Bez ljutne dragi Bavarci, malo se salim, kome poznaje zna kakve imam misljenje o Bayernu i ljudima u klubu.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
HSV odbio ponudu Bayerna kojim im je davao van Buytena bez odstete. Evo Vas kao na Stupu, nudite svoje ...... a musterija odbija.
Bez ljutne dragi Bavarci, malo se salim, kome poznaje zna kakve imam misljenje o Bayernu i ljudima u klubu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa normalno da će odbiti, kada nemaju za platu jednom igraču na zalasku karijere.
Ko fol on nema mjesta u integraciji mladih koji HSV preferira.
Vom Jäger zum Gejagten
Ma to ti je dogovor izmedju dva kluba za medije da se kao razlog navede plata i mlade koje mi preferiramo u nadi da cete naci jednu budalu koja ce platiti njegove usluge.geronimo je napisao/la:Pa normalno da će odbiti, kada nemaju za platu jednom igraču na zalasku karijere.![]()
Kako bi djelovalo da kazemo da taj momak ne posjeduje kvalitet prema drugim klubovima ?
Ipak i pored velikog rivalstva ova uprave Bayerna i HSV-a se nalaze u prijateljskim odnosima, i ljude se drze sljedeceg principa: "Pogledaj ti i mene, a i ja cu tebe".
No sada ozbiljno kada smo kod Bayerna i njegovih problema u odbrani ja ne znam ne naprave neki deal s Benficom imaju u rukavu igraca koji bi njima bili interesantni, a u Bayernu ne dobijaju priliku, ili ne pokusaju dovesti Taiwo-a iz OM-a, a u odbrani po meni bi Vam dobro dosao Sahko mladi stoper PSG-a, legao bi Vam kao budali samar.
Npr. van Bolzen i 12 miliona eura idu na put u Lisabon, a Coentrao krene na put ka Minhenu, i jos jedno 12 miliona za Sahko-a i imate beton ekipu jos samo kada se vrati Robben.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Momčina i po.amerosm je napisao/la:a u odbrani po meni bi Vam dobro dosao Sahko mladi stoper PSG-a, legao bi Vam kao budali samar.
One naše napadače je ubio u dvomeču sa PSG-om. Mlad je, pa bi cijena možda bila otežavajući faktor, ali Bayo je to.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Miroslav Klose
"Volio bih zaigrati u Laziju"
Bayernov napadač i njemački reprezentativac Miroslav Klose planira uskoro napustiti svoj klub i Bundesligu.
Klose je i sam priznao da bi se volio iskušati u Laziju, koji je trenutno na trećem mjestu u Seriji A, sa samo tri boda manje od vodećeg Milana, nakon 17 odigranih kola.
"Rim je krasan grad, nema dvojbe da bih volio zaigrati u Laziju, kojem ide odlično ove sezone. Ono što je sasvim sigurno, odlazim iz Bayerna, najkasnije na kraju ove sezone", izjavio je Klose za stranicu Golmania.it.
Bayern bi mogao pustiti Klosea već u januarskom prijelaznom roku uz odštetu od 3,5 miliona eura, piše Goal.com
Lazio je u potrazi za napadačem, s obzirom da mu je povrijeđen Sergio Floccari.
Uz Klosea, na listi želja Lazija je i 20-godišnji lijevi odbrambeni igrač Diego Contento.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
NISTA
nema potrebe da nam navijaci nizerazrednih timova daju savjete oko kupovine igraca !
bez obzira koliko to oni negirali, ali u njihovim mozgovima je ugravirana jadna politika klubova za koje navijaju.
neka jadni cizburger dovodi te jade iz olandije - mi necemo. svakako su navikli dovoditi poluigrace ala elia i uzdizati ih u nebesa.
seco, covjek koji ima fudbal u pola malog prsta, ce da progovori na tu temu !
koliko god to zvucalo nerealno, koliko god mislili da oni imaju problema, znajte da ce na salke biti glavni konkurent.
ove sezone nije, ali ja gledam u buducnost.
njima fali lijevo krilo pa da kompletiraju ekipu. oni se jos moraju uigrati, ali i sada na momente vidimo o kakvom se kapacitetu radi. gledao sam utakmicu salke - lion i drugovi moji, ono je strasno.
oscilacije u nj. igri su zbog toga sto nisu uigrani. ja necu ni da zamisljam sta ce se desiti naredne sezone. ako izbore evropu, a sigurno ce izboriti i dovedu recimo jednog ardu ili njemu slicnog.
zbog toga, ali i zbog prijeke potrebe, treba maznuti hovedesa.
NE PITAJ KOLIKO CE KOSTATI
...pitaj kolika ce to biti steta za salke i koliko ce nama biti od pomoci.
ono je pravi lider i pravi borac i kazem vam da ce imati zacementirano mjesto u njemackoj reprezentaciji.
on i badstuber
su buduci nosioci odbrane njemacke reprezentacije.
ps
izgleda da je bayo vjencan za malog koentra-a
neka, neka, ono je klasa za razliku od tamo nekih engleza i talijana.
dovesti ga pa taman da ga cekamo do naredne sezone. moze pomoci u bundesligi a tu nam je pomoc itekako potrebna.
nema potrebe da nam navijaci nizerazrednih timova daju savjete oko kupovine igraca !
bez obzira koliko to oni negirali, ali u njihovim mozgovima je ugravirana jadna politika klubova za koje navijaju.
neka jadni cizburger dovodi te jade iz olandije - mi necemo. svakako su navikli dovoditi poluigrace ala elia i uzdizati ih u nebesa.
seco, covjek koji ima fudbal u pola malog prsta, ce da progovori na tu temu !
koliko god to zvucalo nerealno, koliko god mislili da oni imaju problema, znajte da ce na salke biti glavni konkurent.
ove sezone nije, ali ja gledam u buducnost.
njima fali lijevo krilo pa da kompletiraju ekipu. oni se jos moraju uigrati, ali i sada na momente vidimo o kakvom se kapacitetu radi. gledao sam utakmicu salke - lion i drugovi moji, ono je strasno.
oscilacije u nj. igri su zbog toga sto nisu uigrani. ja necu ni da zamisljam sta ce se desiti naredne sezone. ako izbore evropu, a sigurno ce izboriti i dovedu recimo jednog ardu ili njemu slicnog.
zbog toga, ali i zbog prijeke potrebe, treba maznuti hovedesa.
NE PITAJ KOLIKO CE KOSTATI
ono je pravi lider i pravi borac i kazem vam da ce imati zacementirano mjesto u njemackoj reprezentaciji.
on i badstuber
ps
izgleda da je bayo vjencan za malog koentra-a
neka, neka, ono je klasa za razliku od tamo nekih engleza i talijana.
dovesti ga pa taman da ga cekamo do naredne sezone. moze pomoci u bundesligi a tu nam je pomoc itekako potrebna.
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
Izgleda nista od Bainesa momak ne zeli u Bayern ruku na srce ne zelim vidjeti engleza u dresu Bayerna previse je napuhana prica oko njega....solidan je i tu je kraj price...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Taye Taiwo 3 godine u Bayernu,eto ga,bek se doveo i mislim sasvim solidan,bilo je boljih rjesenja ali i ova je dobar a pogotovo sto ima projektil u lijevoj nozi:) 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Omerbavarac
- Kontakt:
van gall je napisao/la:Taye Taiwo 3 godine u Bayernu,eto ga,bek se doveo i mislim sasvim solidan,bilo je boljih rjesenja ali i ova je dobar a pogotovo sto ima projektil u lijevoj nozi:)
Daj barem neki izvor informacije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vjeruj bratu bavarcu na rijec,posle cu staviti odakle mi to,uglavnom nije laz :DNije jos sigurno 100% al et nadat je se:)Omerbavarac je napisao/la:van gall je napisao/la:Taye Taiwo 3 godine u Bayernu,eto ga,bek se doveo i mislim sasvim solidan,bilo je boljih rjesenja ali i ova je dobar a pogotovo sto ima projektil u lijevoj nozi:)![]()
![]()
Daj barem neki izvor informacije.
http://www-fcbayern-fans.****/2 ... yernu.html
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma evo i ja sam nasao. Nista konkretno se ne spominje izuzev toga da je Bayern bacio oko na njega. Postoji jos mnogo interesanata za ovog igraca.van gall je napisao/la: Vjeruj bratu bavarcu na rijec,posle cu staviti odakle mi to,uglavnom nije laz
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sky Experte Ottmar Hitzfeld: „Bayern braucht van Bommel noch“
http://www.abendzeitung.de/sport/fc_bayern/236494
Eto ti Šećko tvog Hicve.
http://www.abendzeitung.de/sport/fc_bayern/236494
Eto ti Šećko tvog Hicve.
Vom Jäger zum Gejagten
Najzainteresovaniji je AC Mailand. Jedino ih zeza 1 mesto koje imaju za stranca van EU po sezoni. Ako se odluce za njega, onda nema nista od Lamele i Brazilaca.Omerbavarac je napisao/la:Ma evo i ja sam nasao. Nista konkretno se ne spominje izuzev toga da je Bayern bacio oko na njega. Postoji jos mnogo interesanata za ovog igraca.van gall je napisao/la: Vjeruj bratu bavarcu na rijec,posle cu staviti odakle mi to,uglavnom nije laz
Taiwo bi sam tamo najvise zeleo da ode, tako je makar izjavljivao pre mesec dana.
coentrao je meni od pocetka najbolji kandidat za dolazak, al ne svidja mi se sto ne bi mogao igrat u ligi prvaka...necmo ipak moc u ligi prvaka svakom utrpat 5-6 komada
treba nam jaka odbrana i u ligi prvaka, i to pogotovo tu......a ovaj baines mi se isto bio dopao al et moguce da nista ne bude...jedino da mu bayernova uprava jos vise ne zašuška novcanicama, mozda ce tad i on popustit, a mozda izvuku i nekog jokera iz rukava
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Popović Lazar
- Kontakt:
Hoće li ko od Bavaraca kupiti Dres,šorc i torbu
Odgovore i ostalo na PP
Odgovore i ostalo na PP
Hajde lazare,hajde Lazare..
nebih vam bio u koži sad kada nam je rumena budala olaksala zivot i kada smo dobili novog trenera koji nije debel,rumen.celav,i ne nosi nocale...Leonardo ce da vas razguli

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo ironije nije na odmet.amell je napisao/la:nebih vam bio u koži sad kada nam je rumena budala olaksala zivot i kada smo dobili novog trenera koji nije debel,rumen.celav,i ne nosi nocale...Leonardo ce da vas razguli![]()
![]()
Spremi se za veliko razocarenje.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ej Omo jesi nekakav. Pa pusti ljude da se nadaju.
Ipak je Leonardo veliki trener.

Ipak je Leonardo veliki trener.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ma vi ste najbolji samo naprijed cestitam vam na prolazu u cetvrtfinale i slijedece godine nemoj da nas vi opet izbacite boze bolji ste od nas a on vas uvijek nama posaljeamell je napisao/la:nebih vam bio u koži sad kada nam je rumena budala olaksala zivot i kada smo dobili novog trenera koji nije debel,rumen.celav,i ne nosi nocale...Leonardo ce da vas razguli![]()
![]()
Momak oladi nikad prije utakmice ne pricam al imam osjecaj da ce vam sad biti deklasiranje a stvarno red je da se opet ne ponovi Antifudbalsko osvajanje LP!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- schweinsteiger
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.