FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve super i dalje smo bez poraza,sad imamo 14 dana za oporavak i onda treba 3 iduce tekme do gostovanja u BL dobiti i sve ce to biti dobro.
Sto se mene tice nek sutra Borac dobije
Sto se mene tice nek sutra Borac dobije
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Idemo dalje, titula je naša, težak teren bez mnogo standardnih, napadač nam treba. F K S!
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- robertkosar
- Kontakt:
Nema se sta kritikovat ni trener ni igraci samo gos Hadzica treba samarcinom tresnut radi napadaca
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 08 nov 2020, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Fali napadač i tačka.
Zna se ko je za to kriv
Zna se ko je za to kriv
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ljudi, nemojte pljuvati. Otputovali smo tamo desetkovani bez 6-7 igrača s juniorom na golu, bez i jednog jedinog klasičnog špica u timu i to na noge ekipi koja napada Evropu. Ostali smo neporaženi, što je bitno.
Kiks je bio derbi, a ovo je posljedica toga.
Zaboravljate da smo imali 45+ igraca vise, sanse nismo napravili!!!!!!!
Ubacuje dva najljenija igraca (Susica i Mustedanagica)
#MarinovicOut
#HadzicOut
Ubacuje dva najljenija igraca (Susica i Mustedanagica)
#MarinovicOut
#HadzicOut
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jedno kvalitetno i dobro poluvrijeme iz dvije utakmice, samo 2 boda. Premalo i tanko. Sreća ide pauza. Nek se dohavizaju na vakat, da ne bude kasnije pljuvanja i belaj, kako nama samo dolikuje
+1PeppermintSA je napisao/la: ↑08 nov 2020, 14:55Ljudi, nemojte pljuvati. Otputovali smo tamo desetkovani bez 6-7 igrača s juniorom na golu, bez i jednog jedinog klasičnog špica u timu i to na noge ekipi koja napada Evropu. Ostali smo neporaženi, što je bitno.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Bravo Bašiću, tako se uzima bod. Dobre igrače ima Tuzla, možda čak i najbolji tim poslije nas i Zrinjskog. Teren užasan, a i fali nam napadač bilo je par ubacivanja ali nema ko dati gol, nadam se samo da nećemo puno bodova prokockati dok se ne dovede napadač.
Vinko definitivno kasni sa izmjenama mada danas to ne bi puno značilo, jednostavno nismo bili bolji tim. Navijati sutra za kiks Željezničara ne treba nam da dođu na 2 boda.
Vinko definitivno kasni sa izmjenama mada danas to ne bi puno značilo, jednostavno nismo bili bolji tim. Navijati sutra za kiks Željezničara ne treba nam da dođu na 2 boda.
Prvi smo i dalje, oborili smo jos jedan rekord i dalje smo jedina neporazena ekipa u ligi. Nema veze, igraj Saraj'vo! 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Tanko, ali nije ovo prestrasno. X se mora nekad desiti, nemoguce je sve dobiti.
P.S. Fanimo je taraba igrac i to ne govorim samo na osnovu ove utakmice.
P.S. Fanimo je taraba igrac i to ne govorim samo na osnovu ove utakmice.
E jbg., 4 olahko izgubljena boda u zadnja dva kola. Vinko, uz sve pohvale za sve, vrlo lose radi izmjene i danas i na derbiju.
Ali morala je i neka mini kriza doci, idemo dalje uz maksimalnu podrsku ekipi i strucnom stabu.
Ali morala je i neka mini kriza doci, idemo dalje uz maksimalnu podrsku ekipi i strucnom stabu.
Prije utakmice bih potpisao x s obzirom na teren.
Sa obzirom na situaciju kako se tekma odvijala malo je x ovdje, ali idemo dalje, samo jako
Sa obzirom na situaciju kako se tekma odvijala malo je x ovdje, ali idemo dalje, samo jako
Nakon Veleza tebe ne racunam ko navijaca Sarajeva, ovdje si pisao gnusnije stvari od strumfova nekih.
Javljas se samo kada kiksamo.
Obzirom da je FKS ovdje izgubio od Tuzle prošle godine pod vodstvom Husrefa. Još jedan primjer da napredujemo iz dana u dan.
Samo naprijed Saraj'vo!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Yebiga ne mozes svaku pobijediti.
Prvo mjesto, i dalje neporaženi. Znači nema potrebe za bilo kakvim kukanjem.
Prvo mjesto, i dalje neporaženi. Znači nema potrebe za bilo kakvim kukanjem.
Više mi je krivo derbija i gubitka bodova nego danas. Teren preloš, ovi se brane, nama fali igrača. Nije loše jbg idemo dalje.
Melji Rajvo!

Melji Rajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bejker, Bordo10, Cautinho, Ferrante071, Galantni, Gomis99, Hamagara, head88, HordeSaSjevera, Hrasno15, HyperOS, johntravolta123, Kaunas, keli, Lokomotifa, macahz, maroon46, MaroonWhite1946, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, NeSamSafetee, Oerde, rimljanin90, Rodman, sekac, SilaMoc1946, Tatamata1946, TefalTava, umrobihzbogtebe1946 i 466 gostiju.