AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kao da gledam poništit će ovo
Ma ja , morala se izgubiti tekma , drugačije nije moglo nikako.
Ma ja , morala se izgubiti tekma , drugačije nije moglo nikako.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 08 nov 2020, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nece priznati gol?
Kakva utakmica. Ne ponovilo se.
Kakva utakmica. Ne ponovilo se.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
A Boze sacuvaj
Yebem te ružna, ne možeš sve odbraniti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
A daj, penal, dva poništena gola, prečka, Silvestri brani 5-6 puta čudesno
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hajmo po preokret hahahah
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
a idi vise u ****.
konacnooooooooo
konacnooooooooo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nema tu vise vremena steta steta velika,kad su svi kiksali moramo i mi u pm.
- nextterrain
- Kontakt:
Ma nek idu svi u piydu materinu kakvi debili
Dobro je i ovaj bod, koliko nisu imali sreće. Trebalo je da bude bar 2 gola razlike za Milan.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ne mogu da vjerujem, protiv Rome nismo imali sreće, ali za ovo večeras nemam riječi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Svi igrači Verone kolektivno sa Jurićem nek odu bingo uplatit.. Pa je l' moguće ovo ?
Kontaš dobro je neriješeno poslije 0-2, ali šta smo sve promašili, mogli smo 10 golova dati.
Kad je ovaj nogometni Omeyer početkom II pol onaj zicer obranio Theu mislio sam gotovi smo skroz..
Kontaš dobro je neriješeno poslije 0-2, ali šta smo sve promašili, mogli smo 10 golova dati.
Kad je ovaj nogometni Omeyer početkom II pol onaj zicer obranio Theu mislio sam gotovi smo skroz..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da mi je imati sreće u životu ko što je Verona imala sinoć u Milanu. Ni krivi ni dužni ukradoše 2 boda. Valjda se u nastavku sezone bude vratilo ovo.
Umjesto 5-2, završi 2-2
Umjesto 5-2, završi 2-2
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dobro je to, idemo dalje, imamo igru i to je najvaznije.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
27-5 u pokusajima
yebem li ti nafaku da ri yebem
yebem li ti nafaku da ri yebem
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma meni je bilo očekivano da će se golman njihov pretvoriti u neko nadrealno biće, to sam najavio odmah na početku.
Ovo smo morali dobiti , ali kada gubiš do 90-te , daj i bod , šta ćeš. Žalit ćemo itekako za ovim kiksom.
Ovo smo morali dobiti , ali kada gubiš do 90-te , daj i bod , šta ćeš. Žalit ćemo itekako za ovim kiksom.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dobro je ispalo na kraju, Ibra je koliko dobrog, toliko i lošeg napravio danas.
Izmjene su donjele neku svježinu, vršili su žestok pritisak ali je na kraju falilo sreće. Nemamo se šta buniti, stativa, 5-6 odličnih prilika unutar 5erca, penal fulišmo, sve u svemu smo izbjegli poraz nakon 0-2 što je ipak za pohvalu.
Duga je sezona, vratiće nam se ovo. Najbitnije je da dajemo golove, stvaramo šanse, igra je na respektabilnom nivou - nastavimo li tako, eto nas nazad u CL
Izmjene su donjele neku svježinu, vršili su žestok pritisak ali je na kraju falilo sreće. Nemamo se šta buniti, stativa, 5-6 odličnih prilika unutar 5erca, penal fulišmo, sve u svemu smo izbjegli poraz nakon 0-2 što je ipak za pohvalu.
Duga je sezona, vratiće nam se ovo. Najbitnije je da dajemo golove, stvaramo šanse, igra je na respektabilnom nivou - nastavimo li tako, eto nas nazad u CL
Tačno mi je ovaj Gnjida uvijek bio odvratan. Pa ne možeš zbog onog poništit gol. Ibra glavom pa u ruku. Ako se zbog toga ne sudi penal ne može ni ovo. Al ako i sljedeći penal bude Ibra izveo znaci da Pioli nema muda.
Il Club più titolato al mondo!
-
celikmilan
- Kontakt:
Katastrofalna odbrana, nedostatak hrabrosti u napadu, nedostatak sreće, promašeni penal, trener sa malobrojnim i zakašnjelim izmjenama plus suđenje za smrtnu kaznu. Iz toga svega je izašao ovaj remi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
I dalje bez poraza, na ovu besmislenu pauzu idu kao prvi, i sa vala dobro odigranom utakmicom noćas. Sad se nadati da neće biti povreda i da neće biti novih covid slučajeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.