Donio nam je dosta titula, osvoji svasta nesta s Milanom. Ima kredita... u pravu si, nema sta. Stvarno smo bezobrazni mi koji ga napadamo.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Realno gledajući onaj penal je bio,ali pitanje je da li bi drugi sudac isti dosudio. Činjenica je da Romagnoli lošije igra nakon povrede, više je problem psihički nego li fizički. On nema neke vrhunske motoričke vještine, ali nije toliko loš bio u postavkama. Mada po igri vidi se da je osigurač Kjaer, dok je ranije to bio Romagnoli. Imamo najsporiju zadnju liniju, uz nekog bržeg CB i Romagnoli bi bio bolji na terenu. Sjetite se kako su (ne ponovilo se) zajedno igrali Zapata i Abate. Svi smo očekivali najmanje kišu golova po utakmici ali su savršeno se nadopunjavali i prikrivali nedostatke.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dok Maldini ne kupi boljeg, Romagnoli je najbolje što imamo iz Kjaera. Tako da šta je tu je. Sve dok ekipi ide dobro nema potrebe da se puno palamudi oko nekih grešaka. I onaj penal protiv Lillea 9 od 10 sudija ne bi sudilo, jer kontakt minimalan, a igrač nije uopšte u situaciji za gol. Ali bilo i prošlo. Treba se okrenuti daljnim utakmicama. Prvo večeras tvrda Verona. A onda opet paklen raspored od 22. Novembra do kraja decembra. U 5 sedmica čak 11 utakmica čini mi se. Taj period će da vjerovatno bude ključni za sam ishod sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja kao bivši sudac, iznimno kompetentan za temu ću ti reći da je bi 9 od 10 sudaca dosudilo ovaj penal.
Možda bi se u Engleskoj ligi pogledao var ili sudac odmahnuo, u svakoj drugoj je ono čisti penal.
Možda bi se u Engleskoj ligi pogledao var ili sudac odmahnuo, u svakoj drugoj je ono čisti penal.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Onakav penal se ni za one iz torina ne bi svirao ali neka vam bude.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prilikom svake gužve u 16ercu ima kontakta, koškanja, gurkanja, kad bi se tako penali svirali, onda bi ih bilo najmanje 5 po utakmici. Ali hajde, nebitno sad.
Zanimljiva stvar je, da ako Milan večeras dobije Veronu imat će 19 bodova, za isti broj bodova prošle sezone im je trebalo tačno 15 utakmica.
Zanimljiva stvar je, da ako Milan večeras dobije Veronu imat će 19 bodova, za isti broj bodova prošle sezone im je trebalo tačno 15 utakmica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Fini rezultati za sad
sve nam ide na ruku heh
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
3-0
Ibra x2
Hakan x1

Ibra x2
Hakan x1

Vrijeme je i da se Ante vrati u staru formu prije povrede 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Mislimo li ići u tu Liga prvaka onda ovakve utakmice kada nam se poklope ostali rezultati moramo rutinski odrađivati, čvrsto vjerujem da to ova ekipa može.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Uff ranijih sezona kad god smo imali imperativ pobjede, u situaciji gdje su rivali to kolo kiksali, smo redovno prosipali bodove.
Večeras pobjeda kao protiv Udinesea, na mišiće Zlatana Ibrahimovića.

Večeras pobjeda kao protiv Udinesea, na mišiće Zlatana Ibrahimovića.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sad je veliki pritisak na njima, što zbog onog poraza koji ih je vjerovatno uzdrmao, što zbog toga da moraju nastaviti pobjeđivati u ligi i iskoristiti ostale rezultate. I sve to protiv nezgodne Verone.
Baš nekako sve i miriše na kiks.
Ne bi valjalo da uvežu dva poraza, iako je sreća u nesreći što ide ova pauza. Taman dovoljno da se malo presaberu i predahnu.
Baš nekako sve i miriše na kiks.

Ne bi valjalo da uvežu dva poraza, iako je sreća u nesreći što ide ova pauza. Taman dovoljno da se malo presaberu i predahnu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
uhhh sto ne mogu ovih crnjaka od forumasa kuknjava ...ako ne mogu veronu dobiti pa makar i na misice ne znam cemu da se nadaju....kakav pritisak kakve gluposti to im je posao....cccccc 

Obzirom na današnje rezultate ja bi večeras bio zadovoljan i pobjedom 

Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Do kad li će ovaj Samu biti forsiran u prvih 11, nevjerovatno.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma samo pobjeda kakav pritisak. Ne vjerujem da ce ekipa koja ima Zlatana ponoviti onu bezvoljnost iz prosle utakmice.
Bolji smo,jaci smo i uz malo vise energije uzimamo ovo veceras
Bolji smo,jaci smo i uz malo vise energije uzimamo ovo veceras
Joj ja vas ljudi dragi. Pa jest njima posao da igraju i pobjeđuju i sigurno da jesu jači, ali ne mogu se ignorisati ostali faktori koji utiču na igru i rezultate.
Ekipa je mlada i prvenstveno premorena, sve su to stvari koje te itekako mogu zajebati iako si na papiru favorit. A nije ni ova Verona bezazlena ekipa.
Ja koliko vidim igra Salamander, a ne Samu.
Ekipa je mlada i prvenstveno premorena, sve su to stvari koje te itekako mogu zajebati iako si na papiru favorit. A nije ni ova Verona bezazlena ekipa.
Ja koliko vidim igra Salamander, a ne Samu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sale igra od prve , ne igra Samu , i na official Milanovoj stranici tako stoji.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.