŠ rasnog centarfora koji će vući 2-3 igrača u protivničkom def.bloku.
To znači da moraš rotirati, ispitivati i shodno situaciji mijenjati taktiku na terenu. JESTE veliki promašaj gubljenje 5 bodova na ova dva mlitava gostovanja ali je i veliki promašaj gubitak Classica, jer takve utakmice ne možeš gubiti, a ne možeš ih pogotovo gubiti na onaj način. Nikad ne opravdavam Kumana, ali je očigledno da i on lagano podliježe pritisku i da nema ništa od te njegove "tvrdoglavosti" - apsolutno ništa nije izgubljeno, sezona je takva da će do kraja biti baš svašta, očekujem da prije Nove godine kiksaju i Sociedad i At.Madrid, a OGiM može kiksati samo na proljeće kad se zakuha u Evropi. Dakle, nema razloga za kukanje i ja vidim da se iz ovih magaraca može izvući još dobrih stvari. Jedino što mene plaši jeste taj motivacijski momenat koji je više no očigledan, a što je rak-rana Barcelone od 2016. na ovamo. Šta se to dešava između njih, niko nema pojma, možemo samo nagađati, ali je abnormalno da ekipi punoj profesionalaca koja traži balans fali timski duh. Možda se stvari poslože kada se očiste mrve koje je ostavila prethodna uprava, vidićemo.
Rezultat protiv Betisa je dobar i očekivan, jer Betis se ne brani nigdje, pa je zato i šupalj nazad. Generalno i dalje nemamo problema sa ekipama kojima defanziva nije jača strana i mora se popravit strategija protiv bunkeraša.
Džeri Drejk
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sjeća li se neko da li je Barca ikad imala ovako lošu odbranu? Ja ne..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dembele je odusevio zaganjem i igranjem u oba smjera.Narednu ocekujem da ga neko strpa u dzep ili da pokida ligamente.
Ako nam je glavni problem odbrane defanzivni angazman Dembelea kuci protiv Betisa, onda yebo tu odbranu.
Likovi su sa igracem vise gol primili. O cemu pricamo. Jel i tu glavni problem sto se nisu vratili Dembele ili Trincao, ne znam ko je tad bio na terenu.
Likovi su sa igracem vise gol primili. O cemu pricamo. Jel i tu glavni problem sto se nisu vratili Dembele ili Trincao, ne znam ko je tad bio na terenu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ma budimo realno, 4 igraca nase defanzive su losa, pique i lenglet ponekad imaju dobre tekme, al cesto ni jedan ni drugo nisu dorasli. Roberto je prosjecan igrac u oba pravca, nema brzine ni snage da nesto vise i bolje pokaze, relativno inteligentan i tu mu je kraj, u defanzivi je ok u igri 1v1, al vise od toga nije. Alba cesto ostavlja rupu iza sebe, u zraku je igrac manje, a i slabo pokriva igrace kad se ubacuju iz drugog plana.
Ta 4 igraca, 3 jako spora, svi su slabi i mlitavi, jednostavno danas ne smijes imati takvu defanzivnu liniju, Araujo bar nudi brzinu i snagu, Dest je i brz i relativno jak, odlican u 1v1 u oba pravca i svakako da je bolja opcija od Selfie Roberta.
Da stvar bude gora, nasu zadnju defanzivnu liniju "stiti" Busquets koji je 30m daleko od njih, pokusava pritiskati visoko i ostavlja rupu koju ne bi pokrio ni da protivnicka ekipa zaustavi napad i pricekaju ga 5 sekundi. Frenkie De Jong trci, bori se, ali nije ni on neko olicenje defanzive, ali ako nista moze biti jedno tijelo ispred protivnickih igraca, Busquets cesto nije ni to, alternativa im je Pjanic, koji je problematican ako ispadne, al opet bolja opcija od Busquetsa.
Sad da stvar bude gora, ni sa 2 igraca u veznom redu ne mozemo jednostavno uzeti i sakriti loptu, pa ni protiv Seville, Getafea, Betisa, pa ni Ferencvarosa il Kyieva, tako da su ti defanzivni problemi itekako izrazeni.
Za napad se ne brinem toliko, koristili oni Coutinha, Pedrija, Griezmanna, Dembelea, Trincao-a ili pozvali Konrada il Hiroki Abea, napad ce nam u svakom smislu biti bolji i fluidniji nego vezni red i zadnja linija.
Samo cekam utakmicu kupa protiv nekih gariba kad ce Koeman upariti FDJ-Riqui-Pedri u veznom redu, tad bi se mogli gledati i Kornad i Trincao od prve minute.
Inace, jedna dobra vijest je ta sto je Ilias Akhomach imao debitanski start za Barcu B, za ove sto ne znaju, jedan od najvecih i najboljih talenata koji ce uskoro izaci iz La Masie, rekao bi da mu je raspolozeni Dybala najbliza usporedba.
Ta 4 igraca, 3 jako spora, svi su slabi i mlitavi, jednostavno danas ne smijes imati takvu defanzivnu liniju, Araujo bar nudi brzinu i snagu, Dest je i brz i relativno jak, odlican u 1v1 u oba pravca i svakako da je bolja opcija od Selfie Roberta.
Da stvar bude gora, nasu zadnju defanzivnu liniju "stiti" Busquets koji je 30m daleko od njih, pokusava pritiskati visoko i ostavlja rupu koju ne bi pokrio ni da protivnicka ekipa zaustavi napad i pricekaju ga 5 sekundi. Frenkie De Jong trci, bori se, ali nije ni on neko olicenje defanzive, ali ako nista moze biti jedno tijelo ispred protivnickih igraca, Busquets cesto nije ni to, alternativa im je Pjanic, koji je problematican ako ispadne, al opet bolja opcija od Busquetsa.
Sad da stvar bude gora, ni sa 2 igraca u veznom redu ne mozemo jednostavno uzeti i sakriti loptu, pa ni protiv Seville, Getafea, Betisa, pa ni Ferencvarosa il Kyieva, tako da su ti defanzivni problemi itekako izrazeni.
Za napad se ne brinem toliko, koristili oni Coutinha, Pedrija, Griezmanna, Dembelea, Trincao-a ili pozvali Konrada il Hiroki Abea, napad ce nam u svakom smislu biti bolji i fluidniji nego vezni red i zadnja linija.
Samo cekam utakmicu kupa protiv nekih gariba kad ce Koeman upariti FDJ-Riqui-Pedri u veznom redu, tad bi se mogli gledati i Kornad i Trincao od prve minute.
Inace, jedna dobra vijest je ta sto je Ilias Akhomach imao debitanski start za Barcu B, za ove sto ne znaju, jedan od najvecih i najboljih talenata koji ce uskoro izaci iz La Masie, rekao bi da mu je raspolozeni Dybala najbliza usporedba.
Alba je takođe grohnuo, ali po njemu se 10X manje sere nego kao po dežurnom krivcu za sve Busquetsu ili Robertu.
Jedino je brat Messilla prije mene upozoravao na Albinu lošinu u zadnje dvije godine. U međuvremenu je postao još lošiji i još bezobrazniji, a to se dešava otkako je produžio ugovor. E kad je produžio, tad je i postao pihtija od igraca
Takve treba držati na kratkoj uzdi, samo im produživati po pola godine. Samo tad igraju.
Što je najgore, on nema nikakvu prijetnju za svoju poziciju u vidu konkurencije, jer je Firpo ocajan
Jedino je brat Messilla prije mene upozoravao na Albinu lošinu u zadnje dvije godine. U međuvremenu je postao još lošiji i još bezobrazniji, a to se dešava otkako je produžio ugovor. E kad je produžio, tad je i postao pihtija od igraca

Što je najgore, on nema nikakvu prijetnju za svoju poziciju u vidu konkurencije, jer je Firpo ocajan

Fati operacija. Hoće li se sada dovoditi Depay. 
Bio sam protiv njegovog dolaska, ali kako vrijeme prolazi, sve sam više za. Sigurno da bi donio novu dimenziju u napadu.
Sreća u nesreći, Puig bi morao dobiti više minuta (manje ne možrr
) . Sad Pedri treba na krilo.
Kad se vraća Coutinho.

Bio sam protiv njegovog dolaska, ali kako vrijeme prolazi, sve sam više za. Sigurno da bi donio novu dimenziju u napadu.
Sreća u nesreći, Puig bi morao dobiti više minuta (manje ne možrr

Kad se vraća Coutinho.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Problem je što boljeg lijevog beka od Albe nemamo. Zato mu se ne sere previše. Iako mu je opala odbrana, a u napadu ga jedino Messi vadi, bez njega je skoro beskoristan. I Robertu se manje sralo prije nego sada, jer sada imamo jasno boljeg beka i to nakon samo nekoliko utakmica.
Cutinho se vraća nakon reprezentativne pauze.
Cutinho se vraća nakon reprezentativne pauze.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Gayu zaganjati u januaru, što da nemessilla je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:58Problem je što boljeg lijevog beka od Albe nemamo. Zato mu se ne sere previše. Iako mu je opala odbrana, a u napadu ga jedino Messi vadi, bez njega je skoro beskoristan. I Robertu se manje sralo prije nego sada, jer sada imamo jasno boljeg beka i to nakon samo nekoliko utakmica.

Samo da ne gledamo malog pacova kako glumi nevinašce i slaže neke face.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.