English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
E jbga, povede Lester ovi vise nisu prvi

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Pa koji ste mi ne prqtimo to smece od lige

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Đe Gero, propade mu ova TOP3 ekipa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Postao jedan od nas sada.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nikad, šućur Allahu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Rooney ima vise trofeja nego Kane golova 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- Chapman1886
- Kontakt:
Krindž bro
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa cim je united/arsenal. To nije rutinski

Hebote ovaj Lester hamam vise penala dobija od Uniteda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
to je jedino tijesno što će biti,United ima bolju ekipu ali mi imamo trenera za razliku od njih.
Samo Sloboda | COYG
Dobro se drze kad uzmes u obzir da su im kompletna odbrana i Ndidi out.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Zašto i kako je Leicester bitan faktor u vašoj omiljenoj ligi?
5 godina im bukvalno jedan fazon fudbala prolazi, i svi timovi padaju na iste stvari sa ostavljanjem prostora Vardyu
- Chapman1886
- Kontakt:
joj sastava luzerpula 
razlupaće ovo ćelavi ko beba zvečku

razlupaće ovo ćelavi ko beba zvečku
Samo Sloboda | COYG
Ne znam, ali ne bi smjela jedna liga poput EPL da sebi dopusti da im se timovi poput Leicestera i Southamptona tek tako šetaju po vrhu tabele.
Hajmo Guardiola do pobjede. Treba uvijek podržavati četvrtog najboljeg trenera Bayerna svih vremena.
Hajmo Guardiola do pobjede. Treba uvijek podržavati četvrtog najboljeg trenera Bayerna svih vremena.
Lako je Southamptonu kad ih vodi takav strucnjak.
Idemo Celavi, ne smijes chokeati ovo.
PS. Yebo ga Gundogan, da odmah upisem ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.