A sve priča nebitni smo im, poslije poraza na stadionu Rođeni umalo silovali igrače

Kakvi mitomani i faslfikatori istorije, hrane se lažima i shizofrenijom

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel shvatas ti da ovakvim izjavama sebe stavljate u ravan sa Krupom, Mladosti, Radnikom itd...
Baader je napisao/la: ↑09 nov 2020, 10:07All star Zrinjski, sa najskupljim igračima ikad, atomska ekipa, slavi pobjedu protiv Veleža, koji u isto vrijeme gradi stadion i krpi se sa juniorima u ekipi, ko da su Ligu šampiona osvojili, motivišu se razbijenim pubom![]()
A sve priča nebitni smo im, poslije poraza na stadionu Rođeni umalo silovali igrače![]()
![]()
Kakvi mitomani i faslfikatori istorije, hrane se lažima i shizofrenijom![]()
Svaka ti cast za postkillafrommanilla je napisao/la: ↑09 nov 2020, 10:19Zip, ti si previse glup da bi shvatio ovaj post. Jucer je bilo 4 godine od onog kad nam je izgorila prostorija na stadionu, a u tom trenutku su nas Vitezi i Novi Travnici punili i filovali i umal ne potonusmo skroz.
Za 4 godine, mi se vratismo u PL, organizovasmo klub i sad smo borba za Evropu po tabeli, i opet nismo ni na 50% svojih mogucnosti, jer nit imamo sirinu nit imamo kvalitetne igrace na svim pozicijama kao gore pomenuti i svjesni smo da jos imamo puno prostora za napredak. I opet, jel Barceloni s Koseva i Real Madridu iz drugog dijela naseg grada zagarantovano da cete nas dobit? Ne da nije, nego vam treneri smatraju da je gostovanje nama jedno od tezih, a ni kuci nas niste dobili. Ovakve, krnjave, u rangu mladosti i krupe.
Nadam se da u zivotu uspijes nekako, makar uz pomoc drugih, povezati dvije misli i shvatiti nesto sam, ili ako nista nadam se da neko kraj tebe uvijek ima papir i olovkicu da ti skicira i pojasni ovako kao ja recimo.
I okani se smajlija, ispadas veci retard nego sto jesi, nego uzmi procitaj post 2 3 puta pa se zaleti da napises nesto
https://www.transfermarkt.com/spielberi ... ht/3390602Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 10:39Baader je napisao/la: ↑09 nov 2020, 10:07All star Zrinjski, sa najskupljim igračima ikad, atomska ekipa, slavi pobjedu protiv Veleža, koji u isto vrijeme gradi stadion i krpi se sa juniorima u ekipi, ko da su Ligu šampiona osvojili, motivišu se razbijenim pubom![]()
A sve priča nebitni smo im, poslije poraza na stadionu Rođeni umalo silovali igrače![]()
![]()
Kakvi mitomani i faslfikatori istorije, hrane se lažima i shizofrenijom![]()
Evo tko prati premijer ligu BiH a ne manćaster nek kaze dali su ovo juniori u Velezu protiv Zrinjskog i jeli to ovo krpljenje nemate mostaraca u ekipi vise od nas ali eto neka smo mi mitomani i flasfikatori valjda ti privlacne rijeci za napisat mocno zvuce.
![]()
Kad izgubis argumente cupas se glupostima sto vise govori o tebi.
E moj druze blago ti pametiZip je napisao/la: ↑09 nov 2020, 10:20Bolan, ne ocekujem da shvatis sta sam napisao. Vidim da ne razumijes, al nadoci ces.
Volio bih da ne izvrces rijeci, mene ne zanima jel imate jednog ili 10 povrijedjenih, al spustati se na nivo i likovati jer ti najljuci rival bjezi SAMO tri boda i onda se ovde dizati da ste najveci klub u Mostaru je van svake pameti. To ne mozes reci nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.