Da nije Kalesija??adnan_nanda je napisao/la:Odakle je pozivni 00127?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Chat
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da nije Austria.adnan_nanda je napisao/la:Odakle je pozivni 00127?
- adnan_nanda
- Kontakt:
Vjerovao ili ne al' nije.spielführer_21 je napisao/la:Da nije Kalesija??adnan_nanda je napisao/la:Odakle je pozivni 00127?
@OTNYS_YNWA, pa jel il' nije, nemojte mi odgovarat kontra pitanjem
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Meni pisalo "Nije pronađena niti jedna država". 
- legenda reala
- Kontakt:
broj ti je neodređen
ja znam da je za Njemačku 0049,a Austriju 0043
evo Guners se pojavio ,vraćaju se stari članovi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A zašto bi onda služila ova tema?GunnerS je napisao/la:Ukucaj na Google-u i saznaj![]()
Vom Jäger zum Gejagten
- adnan_nanda
- Kontakt:
Pokušao sam većGunnerS je napisao/la:Ukucaj na Google-u i saznaj![]()
hajd nije ni bitno, ko ga hebe.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Za nabijanje postovageronimo je napisao/la:A zašto bi onda služila ova tema?GunnerS je napisao/la:Ukucaj na Google-u i saznaj![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Divan broj stranica. 1 moj nadraži broj, još kada se kečevi skupe džuture, ljepota. 
Ne odgovarajte na pozive sa brojeva +39….
Žrtva o koja je na svom telefonu primijetila neodgovoren poziv na telefonski broj… +393193260013 begin_of_the_skype_highlighting +393193260013 end_of_the_skype_highlighting – nabila je račun od oko 2.000 eura.
Tok nelegalnog rada je ovakav: korisnik mobilnog telefona dobije, u nekom trenutku na svom mobilnom telefonu, propušteni poziv. Do toga može doći tako da telefon stvarno zazvoni, a može i da ne zvoni. Uglavnom, kada korisnik mobilnog telefona pogleda broj koji zove i kada taj broj počinje +39…, +390…, +391…, + 392…, +393…, +394… i tako dalje (u ovom primjeru, telefonski broj je bio +393193260045 begin_of_the_skype_highlighting +393193260045 end_of_the_skype_highlighting) i ukoliko korisnik taj poziv odmah izbriše, tim potezom se osigurao i uradio pravu stvar. Ukoliko, pak, korisnik mobilnog telefona pozove broj propuštenog poziva, on postaje žrtva kriminalaca. U prethodnom slučaju, osoba je svojim odgovorom na propušteni poziv izgubila više od 2.000 eura, upozoravaju iz srbijanskog MUP-a.
Pomenuti brojevi uvlače korisnika u situaciju da, kada pozove te brojeve, ne može da prekine poziv i tako napravi ogromni trošak na svom računu. Mnoge prijave MUP-u potvrđuju da se broj ljudi koji odgovara na ovakve pozive povećava iz dana u dan i da korisnici mobilnih telefona sami sebe guraju u finansijske probleme i postaju žrtve kriminalaca.
Žrtva o koja je na svom telefonu primijetila neodgovoren poziv na telefonski broj… +393193260013 begin_of_the_skype_highlighting +393193260013 end_of_the_skype_highlighting – nabila je račun od oko 2.000 eura.
Tok nelegalnog rada je ovakav: korisnik mobilnog telefona dobije, u nekom trenutku na svom mobilnom telefonu, propušteni poziv. Do toga može doći tako da telefon stvarno zazvoni, a može i da ne zvoni. Uglavnom, kada korisnik mobilnog telefona pogleda broj koji zove i kada taj broj počinje +39…, +390…, +391…, + 392…, +393…, +394… i tako dalje (u ovom primjeru, telefonski broj je bio +393193260045 begin_of_the_skype_highlighting +393193260045 end_of_the_skype_highlighting) i ukoliko korisnik taj poziv odmah izbriše, tim potezom se osigurao i uradio pravu stvar. Ukoliko, pak, korisnik mobilnog telefona pozove broj propuštenog poziva, on postaje žrtva kriminalaca. U prethodnom slučaju, osoba je svojim odgovorom na propušteni poziv izgubila više od 2.000 eura, upozoravaju iz srbijanskog MUP-a.
Pomenuti brojevi uvlače korisnika u situaciju da, kada pozove te brojeve, ne može da prekine poziv i tako napravi ogromni trošak na svom računu. Mnoge prijave MUP-u potvrđuju da se broj ljudi koji odgovara na ovakve pozive povećava iz dana u dan i da korisnici mobilnih telefona sami sebe guraju u finansijske probleme i postaju žrtve kriminalaca.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Da nije mozda KU.RC.INAadnan_nanda je napisao/la:Odakle je pozivni 00127?
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Gde si legendo???legenda reala je napisao/la:broj ti je neodređen
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nisam nešto primjetio, samo si ti inactive bio. Možda @Monolog ali se on ponekad javni i @Citizien-XGunnerS je napisao/la:Ko je to još bio odsutan ?!
Je li te to fax pritisnuo ?
- spielführer_21
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Da nije mozda KU.RC.INAadnan_nanda je napisao/la:Odakle je pozivni 00127?![]()
Ja ipak tvrdim da je Kalesija...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Vidim legenda_reala govori bilo nas više neaktivnih pa reko da vidim jesul' svi važni kao jaOTNYS_YNWA je napisao/la:Nisam nešto primjetio, samo si ti inactive bio. Možda @Monolog ali se on ponekad javni i @Citizien-XGunnerS je napisao/la:Ko je to još bio odsutan ?!
Je li te to fax pritisnuo ?
Ma jašta, pravo, vrijeme se knjige uhvatit, mislim vrijeme davno bilo al sada je krajnje vrijeme. Pa batalio net skroz. A svakako mjenjam providera, prelazim na kablovski pa ugodno s korisnim
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- legenda reala
- Kontakt:
Evo me alfa ,gdje si ti
Bilo su odsutni
Guners,Devil,Monolog,Citizen,ali su se pojavili ,a Dubrava se povuko nema vremena ,Brazzo se nikako ne javlja
sve važni forumaši ,ali ruku na srce Gunners je najvažni
Bilo su odsutni
Guners,Devil,Monolog,Citizen,ali su se pojavili ,a Dubrava se povuko nema vremena ,Brazzo se nikako ne javlja
sve važni forumaši ,ali ruku na srce Gunners je najvažni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Poželio sam ga, ljubim ga u njegova kriva slova. 
- legenda reala
- Kontakt:
i ja samOTNYS_YNWA je napisao/la:Poželio sam ga, ljubim ga u njegova kriva slova.
ima li snijega kod njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.