fera je napisao/la:nevjernik je napisao/la:Ja sam u prvom srednje imo tri keca iz matematike na polugodistu, i zakljucila mi dvojku
p.s al mogli smo se stvarno malo poigrati na "Sportskom znanju"

ja sam u prvom srednje dobio 3 keca iz matematike na jednom casu pa vi vidite... na kraju sam jedva dvicu izvukao a u cetvrtom su me sekunde dijelile da ne padnem iz matematike al sam se izvukao
U koju si srednju išao?
I meni se desilo nešto slično tj. imao sam tri keca i došao modularni (glavni) test i ako tu dobiješ dva prolaziš i tako se ja zadao i misli haj prepisat ću pa šta bude. I podjeli nam testove kad ono svima različiti zadaci
Šta ću, dao ovoj jaranici da mi uradi kilu zadataka i uradi. Ja sav sretan, blisam, dobio tri ovo ono. Kad mi reče sljedeći čas "TI SI PREPISIVO, HAJ NA TABLU DA VIDIM KAKO ZNAŠ RADIT ZADATKE"
I nisam znao i prekriši mi tricu, upiše jedan i zaključi. I šta ću ja molio Boga (na kraju mi se to i vratilo

) i ja na knjižice došao kad ono matematika dva, rekoh WTF?! Naravno, profesorica to polugodište otišla u penziju i rekla razrednici da konačno zaključi dvice ovim što nikako ne padaju i hadžo dvicu pobro i prosjek 3.5 u bobu