English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Treba zaviriti u pravilnik, mislim da ovdje ima elemenata za sluzbenih 3:0 za Arsenal ... Kako ovaj Grealish moze igrati sa spustenim stucnama i bez kostobrana?
Pravda za Topnike i Artetu!
Pravda za Topnike i Artetu!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Evo ih jedva docekali poraz Arsenala nakon toliko vremena da ga nazovu prevarom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ljudi prije 15 dana izgubili

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Sad treba povecat plate svima zasluzili su
Cekaj dok Klopo uveze tri utakmice bez poraza. Bice gori od Olea ovdje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pozdrav za chapmana.
- Chapman1886
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Stigle ih Ozilove suze. Da stvar bude gora baš Arsenalu fali spona veze i napada jer su nabacali veznjaka koji u napadu ne mogu odgovoriti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma meni je vise i dosadilo prozivati bivse voajeroljubce jer njih lako zanesu neki rezultati, potrefile se dobre vijesti poput dovodjenja Parteya pa onda par slabih ekipa u EL koje smo dobili i onda pobjeda na OT nakon toliko godina nad nikad losijim Unitedom. Sve to nejima stvori laznu sliku i onda pomisli Arteta zna nesto, eto ga. Ali realnost je 50% poraza u osam ligaskih utakmica.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Brokula obrazloži forumskoj javnosti čime je Arsenal večeras oštećen 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Realno teško je nekog izdvojiti osim Bayerna, u Italiji niko previše ne odskače dok su Španci u kanalu.City i Liverpool bi trebali biti na top nivou, redsi imaju problema sa povredama ključnih igrača pa donekle ih mogu razumjeti dok za City nema opravdanja.Chelsea je mlada ekipa i njima je ove sezone cilj top 4.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Wenger inrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 22:06Brokula obrazloži forumskoj javnosti čime je Arsenal večeras oštećen![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Barkley
Pa doslovno 95% forumaša mora pojesti ono što su izgovorili.

Pa doslovno 95% forumaša mora pojesti ono što su izgovorili.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Villa rutinski.
Trebas bas biti los da bi United ispred tebe zavrsio na kraju sezone. Arteti ce to uspjeti ove godine.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Arsene oprosti nam
Brokula je napisao/la: ↑08 nov 2020, 22:07Wenger inrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 22:06Brokula obrazloži forumskoj javnosti čime je Arsenal večeras oštećen![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.