FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 nov 2020, 16:41

Kao što sam ovdje ranije pisao, MI NEMAMO totalno bolje igrače od ostalih niti totalno dominiramo našom ligom. Spustite malo loptu. Nama trebaju 3 visokokvalitetna igrača da budemo level iznad ostalih pratilaca. Trenutno takve igrače nemamo.

Vjerujem Vinku Marinoviću, profesionalac je. Ne sumnjam da će nam dobro doći reprezentativna pauza i da ćemo se vratiti na pravi put.

Bez dobrog napadača sve pada u vodu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 08 nov 2020, 16:42

emir79 je napisao/la:
08 nov 2020, 15:00
Sutra ako gubari dobiju, vi koji opravdavate ovaj odron sa igracem vise cete vise pljuvati od ovih danas.
Vjeruj da sam isto htio napisati, halo igrac vise poluvrijeme citavo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 nov 2020, 16:45

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
08 nov 2020, 16:41
Kao što sam ovdje ranije pisao, MI NEMAMO totalno bolje igrače od ostalih niti totalno dominiramo našom ligom. Spustite malo loptu. Nama trebaju 3 visokokvalitetna igrača da budemo level iznad ostalih pratilaca. Trenutno takve igrače nemamo.

Vjerujem Vinku Marinoviću, profesionalac je. Ne sumnjam da će nam dobro doći reprezentativna pauza i da ćemo se vratiti na pravi put.

I to si zakljucio zbog dva nerjesena ? :rol:

Mi imamo najjacu ekipu, losi rezultati se desavaju.

Gdje ste bili kad smo 8 pobjeda zaredom imali?
Sutili ste...

Sada vam niko ne valja, losi smo...

Ma mrs ba, yebem ja takve navijace....
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 08 nov 2020, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 nov 2020, 16:45

Nekako mogu i prežaliti što nismo dali gol, ali niko da nije lažnjak prodao ono mahalski, niko da nije bacio nekog na uuusta 'arane mooj! To mi već ide na živce i to nije Sarajevo kakvo želim da gledam. :nene:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 nov 2020, 16:52

Sta vi mislite o TSS ?
Hoce li biti bolji i koliko uopšte moze ?

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 08 nov 2020, 16:52

Dadox je napisao/la:
08 nov 2020, 16:42
emir79 je napisao/la:
Sutra ako gubari dobiju, vi koji opravdavate ovaj odron sa igracem vise cete vise pljuvati od ovih danas.
Imateli vi koga blizu kluba ??? Ako imate raspitajte se malo u kakvom su stanju igraci i koliko ih je treniralo pa onda komentirajte sta hocete :shhh:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 08 nov 2020, 16:55

robertkosar je napisao/la:
08 nov 2020, 16:52
Dadox je napisao/la:
08 nov 2020, 16:42
emir79 je napisao/la:
Imateli vi koga blizu kluba ??? Ako imate raspitajte se malo u kakvom su stanju igraci i koliko ih je treniralo pa onda komentirajte sta hocete :shhh:
U kakvom je seljo stanju otišao na Pecaru, korona, tekma sa zidovima tri dana ranije, i uzeli tri boda. Mada je meni vise krivo radi igraca vise sto se nije dobilo, nije mala stvar imati igraca vise citavo poluvrijeme

123ado
Kontakt:

Post Postao/la 123ado » 08 nov 2020, 16:56

mislio sam da ne pisem vise ovde ali cu jos ovaj put.
Prvo, mi igramo sa manjkom od minimum tri standardna igraca.
Drugo, imali smo emotivno tesku utakmicu prije ove.
Trece, ko je igrao fubal i pucao loptu na prazan gol mu se desilo da fuli (da ne seremo sada kako je remi jednak porazu u tz)
Cetvrto, I dalje smo prvi i ne moze niko da nas pobjedi.
nema potrebe za kukanjem , sve je ovo super

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 nov 2020, 16:56

Zip je napisao/la:
08 nov 2020, 16:45

Sutili ste...

Pogledaj moje komentare i u vrijeme tog niza od 8 pobjeda. Ponosan sam na ekipu, vjerujem Marinoviću i ostatku kluba. Idemo dalje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 nov 2020, 17:01

bordobijeli je napisao/la:
Sta vi mislite o TSS ?
Donirati ga u dobrotvorne svrhe medicinskom fakultetu u Sarajevu,nek studenti imaju vjezbati na zivom primjeru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 nov 2020, 17:06

Zip je napisao/la:
08 nov 2020, 16:45

Sutili ste...

Preveliko puhanje da smo duplo boljii kvalitetni od drugih, nista dobro nam nece donijeti. Velika ocekivanja nikad nisu dobra, treba se spustit na zemlju i dobro zapeti do kraja polusezone ostati na vrhu.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 nov 2020, 17:07

Susic je flop. Dobro sa njim vidjet jel moze ili ne moze. Jukicu se nadam da je ovo zadnja u nasem dresu, u ozbiljnom klubu ne bi ni minute dobio vise, na tribine i na polusezoni nek trazi sebi klub.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 08 nov 2020, 17:12

Fantastičan pogodak Irfana Hadžića za Akhisar :kafa:

https://sportsport.ba/fudbal/irfan-hadz ... por/381516

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 nov 2020, 17:14

Citam nesto ove postove ovih sto su jedva docekali da pljuju da ih ne imenujem. Kontam ide pauza..nagovorit im se pa odmorit mjesec dana u Banovicima olaksat sebi. Jer vidim i oni su meni psovali mater a i sad pisu tu. Bravo za moderaciju stvarno :D :D :D
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 08 nov 2020, 17:18

bordobijeli je napisao/la:
Sta vi mislite o TSS ?
Ne vrijedi plate koju prima. Previše je lijen igrač. Može proći sve u svemu. Od 1-5 ocjena 2, 377.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 08 nov 2020, 17:24

Zukanovic je napisao/la:
08 nov 2020, 17:12

Eh da je bogdom dosao ovo ljeto sad bi sve drugacije bilo al eto. :P

EldanDemirovicHZ
Kontakt:

Post Postao/la EldanDemirovicHZ » 08 nov 2020, 17:25

Mene samo nervira pojedini sto pišu komentare kao gdje ste bili poslije 8 pobjeda Itd Itd, evo samo da vam ovo napišem da poslije 15 kola smo jedina neporažena ekipa, i da nam je ovo historijski start bez poraza, Al opet sa svim tim uspjesima mi “samo” bježimo par bodova konkurntu koji ima i utakmicu manje i ako je pobjedi doći će samo na minus 2, a nama najbolji start u historiji... tako da mi nismo toliko jaki nismo Kao sto je Dinamo npr u Hrv ali smo na putu da to budemo, iako treba još puno puno rada, kad budemo dovodili igrače to jest kupovali ih, npr sad Dat pola miliona Milion za napadača i sl. A ne dovodit slobodne igrače to jest polovnjake koji karijeru oživljavaju... eh znaš kad ću reci svaka čast kad bude sad ovaj drugi dio kad budemo gostovali Borcu Velezu Zelju Širokom i kad te ekipe skoro sve pobjedis i napraviš niz E onda možemo reci da se setamo ligom Itd Itd. Znam da se titule osvajaju u malim utakmicama Al treba da budemo realni i pošteni da mi nismo puno jači od ostalih, treba se dobro preispitati na ovoj pauzi kako igrači tako i uprava, a napadača pod hitno dovesti pa makar to bio i Bekic... poz raja bit će sve dobro aBd , Al bit će ove godine bas bas teško za titulu do samog kraja, nadam se da ćemo se mi radovati !

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 nov 2020, 17:27

EldanDemirovicHZ je napisao/la:
08 nov 2020, 17:25
Mene samo nervira pojedini sto pišu komentare kao gdje ste bili poslije 8 pobjeda Itd Itd, evo samo da vam ovo napišem da poslije 15 kola smo jedina neporažena ekipa, i da nam je ovo historijski start bez poraza, Al opet sa svim tim uspjesima mi “samo” bježimo par bodova konkurntu koji ima i utakmicu manje i ako je pobjedi doći će samo na minus 2, a nama najbolji start u historiji... tako da mi nismo toliko jaki nismo Kao sto je Dinamo npr u Hrv ali smo na putu da to budemo, iako treba još puno puno rada, kad budemo dovodili igrače to jest kupovali ih, npr sad Dat pola miliona Milion za napadača i sl. A ne dovodit slobodne igrače to jest polovnjake koji karijeru oživljavaju... eh znaš kad ću reci svaka čast kad bude sad ovaj drugi dio kad budemo gostovali Borcu Velezu Zelju Širokom i kad te ekipe skoro sve pobjedis i napraviš niz E onda možemo reci da se setamo ligom Itd Itd. Znam da se titule osvajaju u malim utakmicama Al treba da budemo realni i pošteni da mi nismo puno jači od ostalih, treba se dobro preispitati na ovoj pauzi kako igrači tako i uprava, a napadača pod hitno dovesti pa makar to bio i Bekic... poz raja bit će sve dobro aBd , Al bit će ove godine bas bas teško za titulu do samog kraja, nadam se da ćemo se mi radovati !
Pa jesmo l mi krivi sto i konkurenti pobjedjuju i disu nam za vrat ?? Je l i an to trebamo uticat da se svi zadovolje ?? Kad bi nekim cudom bjezali 10 bodova psovalo bi se sto nije 15 jer je bilo sansi za to
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 08 nov 2020, 17:29

Zukanovic je napisao/la:
08 nov 2020, 17:12

Ubrzo nakon toga promašio penal :kafa:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 08 nov 2020, 17:31

Dobar je susic, samo treba mu malo vremena da upozna ekipu i uigra se. Bice zvijer.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”