Dok očistite svlačionice.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kome smeta evropski amfilohije
Sto?
Niste autobus platili ili nesto drugo...?
Nisu cekaju kosorica i erica da zavrse onu zalopoljku narikanje za amfilohijem.kasnit ce uglavnom
Ostanite gore. Samo se spojite sa FK Zeljeznicar Banja Luka 
- FKS -
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Najgore je kada covjek hoce na silu da uzme nesto sto ne moze i sto mu ne pripada. Onda svi ostali vide da se ovaj sluzi svim i svacim da dodje do tog cilja, kada to uvide svi ostali ce se radovati neuspjehu i boriti se da taj koji mulja i koji najbolje pliva u toj mutnoj vodi, ili taj koji potencira pricu da su svi protiv njih da (a susta suprotnost realnost), ne uspije.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Podrška za Acu Kosorića i njegovog oca, takodjer i za Dzubura. Da se oporave i što prije izvuku iz nezgodnih situacija.
Znači, ljudi prije svega, pa tek onda navijači. Čuvajte sebe, svoje zdravlje i svoje najbliže.
PS. Dobra tekma večeras, extra za naše standarde, logično da mi je drago što je naš najveći konkurent izgubio, sa sportske strane.
Znači, ljudi prije svega, pa tek onda navijači. Čuvajte sebe, svoje zdravlje i svoje najbliže.
PS. Dobra tekma večeras, extra za naše standarde, logično da mi je drago što je naš najveći konkurent izgubio, sa sportske strane.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
???ajdohordas je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:50Podrška za Acu Kosorića i njegovog oca, takodjer i za Dzubura. Da se oporave i što prije izvuku iz nezgodnih situacija.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Drape je napisao/la: ↑09 nov 2020, 21:54Borac ima bolji napad možda i od Sarajeva, recimo da su Fanimo, Rahmanović i Tatar jednaki kao Ziljkić, Vranješ i Zakarić ali je Lukić puno bolji i od Handžića i Ahmetovića prije povrede. Sarajevo ne pamti kad je nemalo centarfora kao što ga nema sad, Obuća, Avdić, Komazec i Raščić bi svi bili veliko pojačanje.
NEMA NAZAD
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Čestitam Borcu, ali realno naši da nisu odigrali sedam utakmica u 20 dana hladno bi ih dobili. Daće Bog i proljećeholyman je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:53Drape je napisao/la: ↑09 nov 2020, 21:54Borac ima bolji napad možda i od Sarajeva, recimo da su Fanimo, Rahmanović i Tatar jednaki kao Ziljkić, Vranješ i Zakarić ali je Lukić puno bolji i od Handžića i Ahmetovića prije povrede. Sarajevo ne pamti kad je nemalo centarfora kao što ga nema sad, Obuća, Avdić, Komazec i Raščić bi svi bili veliko pojačanje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Jagodić se ponaša kao da će vječno voditi Borac, u izjavama poslije utakmica je provocirao i Velež i Željezničar, zatvorit će sebi sva vrata kad dobije otkaz u Borcu.
Taj priprosti seljačić Jagodić nikad nece biti ni u razmatranju za klupu Želje.
Smeće od trenera, a još vece od covjeka.
Čuo sam za Acu Kosorića i njegovog oca. Brz oporavak i sve najbolje 
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Nakon sto su ga vidjeli u kladionici, neko od novinara ga je pitao za komentar u vezi toga a pazi mu odgovora
Znam da jedna grupacija radi na mom odlasku, ali ja ih neću obradovati! Imamo ranije postignut dogovor i postavljene ciljeve. O meni se ispredaju kvarne priče, ali to govori više o njima. U srijedu ćemo imati jedan razgovor o ovoj temi. Ja sam do sada napravio dosta ustupaka. Najodgovorniji sam za igre i rezultat, ali i drugi imaju svoj dio odgovornosti
Cuj znam da jedna grupacija radi na mom odlasku, ko da su ga oni tjerali da kocka
Forzza Velez
Bekrić najbolji igrač kod Želje, to dosta govori...
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Goran zakaric Zaka, manijak do kraja!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.