Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
I kod Zrinjskog neki belaji sa sastavom cim Kunic pocinje u spicu .Nema ni Ivancica ,Masica,Todorovica,Barbarica,Arezine ...
Zakuhalo se sad ovom pobjedom Veleza,od treceg mjesta Borca do Tuzle koja je na sedmom samo 3 boda razlike.
Zakuhalo se sad ovom pobjedom Veleza,od treceg mjesta Borca do Tuzle koja je na sedmom samo 3 boda razlike.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Bravo Rodeni moji, sad ih dobiti i u Kupu. Sutra navijamo za Zeljkana, pa da onda krene poslije reprezentativne pauze finalno ludilo za ovu polusezonu. 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Ja u kuci zbog njega imam sedam tabla leksiliuma.
Ti si naša ljubav jedina!
Mislim da Velež i ŠB imaju veće šanse da dohvate Europu kroz Kup, nego li kroz ligu. Jednostavno i Borac i Zrinjski su kvalitetnije ekipe i mislim da će na kraju biti na pozicijama 3 i 4. U Kupu je opet sve moguće. Pogotovo sada, kad je i finale na 1 utakmicu.
Tuzla šareni rezultati i igra. Od očaja do sjaja i obrnuto. Ne može se s takvim stanjem napraviti nešto više.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sto se nas tice, nismo ocekivali Europu ove godine, tako da bi to bio veliki plus. Ocekivali smo borbu za Europu. Dakle tu smo gdje smo i mislili da cemo biti.Mokes je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:56Mislim da Velež i ŠB imaju veće šanse da dohvate Europu kroz Kup, nego li kroz ligu. Jednostavno i Borac i Zrinjski su kvalitetnije ekipe i mislim da će na kraju biti na pozicijama 3 i 4. U Kupu je opet sve moguće. Pogotovo sada, kad je i finale na 1 utakmicu.
Tuzla šareni rezultati i igra. Od očaja do sjaja i obrnuto. Ne može se s takvim stanjem napraviti nešto više.
Plan je da se borimo za titulu u jubilarnoj 100 godini kluba.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Sarajevo, Željo pa i Zrinjski su 3 najkvalitetnije ekipe, Borac nije ništa kvalitetniji od Veleža, Širokog i Tuzle.Mokes je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:56Mislim da Velež i ŠB imaju veće šanse da dohvate Europu kroz Kup, nego li kroz ligu. Jednostavno i Borac i Zrinjski su kvalitetnije ekipe i mislim da će na kraju biti na pozicijama 3 i 4. U Kupu je opet sve moguće. Pogotovo sada, kad je i finale na 1 utakmicu.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- invincible1921
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Nije bajno jer za to treba vremena ****. I za ovaj nivo na kojem smo sad s stabilnim finansijama i igracima koji su dugo tu i za ove trenutne rezultate je trebalo 5-6 godina od kad su pare dosle kod nas. Za jos bolje i sigurnije i te neke bosanske Diname Zvezde il sta vec treba jos najmanje al najmanje toliko godina. Al na kraju krajeva nije sve ni do nas. Bez poraza, toliko golova i sve i opet nas vi pratite. Ne mozemo mi ucinit da vi lose igrateSoulEclipsee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:25Svaka čast,mogli ste nas 2:0 možda čak i 3:0 u prvom otići ,realno nema šta.Dobra ste ekipa a ja sam samo rekao nije baš tako bajno kod vas, moje mišljenje je ovo za poraz jedan bi vas poremetioOsttribine je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:21Pa eto sto nas niste pobijedili, najavljivali ste pobjedu nad "korona" sampionom, a prvo poluvrijeme niste mogli loptu preko centra iznijeti, u drugom ste se malo dohavizali istina.SoulEclipsee je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:09Ma kone su svakog podcjenivali pogotovo nas.Nema šta jesu dobri svaka čast ali nisu tako kao što su oni predstavljali ,sjetite se kako su se provukli prije par mjeseci protiv MK i pa T.City na Koševu. Jedan poraz kad bi bio,slijedio bi raspad sistema...Vidjet ćemo rano je još bilo šta govoriti.Željo sutra teško gostovanje ,naravno kao svaki navijač očekujemo pobjedu ali bit će teško sutra kako god.Veležovci odličan stadion,svaka vam čast prelijepo![]()
Rano je govoriti bilo šta,liga nam je takva svak svakog može pobijediti.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Covid karrina obicna. Opasan ko nas handzicsvrakino1921 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 10:11Ahbabu moj
![]()
![]()
Citam da si odbolovao covid-19 a da nisi ni znao
![]()
Samo najjaci mogu tako

Smijesno je porediti taj samoprozvani fk veleez sa zrinjskim. Za njih je Brotnjo svemirski brod
Ali slike i prenosa iz Bijeljine, ko iz Mordora
Sušta suprotnost utakmici ranije

Sušta suprotnost utakmici ranije

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sve čekam da Orci ulete na teren
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Puko prenos jbt,na kraju prvog stalo i jos nista nema,a drugo uveliko pocelo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
maloprije je bio prijenos prvog poluvremena, nitko nije rekao da ce biti prijenos i drugog.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Taj lik je poslije Mesinog gola sad na derbiju napisao da smo frljoku zabiliwolfie je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:07Kakve frljoke?ElCartel11 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:06Frljoke su klasicne za vas plavi neokupani ali nece vam ulaziti sve i svasta u nedogled![]()

Cuva Bog Zelju svog!
- ElCartel11
- Kontakt:
Normalno da je frljoka kad iz prvog suta na gol zabijete onakav gol kakav ga Alispahic nikad vise u životu nece ponoviti. Sad mu daj ovakvih 20 suteva nece pogoditi.HongKong je napisao/la: ↑08 nov 2020, 18:23Taj lik je poslije Mesinog gola sad na derbiju napisao da smo frljoku zabiliwolfie je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:07Kakve frljoke?ElCartel11 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:06Frljoke su klasicne za vas plavi neokupani ali nece vam ulaziti sve i svasta u nedogled![]()
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sreca ima zvuka iz Bijeljine,gol se nije ni vidio da nisu vrisnuli nebi ni komentator skontao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.