Ko nam je zaradio kartone u Čapljini? Puno smo imali po dva žuta, za očekivati je bilo da neko odmara protiv Radnika.Flufy je napisao/la: ↑31 okt 2020, 15:37Ti bi upravu, onda je greska na TM, jer tamo stoji 3 kartona da imaju obojica.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑31 okt 2020, 13:14Utakmica između HNK Čapljina i NK TOŠK počinje u 13:30.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:32Niko nema suspenziju u TOŠK-u. Da ne komplikujemo dalje, citirat cu se u subotu.![]()
![]()
Za TOŠK nastupaju: Kršić, Delić A., Mehić, Ćubara, Vulić, Kapetan, Delić K., Bibić, Škrijelj, Dizdarević i Mahmutović.
![]()
Cestitke ekipi na zasluzena 3boda![]()
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Koliko sam vidio, samo Mahmut, ne znam za ostale.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑01 nov 2020, 18:54Ko nam je zaradio kartone u Čapljini? Puno smo imali po dva žuta, za očekivati je bilo da neko odmara protiv Radnika.Flufy je napisao/la: ↑31 okt 2020, 15:37Ti bi upravu, onda je greska na TM, jer tamo stoji 3 kartona da imaju obojica.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑31 okt 2020, 13:14
Utakmica između HNK Čapljina i NK TOŠK počinje u 13:30.
Za TOŠK nastupaju: Kršić, Delić A., Mehić, Ćubara, Vulić, Kapetan, Delić K., Bibić, Škrijelj, Dizdarević i Mahmutović.
![]()
Cestitke ekipi na zasluzena 3boda![]()
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Možda je i Mehić, al nisam siguran.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sretno našim momcima danas. 
Sta reci...
Nismo nista napravili u 90 minuta, zasluzen bod Radnika. Nema veze, idemo dalje
Nismo nista napravili u 90 minuta, zasluzen bod Radnika. Nema veze, idemo dalje
TŽV!
Bravura Krsica na kraju...mozes uzeti bodova koliko hoces na strani ako to prosipas kuci dzaba ti...
Navikan golman.
A drugo, pitam se cime je beskorisni Sadik zasluzio odigrati svih 90min,dok se Osmo ostavlja na klupi, zagrijava 45'?
Najlosiji igrac polusezone je upravo Sadik.
Cestitke Radniku, bolja ekipa danas bili.
A drugo, pitam se cime je beskorisni Sadik zasluzio odigrati svih 90min,dok se Osmo ostavlja na klupi, zagrijava 45'?
Najlosiji igrac polusezone je upravo Sadik.
Cestitke Radniku, bolja ekipa danas bili.
-
Tesanj1975
- Kontakt:
Glupo da gluplje ne moze.
Sadik stvarno los. Lupit po dzepu za ovu bezvoljnost na terenu. Radnik zasluzeno do boda. Da su malo bolji u zavrsnici mogli su i do tri lagano.
Ma realno kad gledas svjestan sam ja toga, ne moraju cak ni prodati, ali za sta se bore ovi momci...realnog cilja nemaju.
Da mi imamo ambicije za tu PL sve bi ovo drugacije bilo, ovako se kuci sigurno ne bi gubili bodovi.
Ali kad pogledas, ljudima koji su u klubu kad spomenes PL puknu se smijati...pa igraj na bodove u takvoj atmosferi.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma nemam pojma, iskreno nisam ni gledao. Mislim da nije smak svijeta i da jesteHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:49Nisam te shvatio. Jel misliš za ovu utakmicu da je prodana ili govoris za naredne utakmice da mogu to odraditi.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Peci dok je predsjednik ne bi to uradio ni da smo prvih 13 kola sve pobjedili. U to sam uvjeren. Sve u svemu, slaba igra danas, gosti zasluzeno nose bod.
Niz faktora utice na sve ovo, ovoliku bezvoljnost, svako gostovanje su skoro imali premije, ocito im se i kuci treba pocet davat ha ha ha.
Za platu igraju!! Ne igraju dzaba! Nek idu svi ako ima gdje bolje, Jedinstvo, Gosk, samo idite, a ne se marškat publiku jer si placen da igras, a igras ko k!
Zao mi je momaka sa zagrijavanja, ubija ih trener u glavu!
Osmi protiv Goska 1min,danas 0! A morao je ući na Sadikovo mjesto!
Ovo danas je sramota, pristup utakmici sramota! Upisani bodovi unaprijed uvijek dodju glave!
I jos mi odzavanja urlanje Kršića "JAAAAAA". Ode momak u neobrano.
Za platu igraju!! Ne igraju dzaba! Nek idu svi ako ima gdje bolje, Jedinstvo, Gosk, samo idite, a ne se marškat publiku jer si placen da igras, a igras ko k!
Ovo danas je sramota, pristup utakmici sramota! Upisani bodovi unaprijed uvijek dodju glave!
Momak koji je nizi za glavu od svakog njihovog igraca istrcava sa gol linije i zabija se u zid ljudi...sta je htio samo on zna...Flufy je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:54Niz faktora utice na sve ovo, ovoliku bezvoljnost, svako gostovanje su skoro imali premije, ocito im se i kuci treba pocet davat ha ha ha.
Jel to imamo ambicije za uci?
Ako ne, ne znam sta je problem?
Ako ne, ne znam sta je problem?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ne mislim na tebe konkretno, nego tu neki pljuju Sadika. Iskreno momak je jedan od boljih... mi ne znamo kakve on instrukcije od sefa ima. Zato mi bezze da ih napadamo, u vrhu smo isko se na pocetku nije dalo naslutiti da ce tako biti 
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Slazem se s tobom. Tacno je da on i bibic ne igraju kako se ocekuje od njih. Al Boze moj, bodova ima. Ovo je pravo dobro, svi ovi sto pljuju trebaju se vratiti na početak priprema i pisanja kako se borimo za opstanak. Pa problemi sa preuzimanjem kluba. U nas u carsiji raja zaboravi sta je bilo prošle sedmice, a kamoli stvari od prije pola godine.