FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Što Oruč otrese ovom novinaru za ove izostanke i povrede 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nemam ništa protiv novih al ograničio bi ih na max 5 postova dnevno prvi mjesec 
Obično novi koji odmah krenu pumpat postove su oni koji nisu navijači našeg kluba i dođu da provociraju, čast izuzecima

Obično novi koji odmah krenu pumpat postove su oni koji nisu navijači našeg kluba i dođu da provociraju, čast izuzecima
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Hajde Sarajevo molim te, znaš da ludo volim te!
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
Sretno nam! Idemo po pobjedu 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Hare je drugi najkorisniji igrac lige samo iza Rahmanovica...al jbg nema trazenu estetiku tela....amarBABUKA je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:45Pisem, kazem da su nam sanse vece ako je hare na terenu, ljudima se ne svidja pa lajuprovincija je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:44Joj al opra lik sa igracem sa brojem 28. Smaras, pisi o danasnjoj utakmici.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Imali neko evidenciju jesmo li ikad pobjedili na drebiju nk kokuz kada je sudio ovaj komad konjske balage cigan peljto
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:51Nemam ništa protiv novih al ograničio bi ih na max 5 postova dnevno prvi mjesec

samo da dokazem da nisam navijac drugog kluba
ne znam zasto ovoliko prozivanja sto kazem da je hare dobar i da ga treba drzati u klubu jer je nase djete
on je ku.rcina
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
bolan sta je najkorisniji pa ni ti u to ne vjerujes. pa imamo mi i oci. on je bezmozga debela mahalastina koja nam se posrala u derbi. i nama i igracima
ja da sam na mjestu igraca u svlacionici bi ga za radijator zavezao da ne moze nigdje dok se tekma ne zavrsi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Opsesija falusom je ozbiljni poremecaj
Molim te potrazi pomoc
Pita ga ovaj što ne igra ovaj onaj, kaže Oruč to nije moj posao, nisam kompetentan da pričam o izostancima, morat ćete pitati stručne ljude za to.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Na krmetnjaku 0:3 Peljto sudio.robertkosar je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:57Imali neko evidenciju jesmo li ikad pobjedili na drebiju nk kokuz kada je sudio ovaj komad konjske balage cigan peljto
Sarajevo ljubavi moja!
Ima li link kakav
Jedan mudrac je nedavno rekao:Pantelija je napisao/la: ↑08 nov 2020, 13:01bolan sta je najkorisniji pa ni ti u to ne vjerujes. pa imamo mi i oci. on je bezmozga debela mahalastina koja nam se posrala u derbi. i nama i igracima
ja da sam na mjestu igraca u svlacionici bi ga za radijator zavezao da ne moze nigdje dok se tekma ne zavrsi
Usponi i padovi su sastavni dio života bez obzira čime se bavite. Najvažnije je da u teškim trenucima ostanete psihički jaki, nastavite davati svoj maksimum, a prije ili kasnije će vas ponovo krenuti. Posebno u fudbalu - promašit ćete, što kažu stopostotne prilike, a onda postići pogodak iz naizgled nemogućih akcija.
Sretan sam što sam okružen saigračima koji imaju individualni kvalitet, kada mene neće gol će postići neko drugi. Kontinuiran rad i fokus na cilj najvažnije su stavke.
Peljto je sudio Derbi 6 puta, imamo skor 3p-2n-1i. On je naš najbolji sudacrobertkosar je napisao/la: ↑08 nov 2020, 12:57Imali neko evidenciju jesmo li ikad pobjedili na drebiju nk kokuz kada je sudio ovaj komad konjske balage cigan peljto

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, kogmagie46, Mahalac7, MSOZ101, Proximic, Sazg, Serha, skoJaa, Vanja8 i 56 gostiju.