A klub, kakav je sad, i kakvi su ljudi na čelu (Mamići posebno, ali i ostatak ekipice), nije građanski. To je SNK Dinamo. Seljački.
Ali još malo, tik, tak.
Rekoše boysi, Mamić odlazi, Božić dolazi.

Jel' ti krivo?harishp je napisao/la:Mamic je najjaci igrac Dinama.
Taj bi eskimima i led prodao.

Cuj pinokija i paljevinejacky09 je napisao/la:Jel' ti krivo?harishp je napisao/la:Mamic je najjaci igrac Dinama.
Taj bi eskimima i led prodao.
Ništa, zato ga i volimo.Elmar je napisao/la:Hajde iskreno, sta vam je to Mamic uradio? Koju stetu?
Pod jedan, ne znas niti odgvoriti na moje pitanje. Lahko je naljepiti hiljadu smajlova, radi reda.jacky09 je napisao/la:Ništa, zato ga i volimo.Elmar je napisao/la:Hajde iskreno, sta vam je to Mamic uradio? Koju stetu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FACEPALM.Elmar je napisao/la:Hajde iskreno, sta vam je to Mamic uradio? Koju stetu?
Šta ti imam odgovarati?! Nakon svega ovoga ti ko kreten neki pitaš zašto ne volite Mamića i zašto ga ne želite u klubu? Šta bi ja to tebi sad trebao objasniti kad nakon svega ovoga pitaš takve gluposti?Elmar je napisao/la:Pod jedan, ne znas niti odgvoriti na moje pitanje. Lahko je naljepiti hiljadu smajlova, radi reda.jacky09 je napisao/la:Ništa, zato ga i volimo.Elmar je napisao/la:Hajde iskreno, sta vam je to Mamic uradio? Koju stetu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
badblueboylivno je napisao/la:FACEPALM.Elmar je napisao/la:Hajde iskreno, sta vam je to Mamic uradio? Koju stetu?
-krši desetak zakona Republike Hrvatske, i krši Statut kluba u kojem radi. Dakle, to je prvi razlog zašto ga skinuti. Prvi, od malih milijun. Njegov sin je agent igračima Dinama, i zbog toga on ne smije biti ni na kakvoj fuknciji u klubu.
-na osnovu uloženog novca u klub, novca dobijenog od transfera, rezultati kluba nisu ni blizu rezultatima kakvi bi trebali biti.
-nitko ne zna gdje taj je silni novac koji se slio u klub od transfera u zadje 4 godine - preko 70M eura.
-otjerao je navijače sa stadiona, a tu ne spominjem bojkot. Na proslavi naslova protiv Karlovca ni tisuću gledatelja. Zbog toga mora kupvovati navijače iz Bosne i Slavonije i slično, i mamiti primitivne, pi*čkaste Zagrepčane na stadion besplatnim šalama i kapovima
-rušenje imidža kluba u javnosti, svojim konstantnim eskapadama po medijima, prijetnjama novinarima
-ono što mu nikako ne mogu oprostiti - izjave da bi s Torcidom išao na vrh svijeta, da zna sve pjesme Zvezde i Partizana, dovođenje bosanskih harmonikaša iz Visokog i pretvaranje sjeverne tribine u cajkaroški kafić, izjava da bi prodao majku za Dinamov bod, razmetanje eurima po zračnoj luci nakon prolaska Ajaxa, nazivanje Dinamovih navijača zavedenim Muslmanima, Srbima, Ustašama, rušiteljima Hrvatske, Jugoslavenima (a nakon toga prizivanje te iste Jugoslavije).
I ima ih još, ali sad moram ići pa ne mogu pisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.