Ostane mi upaljen lapitop pa mora da mi zena tajno pise ove gadosti sa mog profila dok ja radim po kuci.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 nov 2020, 03:49Toljaga je napisao/la: ↑07 nov 2020, 20:45Davno je on trebao biti klupiran. Na nasu zalost, iz utakmice u utakmicu on je sve losiji. Prvo ga unisti adilovic, drugo poceo se kurciti jer misli da je nezamjenjiv. A nema utakmice da ne napravi bar jednu katastrofalnu gresku. Treba ga malo prizemljiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 19:03Sta je sa Kovom, uhvatio ga sindrom TSS zadnje vrijeme, 2 brani 2 propusta.
Deduka zezas se. Momak branio 50-60 utakmica, reci mi 5 "njegovih" golova ?![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Toljaga je napisao/la: ↑08 nov 2020, 04:13Ostane mi upaljen lapitop pa mora da mi zena tajno pise ove gadosti sa mog profila dok ja radim po kuci.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 nov 2020, 03:49
Deduka zezas se. Momak branio 50-60 utakmica, reci mi 5 "njegovih" golova ?![]()
![]()
Sta mislis o ovom , plavo moze proci samo kad je Biden u utrci ? 22 h , a hanuma ti ne spava

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Samozdravlje je napisao/la: ↑08 nov 2020, 04:22
Sta mislis o ovom , plavo moze proci samo kad je Biden u utrci ? 22 h , a hanuma ti ne spava![]()
![]()

U mene hanuma ko mjesecar. Danju spava a luduje nocu

- robertkosar
- Kontakt:
I trener ahbabu moj i on treba volit klub lazova vise od zivota a kes vise od FK Sarajeva

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
AlfredNobel je napisao/la: ↑07 nov 2020, 23:17Papak, Hare se nadavao golova za FKS koje ti ne možeš ni na terminu. Momak voli klub do neba, naše je dijete i mahalac, gine na terenu, pa bi mogao malo obratiti pažnju kako se obraćaš i dati mu malo poštovanja. Fulio 12 šansi, pa šta, fuli i Griezmann puno više, pa je živ. Svi su vam tuđi bolji osim naše djece i domaćih igrača. Pretpostavljam da bi ti godio neki srpski polovnjak recimo? Fuj.skoroalen je napisao/la: ↑07 nov 2020, 23:09Hare ima kartone, a i ne paše mu baš ta pozicija, nisam siguran kako bi taj eksperiment prošao...ElCartel11 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 19:44Znaci sutra nekako ovako
Dizdarevic
Kreten - Dupovac - Besic - Pidro
Oremus - Djokanovic
Fanimo - Rahmanovic - Jukic
Tatar

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
SVAKE DRUGE SUBOTE NI NE SPAVAM JA,
MOJA ZENA VEC ME CEKA ISPRED TELEVIZORA,
PA ME PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJ'VO,
JER NI ZBOG KOG TI NEBI BUDAN DO SAD' OSTAO...

MOJA ZENA VEC ME CEKA ISPRED TELEVIZORA,
PA ME PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJ'VO,
JER NI ZBOG KOG TI NEBI BUDAN DO SAD' OSTAO...

Koji je ovo qurac na temi ?
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Osim ako si tobe. Onda samo opsujes Emira i svima je sve jasno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
yebala te emirafeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2020, 09:05Osim ako si tobe. Onda samo opsujes Emira i svima je sve jasno
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Esselamualejkum (mir nekaje medzu vama) kazes i mirna Bosna a i forumasi na forumuajdohordas je napisao/la: ↑08 nov 2020, 09:03Svaki puta kad hoćeš nešto da napišeš, moraš prvo napisati da si novi ali da dugo čitaš forum i da dolaziš u miru.![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Zna li neko sta je sa onim @sarajlijca1946?
provincija je napisao/la: ↑08 nov 2020, 09:14Zar je igrac sa brojem 28 na temi? Vidim tijesno nesto...

Ma ovaj @amarBABUKA je 100% onaj Iskren, samo on ovoliko brani Hareta. A nije smio stavit nick hareBABUKA da ne bude ofiran.
A možda je i anam onaj, i oni imaju babuku Amara. Treba ga odvest u podrum na isljeđivanje.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nevjerovatno je koliko se neki nasi ''navijaci'' vezu za odredjene osobe i prihvate ih i zavole vise od kluba kojeg kao vole. Volio bih da takvi (ne)ljudi navijaju za anamo one, ili bilo koji drugi klub osim za FKS.
Ne može se ni čitati od debilnih komentara...Stvarno nemam riječi
This time next year, we'll be millionaires!