Nepuni sat do povratka AB-a, valja kafu pristavit.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Opet treba priznati da je Lamarova pass igra kroz 2 godine nevjerovatno napredovala dok' je Kyler draftan kao kompletan qb, jedino su mu zamjerali što je sitan što se poslije pokazalo više kao prednost nego kao mana, nevjerovatno gdje se sve provuče.
5-3. 
Odličan meč odigrao Tua , to mi je najbitnije.
Odličan meč odigrao Tua , to mi je najbitnije.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Odlican, Odlican Miami bilo bi osvježenje njih gledati u PO.
Kakvo glupiranje Tomlina i ekipe 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Šteta, bio je ovo prvi put u životu da navijam za Cowboyse, al' ne da se usranom...
Ovaj Pittsburgh i kad tanko odigra poguraju ga sudije.
Ovaj Pittsburgh i kad tanko odigra poguraju ga sudije.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja pao na Santosu uplatio 120 u zadnjoj sekundi iz kornera trehnem na drugom 65 imam Miami i Bocu koja je upravo zabila za 0-1.invincible1921 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 01:47Cekam za 100 na arizoni 1x i frajer PODBACI FG sa 30 ydjel ovo realno
Definitivno ako prođe nafakaški ne mogu da vjerujem da je Miami ono dobio.
A sve smrdi da ce i ovi X završit'.
Sad je uživanje uz Tomicu
A uništavanja ovog ybt , ko je ovo mogao očekivati. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
I u prvoj utakmici su ih izdominirali Saintsi , ali su od tada Saintsi malo pali sa formom , Bucsi se digli , upućivalo je na to da bi mogli dobiti večeras Bucsi , ali očito nikako ne leže Saintsi Bucsima , Taysom Hill ih uništava , a i Brees igra bez greške.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 09 nov 2020, 03:28, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Rasuše ih. 
Apsolutno si rekao sve što se trebalo desiti identicno razmišljanje imamo osim u onom što sam ja bio siguran da ce Đru izbaciti iz glave formu iz zadnjih par utakmica Saintsa i da ce se naloziti i upravo to gledamo.Maestro^^ je napisao/la: ↑09 nov 2020, 03:27I u prvoj utakmici su ih izdominirali Saintsi , ali su od tada Saintsi malo pali sa formom , Bucsi se digli , upućivalo je na to da bi mogli dobiti večeras Bucsi , ali očito nikako ne leže Saintsi Bucsima , Taysom Hill ih uništava , a i Brees igra bez greške.
Seks
Brady
Daj Winstona u 2. pol da bude zanimljivije.
Daj Winstona u 2. pol da bude zanimljivije.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Vidim Babuka najgoru utakmicu u životu odigrao
Ali su ih razvalili Bože sačuvaj
Biće **** u nedelju protiv Pantera, tu se sezona lomi
Ali su ih razvalili Bože sačuvaj
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
ubili brašno u njima
odbrana saintsa je odigrala strašno, ali i ostatak tima. ova tekma je samo pokazala da tampa nema nikakav pass coverage i da ih dobar passer sa solidnom OL može zgaziti. zaustaviš pass rush, daš mu malo vremena i to je to.
NFC je jako interesantna konferencija, ima gomila timova koji mogu u SB. ustvari svi koji uđu u playoff osim prvaka easta
odbrana saintsa je odigrala strašno, ali i ostatak tima. ova tekma je samo pokazala da tampa nema nikakav pass coverage i da ih dobar passer sa solidnom OL može zgaziti. zaustaviš pass rush, daš mu malo vremena i to je to.
NFC je jako interesantna konferencija, ima gomila timova koji mogu u SB. ustvari svi koji uđu u playoff osim prvaka easta
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Iskreno volio bih Superbol Kanzas - Grin Bej, da se Mahoms i Rodžers šutajujestamaji je napisao/la: ↑09 nov 2020, 08:39ubili brašno u njima
MANIJACI JUG 1987
KC je sigurno apsolutni favorit ove godine. mahomes ima TD/INT 25/1 i skor 8:1 .... elem mogu svi pričati šta god hoće za wilsona, ako mahomes ovako nastavi MVP je njegov.
rodgers je isto dobar 24/2 ali vidjeli smo protiv tampe šta se dešava kad mu OL popusti. mahomes ima i za to rješenje zahvaljujući mobilnosti iz koje može baciti šta hoće i kako hoće, a najveći problem za sve protivnike je što je najjači protiv blica. mahomes je jednostavno rodgers 2.0, uzmeš rodžu, poboljšaš mu sve za 10% i etoti mahomesa
ne smijem ni pomisliti kakav će biti za 5-6 godina kad bude imao i iskustvo. ono što još govori u prilog chiefsima je da će onda igrači tamo dolaziti za manje para samo da uzmu superbowl, nešto što smo imali zadnjih 10 godina u patriotsima
rodgers je isto dobar 24/2 ali vidjeli smo protiv tampe šta se dešava kad mu OL popusti. mahomes ima i za to rješenje zahvaljujući mobilnosti iz koje može baciti šta hoće i kako hoće, a najveći problem za sve protivnike je što je najjači protiv blica. mahomes je jednostavno rodgers 2.0, uzmeš rodžu, poboljšaš mu sve za 10% i etoti mahomesa
- muhamedhulk
- Kontakt:
samo zbog onih glupih odluka na hopkinsu mi je drago sto su izgubili. jbt dirnes ga odmah PI haha
a ovo za chargerse...bas su kurate srece
a ovo za chargerse...bas su kurate srece
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.