Zavisi koji ti je internet. Ako imas telemach, mozes bez problema na eonu gledati. Ako ti je bhtelecom, onda skines mojatv na mobitel, upises podatke koje koristis i isto gledas bez problemaavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:15Da vas pitam unaprijed ima li kakva čarlama da se ARENA BIH gleda na mobitelu bez problema.
Onaj mobdro malo radi malo ne radi, a i nema ARENE BIH
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- svrakino1921
- Kontakt:
Jesmo li mi sutra na Areni
Da je sutra klepiti Borca, bilo bi fantastično, mada šta god da se desi tu smo u igri smo, mislim da raja nije ni svjesna koliko je ovih par bodova zaostatka za prvoplasiranim dobar rezultat u okolnostima kakve su nas snašle.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
@ljoze
Potkočilo me već malo. Imam li razloga za zabrinutost?
Željezničar za život cijeli!
Na koliko minuta te koci?SudoHusika je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:34@ljoze

Ako je svakih 5 minuta kriticno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ma ono, paraliza sna svakih pola sata, sat.LjoZee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:37Na koliko minuta te koci?SudoHusika je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:34@ljoze
Ako je svakih 5 minuta kriticno.
Željezničar za život cijeli!
Brate, izgleda prikocilo i admina i Osima. Nema izjave nigdje.
#nijedobro
Mislim da je "problem" jer je taj zaostatak napravljen na utakmicama na kojima se nije smjelo desiti da ni da remi bude, a ne poraz. To su one dvije kobne utakmice koje ne mogu se objasniti nikako kako se desilo kad uporedis ostale rezultate ove sezone. Na ostalo igracima tesko mozes prigovoriti sa obrazom i hladne glave kad prodje neko vrijeme od utakmica.
Moze tako a mozes sebi kupiti IPTV imas kolko hoces na FB ja koristim na TVu znaci ekstra imas sve sportskeSoulEclipsee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:18Ima da se skine Kodi TV za android i onda se instaliraju neki Balkan Addonsu za tu appililaciju ..Ja na kompu imam taj Kodi TV i radi savršeno a addons se zove Balkan Green,imaju 6 Arena obični i HD.Nisam nikad koristio na mobitelu Kodi pa ne znam kako se to instalira na androidu,proguglaj malo sigurno ćeš naći.avalPacidoroP je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:15Da vas pitam unaprijed ima li kakva čarlama da se ARENA BIH gleda na mobitelu bez problema.
mosa lošmi stićko tit-ula!
TIT ULA
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Spasi pitare ova pauza ,prosuli bi oni jos bodova sigurno
I mene brine to stanje ekipe. Nisu roboti. I fizicki i emotivno se ispraznis nakon niza ovakvog, a imali smo problema i sa povredama u toku svega ovog sto je najgore.
Ako uzmemo njih i nas i uporedimo. Najveća razlika je napravljena u ta naša dva domaća kiksa, gdje su oni na iste dvije utakmice ostvarili šest bodova i popravili go razliku. Medjusobni meč smo remizirali, oni su kući igrali neriješeno sa Veležom gdje smo mi pobijedili. Tuzlu i Mladost u gostima gdje su oni igrali neriješeno mi tek treba da odradimo, kao i oni Velež u gostima. Dakle uporedjujem samo utakmice gdje smo oni i mi prosipali bodove do sad. I jasno je da je najveća razlika i razlog ove njihove prednosti u ta dva domaća kiksa. I dalje neobjašnjiva iskreno.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Hvala jaraneSoulEclipsee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:18Ima da se skine Kodi TV za android i onda se instaliraju neki Balkan Addonsu za tu appililaciju ..Ja na kompu imam taj Kodi TV i radi savršeno a addons se zove Balkan Green,imaju 6 Arena obični i HD.Nisam nikad koristio na mobitelu Kodi pa ne znam kako se to instalira na androidu,proguglaj malo sigurno ćeš naći.avalPacidoroP je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:15Da vas pitam unaprijed ima li kakva čarlama da se ARENA BIH gleda na mobitelu bez problema.

Ti bruda kao machakDejan1921 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:13Ako uzmemo njih i nas i uporedimo. Najveća razlika je napravljena u ta naša dva domaća kiksa, gdje su oni na iste dvije utakmice ostvarili šest bodova i popravili go razliku. Medjusobni meč smo remizirali, oni su kući igrali neriješeno sa Veležom gdje smo mi pobijedili. Tuzlu i Mladost u gostima gdje su oni igrali neriješeno mi tek treba da odradimo, kao i oni Velež u gostima. Dakle uporedjujem samo utakmice gdje smo oni i mi prosipali bodove do sad. I jasno je da je najveća razlika i razlog ove njihove prednosti u ta dva domaća kiksa. I dalje neobjašnjiva iskreno.

Ma eto samo govorim u čemu je razlika na tabeliKANA je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:17Ti bruda kao machakDejan1921 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:13Ako uzmemo njih i nas i uporedimo. Najveća razlika je napravljena u ta naša dva domaća kiksa, gdje su oni na iste dvije utakmice ostvarili šest bodova i popravili go razliku. Medjusobni meč smo remizirali, oni su kući igrali neriješeno sa Veležom gdje smo mi pobijedili. Tuzlu i Mladost u gostima gdje su oni igrali neriješeno mi tek treba da odradimo, kao i oni Velež u gostima. Dakle uporedjujem samo utakmice gdje smo oni i mi prosipali bodove do sad. I jasno je da je najveća razlika i razlog ove njihove prednosti u ta dva domaća kiksa. I dalje neobjašnjiva iskreno.pisaj ga nego bar da smo Dadu ostavili
bili bi puno opasniji ali ****

Ma kad skontam bez koga smo sve ostali pa onda i kakva su nam pojačanja bila mi guramo fenomenalno. Sutra je bod odličan, a ako bi kojim slučajem pobijedili to bi bilo fenomenalno.
Ali kako samo malo fali Brki da ih preskociDejan1921 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:22Ma eto samo govorim u čemu je razlika na tabeliKANA je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:17Ti bruda kao machakDejan1921 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:13Ako uzmemo njih i nas i uporedimo. Najveća razlika je napravljena u ta naša dva domaća kiksa, gdje su oni na iste dvije utakmice ostvarili šest bodova i popravili go razliku. Medjusobni meč smo remizirali, oni su kući igrali neriješeno sa Veležom gdje smo mi pobijedili. Tuzlu i Mladost u gostima gdje su oni igrali neriješeno mi tek treba da odradimo, kao i oni Velež u gostima. Dakle uporedjujem samo utakmice gdje smo oni i mi prosipali bodove do sad. I jasno je da je najveća razlika i razlog ove njihove prednosti u ta dva domaća kiksa. I dalje neobjašnjiva iskreno.pisaj ga nego bar da smo Dadu ostavili
bili bi puno opasniji ali ****
S tim da oni imaju gostujuću pobjedu pod Bijelim brijegom, koju će biti jako teško ponoviti.
Ma kad skontam bez koga smo sve ostali pa onda i kakva su nam pojačanja bila mi guramo fenomenalno. Sutra je bod odličan, a ako bi kojim slučajem pobijedili to bi bilo fenomenalno.

Mi prošli kroz Covid a oni nisu(tek će),oni igrali sa filijalom iz Kaknja i TC,mi sa Veležom i sutra Borcem,ostalo da ne spominjem,da sam na njihovom mjestu,bio bih zabrinut.Dejan1921 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:13Ako uzmemo njih i nas i uporedimo. Najveća razlika je napravljena u ta naša dva domaća kiksa, gdje su oni na iste dvije utakmice ostvarili šest bodova i popravili go razliku. Medjusobni meč smo remizirali, oni su kući igrali neriješeno sa Veležom gdje smo mi pobijedili. Tuzlu i Mladost u gostima gdje su oni igrali neriješeno mi tek treba da odradimo, kao i oni Velež u gostima. Dakle uporedjujem samo utakmice gdje smo oni i mi prosipali bodove do sad. I jasno je da je najveća razlika i razlog ove njihove prednosti u ta dva domaća kiksa. I dalje neobjašnjiva iskreno.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Eric
Stevanovic Kosoric Ikic Pavic
Sadikovic Alispahic
Ramovic Stilic E. Zec
Krpic
Izmjene: Bekric, Bojo, Milicevic, Juricic/Lendric, Miletic...
#zamalo
Stevanovic Kosoric Ikic Pavic
Sadikovic Alispahic
Ramovic Stilic E. Zec
Krpic
Izmjene: Bekric, Bojo, Milicevic, Juricic/Lendric, Miletic...
#zamalo