Kamenorezac, dje 30 kermi od mjesecne?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jel ti dosadilo, spodobo hahahahahah
-
- Kontakt:
Nja nja njabelosevic28 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 20:11Zgosca hool
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sve kikseve protiv malih ekipa poput Radnika, Borca, veleza bi oprostio ali Olimpic nam je sezonu zeznuo.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Zrinja se vraca gdje mu je mjesto.
- feniksptica
- Kontakt:
Lud je ko ih je otpiso. Svi zaboarvljaju da oni nekad poslije krenu. Dobra je to ekipa i treba mnogo mnogo gori trener da ih ujebe
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dje gore? Jel u vrapcice?
Borčevci, sretno sutra protiv kriminalaca s Grbavice.
Aj' Borac!
Aj' Borac!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
bolje ti je poklopi se,niste(protiv nas) izasli iz svog sesnesterca citavu utakmicu(osim onda kada ste dali golove) branili ste se momacki svih 90 minuta sto jest jest,posjed lopte i omjer kornera ko da ste igrali protiv Bayerna jeb o te i samo zahvaljujuci nasim klocevima u odbrani i majstoriji Bilbije dobili ste utakmicu(ne znam ni sam kako).Sestrorostruki sampion se na svom terenu brani sa svim igracima ko Zepa ,krkanskim startovima onog hajvana ,odugovlacenjem igre i ako je to za pohvale onda nek sve ide u k...Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:45Sve kikseve protiv malih ekipa poput Radnika, Borca, veleza bi oprostio ali Olimpic nam je sezonu zeznuo.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Pa ja Velež baš gotivim kao klub o navijacima istog ne vrijedi ni pisati koliko.
Al' da se razumijemo koliko je Velež u bivšoj jugi bio iznad Zrinje isto toliko danas nije bukvalno im do koljena niste tako da ste sigurno na istoj talasnoj dužini što se tice velicine kluba.
Al' da se razumijemo koliko je Velež u bivšoj jugi bio iznad Zrinje isto toliko danas nije bukvalno im do koljena niste tako da ste sigurno na istoj talasnoj dužini što se tice velicine kluba.
-
- Kontakt:
Nogomet se igra radi cega ?rodjak je napisao/la: ↑09 nov 2020, 02:09bolje ti je poklopi se,niste(protiv nas) izasli iz svog sesnesterca citavu utakmicu(osim onda kada ste dali golove) branili ste se momacki svih 90 minuta sto jest jest,posjed lopte i omjer kornera ko da ste igrali protiv Bayerna jeb o te i samo zahvaljujuci nasim klocevima u odbrani i majstoriji Bilbije dobili ste utakmicu(ne znam ni sam kako).Sestrorostruki sampion se na svom terenu brani sa svim igracima ko Zepa ,krkanskim startovima onog hajvana ,odugovlacenjem igre i ako je to za pohvale onda nek sve ide u k...Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:45Sve kikseve protiv malih ekipa poput Radnika, Borca, veleza bi oprostio ali Olimpic nam je sezonu zeznuo.Eto vas tamo ,vas je rang plasticni klubovi,okani se Velikana
![]()
Pisite bodove za ljepotu mi cemo za rezultat !
- Antipolitika3
- Kontakt:
rodjak je napisao/la: ↑09 nov 2020, 02:09bolje ti je poklopi se,niste(protiv nas) izasli iz svog sesnesterca citavu utakmicu(osim onda kada ste dali golove) branili ste se momacki svih 90 minuta sto jest jest,posjed lopte i omjer kornera ko da ste igrali protiv Bayerna jeb o te i samo zahvaljujuci nasim klocevima u odbrani i majstoriji Bilbije dobili ste utakmicu(ne znam ni sam kako).Sestrorostruki sampion se na svom terenu brani sa svim igracima ko Zepa ,krkanskim startovima onog hajvana ,odugovlacenjem igre i ako je to za pohvale onda nek sve ide u k...Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:45Sve kikseve protiv malih ekipa poput Radnika, Borca, veleza bi oprostio ali Olimpic nam je sezonu zeznuo.Eto vas tamo ,vas je rang plasticni klubovi,okani se Velikana
![]()

Eto kad vam je najlosiji Zrinjski u zadnjih 8 godina uvalio tricu sa najgorim trenerom onda znas kakav ste velikan.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ali All star atomski Zrinjski, sa najskupljim rosterom ikad, bježi Veležu koji ne može sastaviti 11 igrača, samo tri boda
Oni pokupovali sve što postoji na tržištu, nama vezni igrači igraju stopere i opet bara-bara

I usput imaju i više poraza od Veleža

Oni pokupovali sve što postoji na tržištu, nama vezni igrači igraju stopere i opet bara-bara

I usput imaju i više poraza od Veleža

Budite danas uz tv, od 18:00, da pogledate Srpski derbi.
Arena sport, naravno, kako da propuste da ovo prenose !!!!
Arena sport, naravno, kako da propuste da ovo prenose !!!!
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Danas vas zavrsavamo lagano i kacimo se komsijama bukvalno za vrat.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Nikad losiji Zrinjski, sa najgorom igrom ikad, sa najgorim trenerom ikad, opet bjezi Velezu 3 boda
I usput imamo i vise pobjeda

I usput imamo i vise pobjeda

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Srpsko - hrvatski. Ipak je Zeljeznicar NK.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Historijski uspjeh za pijačare, samo tri boda minusa. Prepričavat će se generacijama...
2120. Đesi bio brnjašu kad su nam samo tri boda bježali? Aj nabroji petoricu koji su izlivali beton na tribini u Vrapčićima. Briši bjeločarapane.
2120. Đesi bio brnjašu kad su nam samo tri boda bježali? Aj nabroji petoricu koji su izlivali beton na tribini u Vrapčićima. Briši bjeločarapane.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.