FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
prosipanje iz supljeg u prazno, hajde sreca pa se nije nista vise ni ocekivalo
sad bar znamo na cemu smo ocigledno se zujo hvalio ko i obicno novinari to prenjeli i to je sve... bitno je da se placa igracima i da se smnjuje dug...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kako nekontaš, nisam rekao da dođe Barca ili Real al' A-reprezentacija pa gledamo ih u kvalifikacijama bolje da je Sarajevo došlo pa se odigrao jedan fin derbi na Grbavici !?[/quote]TM-ŠVRAKINO je napisao/la:uplacuj donacije na Racun FK "Zeljeznicar" i mozda ce na obiljezavanju 100 godina doci Barcelona u najjacem sastavu
Ljudi rade onako kako najbolje znaju.
Šta god urade treba ih podržati, jer se vidi da postoje ideje i jak motiv za jačim i stabilnijim Željom.
Ako im se u tome isplati da na proslavu 90 godina dođe Radnik iz Hadžića, ja podržavam.
Trebamo se strpiti da bi poslije mogli birati.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
UPS je napisao/la:Cekaj, imate SAMO 500.000 donacija??pa sa toliko donacija ja bih se sad prihvatio da vodim bilo koji klub
![]()
Nego, procitah negdje da vam je racun blokiran? Zar je to moguce?![]()
Obaveze kluba na ime poreza iznose 1.384.000 KM zbog čega je bila i izvršena blokada računa
Momak stvarno si naporan vise ako vec citas procitaj kako treba i pocni normalno da diskutujes,licno mislim da si dojadio i navijacima Sarajeva sa svojim komentarima.Smori vise brate.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
ako mislis ozbiljno onda veliki xFCS-FCS je napisao/la: Uglavnom zelim vam srecu i nek se napokon zakopaju prve kasike bagera !!!!

UPS je napisao/la:Cekaj, imate SAMO 500.000 donacija??pa sa toliko donacija ja bih se sad prihvatio da vodim bilo koji klub
![]()
Nego, procitah negdje da vam je racun blokiran? Zar je to moguce?![]()
pa kad mislis da je ovaj djecak ispuco sve pubertetske on opet dodje i ofira se procitaj ponovo "bio blokiran" proslo vrijeme

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa je ste li vi zaista mislili da Zeljo moze uraditi nesto vise od da sa drzavom sredi dokumentaciju i slicne sitnice,za sve ostalo potreban je investitor.150 miliona projekat vrijedan.
Pa kanton ne može budjet od 700 miliona da pokrije,a da ucestvuje u tom projektu finansiski.odojili 2-3 miliona jedva za sport,pa i to smanjili.Grbavica ce se napraviti kada dodje neki seik i iskesira lovu ,a ostalo .iz suplje u jos vecu suplju.
Pa kanton ne može budjet od 700 miliona da pokrije,a da ucestvuje u tom projektu finansiski.odojili 2-3 miliona jedva za sport,pa i to smanjili.Grbavica ce se napraviti kada dodje neki seik i iskesira lovu ,a ostalo .iz suplje u jos vecu suplju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
majstore , problem vam je samo kod opstine. Pomocni teren koji bi opstina poklonila slovencima je procjenjen na 5 mil KM plus morali bi vam praviti teren za treniranje (obecavajuce lokacije su rakovica i rajlovac) sto opstinu kosta jos dodatnih 600 000 KM. Haj taj teren i nije problem jer bi opstina izdavala ekipama pa bi u nekom periodu izvadili lovu.Ovdje spadate i vi (placali bi) jer se opstina isprsila i poklonila slovencima nesto sto vrijedi 5 miliona. Vjeruj , problem je samo sto bi bez banke naknade morali pokloniti slovencima pomocni teren (kaljuzu) gdje bi ovi pravili trzni centar...a bez banke nadoknade.19TM87 je napisao/la:znao sam da se nece nista puno saznat oko stadiona, ali eto bolje nego da nesto obecavaju pa da ne bude nista...
-
- Kontakt:
Ko kaže da Kanton i Federacija učestvuju finansijski ? fail.barbarez je napisao/la:Pa je ste li vi zaista mislili da Zeljo moze uraditi nesto vise od da sa drzavom sredi dokumentaciju i slicne sitnice,za sve ostalo potreban je investitor.150 miliona projekat vrijedan.
U mom svijetu važe moja pravila
Zar za jubilej nece doci Wolfsburg,Salke 04 kako je najavljivao Zujo, ili su to samo nove puste zelje ko za gradnju Arene!! 

ekii je napisao/la:Zar za jubilej nece doci Wolfsburg,Salke 04 kako je najavljivao Zujo, ili su to samo nove puste zelje ko za gradnju Arene!!
samo moras bit pametan i vidjet razliku izmedju
zelja arena,zelja salke
zelja struja,zelja teletina
Nisam vas ali sam dobro upucen u situaciju oko izgradnje stadiona i ovo pisem samo zbog toga. Ne provociram sekunde !! Recimo da sam farmaceut i da sa zujom sjedim jednom u 10 dana (poslovno)barbarez je napisao/la:Pa je ste li vi zaista mislili da Zeljo moze uraditi nesto vise od da sa drzavom sredi dokumentaciju i slicne sitnice,za sve ostalo potreban je investitor.150 miliona projekat vrijedan.
Zeljo i ne trazi nista od grada ili kantona jer je svjestan da od tih masona nece nista ni dobiti. Slovenci bi cak i gradjevinsku dokumentaciju finansirali (koja nije jeftina) a poplacali bi sve druge dadzbine opstini i kantonu (kako to vec ide) Vrijednost je 40 milina eura i onaj sto je digo olimpiju iz mrtvih a bili su ugaseni pa mijenjali ime pa 4 liga...ovo ono...dobro zna koliko moze i sta hoce. On je procijenio da moze , nego covjek hoce nesto zauzvrat. Hoce pomocni teren (kaljuzu) dzaba , sto je i normalno ako ulaze tolike repa ..gdje bi pravio trzni centar. Cak ostavlja i sve poslovne prostore na stadionu na koritenje zelji bez ikave naknade. Ispod tog trznog centra bi bio ogroman parking. Ma izvadio bi svoju lovu za desetak god.
E sad dolazi problem..a to mozete procitati jer je vec postirano
Ipak..puno srece u svakom slucaju i da na hajr izadje !!!
ovo je nesto sto bi nas trebalo vise zanimati od par postova zatucanih pitara...
Također, bit će organizovano “Plavo veče”, a prihvaćen je prijedlog da se pravi dokumentarni film o navijačima. Od ostalih zanimljivosti treba istaći da će se raditi replika dresova iz sezone 1971/72 kada je tim sa Grbavice postao prvak Jugoslavije.
Također, bit će organizovano “Plavo veče”, a prihvaćen je prijedlog da se pravi dokumentarni film o navijačima. Od ostalih zanimljivosti treba istaći da će se raditi replika dresova iz sezone 1971/72 kada je tim sa Grbavice postao prvak Jugoslavije.
Ok, znaci racun je odblokiran? Ili...
samo me to interesuje
samo me to interesuje

Biće valjda dobro. Investitor ne bi trebao biti problem, jer kao što kažeš, vratio bi lovu za desetak godina. Jedva čekam da vidim šta će se dalje dešavatiFCS-FCS je napisao/la:Nisam vas ali sam dobro upucen u situaciju oko izgradnje stadiona i ovo pisem samo zbog toga. Ne provociram sekunde !! Recimo da sam farmaceut i da sa zujom sjedim jednom u 10 dana (poslovno)barbarez je napisao/la:Pa je ste li vi zaista mislili da Zeljo moze uraditi nesto vise od da sa drzavom sredi dokumentaciju i slicne sitnice,za sve ostalo potreban je investitor.150 miliona projekat vrijedan.
Zeljo i ne trazi nista od grada ili kantona jer je svjestan da od tih masona nece nista ni dobiti. Slovenci bi cak i gradjevinsku dokumentaciju finansirali (koja nije jeftina) a poplacali bi sve druge dadzbine opstini i kantonu (kako to vec ide) Vrijednost je 40 milina eura i onaj sto je digo olimpiju iz mrtvih a bili su ugaseni pa mijenjali ime pa 4 liga...ovo ono...dobro zna koliko moze i sta hoce. On je procijenio da moze , nego covjek hoce nesto zauzvrat. Hoce pomocni teren (kaljuzu) dzaba , sto je i normalno ako ulaze tolike repa ..gdje bi pravio trzni centar. Cak ostavlja i sve poslovne prostore na stadionu na koritenje zelji bez ikave naknade. Ispod tog trznog centra bi bio ogroman parking. Ma izvadio bi svoju lovu za desetak god.
E sad dolazi problem..a to mozete procitati jer je vec postirano
Ipak..puno srece u svakom slucaju i da na hajr izadje !!!
Replika dresova i film...fantastičnolech je napisao/la:ovo je nesto sto bi nas trebalo vise zanimati od par postova zatucanih pitara...

ti tenkre kad te vise interesuje plavo vece od jednog projekta koji bi tvom klubu donio samo takvo DOBRO...u sljedecih 150 god,,,svasta , tobe yarabilech je napisao/la:ovo je nesto sto bi nas trebalo vise zanimati od par postova zatucanih pitara...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:"Mi smo svjesni da se na jubilej ne može dovesti Real il Barcelona, ali nama je želja da se odigra utakmica protiv A reprezentacije Bosne i Hercegovine", rekao je predstavnik Udruženja navijača Željezničara.
zar udruzenje postoji uopste???

Ja mislim da je to izjavio jedan gospodin odzada

svoj ti pos'o !
jutro je pamentnije od veceri..sutra ce stvari sigurno biti jasnije u vezi stadiona....
Znam ja ko je...ali udruzenje je samo on...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
hahahaGrbavica moj zivot je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:"Mi smo svjesni da se na jubilej ne može dovesti Real il Barcelona, ali nama je želja da se odigra utakmica protiv A reprezentacije Bosne i Hercegovine", rekao je predstavnik Udruženja navijača Željezničara.
zar udruzenje postoji uopste???![]()
Ja mislim da je to izjavio jedan gospodin odzada

Trenutno korisnika/ca: b00t, NekoSaDaleka, Paromlinac, samoFKS, WeekendOffender i 35 gostiju.