BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
jel ovo apropo instagram storija koji je objavio ?
naime, objavio je poruku u kojem mu neki momak prijeti i psuje sve muslimansko, uz dosta ruznih rijeci prema muslimanima jer ga je izgleda
oborio na kladionici. sta reci.
na kraju krajeva, mozda je za damira i bolje da se vrati u sarajevo ... epizoda beograd mi lici na korak unazad u njegovoj karijeri
huupmil je napisao/la: ↑27 okt 2020, 15:48jel ovo apropo instagram storija koji je objavio ?
naime, objavio je poruku u kojem mu neki momak prijeti i psuje sve muslimansko, uz dosta ruznih rijeci prema muslimanima jer ga je izgleda
oborio na kladionici. sta reci.
na kraju krajeva, mozda je za damira i bolje da se vrati u sarajevo ... epizoda beograd mi lici na korak unazad u njegovoj karijeri

Vladan malo polupao loncice

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kako sam prije uzivao gledajuci ga, i danas onako na perskoke upalim, mislim da nije igrao gori tenis od juniorskih dana.
Kako je to bilo prije, više trke, jači udarci, nevjerovatno miksanje, greske svedene na minimum u toku igre (osim servisa koji je vazda isti).
Jos sam danas bio ubijedjen da dobija Sugitu jer njemu ovakvi igrači po pravilu odgovaraju. Sugita je tip koji napada, a Damir igra svoj najbolji tenis protiv takvih, s tim da ovo danas sto sam vidio je bilo tromo i ovako bih ja mogao trcati i kretati se.
Jednostavno je izvan forme i tjt.
Kako je to bilo prije, više trke, jači udarci, nevjerovatno miksanje, greske svedene na minimum u toku igre (osim servisa koji je vazda isti).
Jos sam danas bio ubijedjen da dobija Sugitu jer njemu ovakvi igrači po pravilu odgovaraju. Sugita je tip koji napada, a Damir igra svoj najbolji tenis protiv takvih, s tim da ovo danas sto sam vidio je bilo tromo i ovako bih ja mogao trcati i kretati se.
Jednostavno je izvan forme i tjt.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Tomo u dublu prosao u cetvrt-finale atp turnira u Kazahstanu 

to je 90 poena najmanje
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Na live listi je za sad 80. Idemo dalje Tomo!
-
- Kontakt:
Zundo se jos nada Dzumhura medju 20
Nemoj mi tih nadanja, sjeti se sta je bilo na FKS pdf-u

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
@forgempp,@Zundo, @taremuha, @HeraklitMracni i @Samozdravlje, 5 gostiju na ovom pdf, ocito da odmaramo od fudbala

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Živ si znači, nemate na ovom pdf-u dosta dugo.Samozdravlje je napisao/la: ↑31 okt 2020, 17:50@forgempp,@Zundo, @taremuha, @HeraklitMracni i @Samozdravlje, 5 gostiju na ovom pdf, ocito da odmaramo od fudbala![]()
![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:08Živ si znači, nemate na ovom pdf-u dosta dugo.Samozdravlje je napisao/la: ↑31 okt 2020, 17:50@forgempp,@Zundo, @taremuha, @HeraklitMracni i @Samozdravlje, 5 gostiju na ovom pdf, ocito da odmaramo od fudbala![]()
![]()
![]()
Prvo pozdrav za tebe mog dragog druga. Uvjek si bio i bit ces neko koga cijenim. Sto se tice bh tenisa davno sam govorio da cemo se rado sjecati momenata kad smo imali dvojicu u TOP100. Dosta raje se sprdalo i vrijedjalo poslije svakog poraza Damira i Mirze, a oni u TOP 100.
Ne znam da li tipka takodje meni dragi @babino. Pozdrav za @hm59 i mnoge druge. Naravno tebi naklon

PS. malo sam na drugom pdf (nije provokacija druze

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Bujrum Samozdravlje, ovamo si uvijek dobrodosaoSamozdravlje je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:36Unofficialpage je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:08Živ si znači, nemate na ovom pdf-u dosta dugo.Samozdravlje je napisao/la: ↑31 okt 2020, 17:50@forgempp,@Zundo, @taremuha, @HeraklitMracni i @Samozdravlje, 5 gostiju na ovom pdf, ocito da odmaramo od fudbala![]()
![]()
![]()
Prvo pozdrav za tebe mog dragog druga. Uvjek si bio i bit ces neko koga cijenim. Sto se tice bh tenisa davno sam govorio da cemo se rado sjecati momenata kad smo imali dvojicu u TOP100. Dosta raje se sprdalo i vrijedjalo poslije svakog poraza Damira i Mirze, a oni u TOP 100.
Ne znam da li tipka takodje meni dragi @babino. Pozdrav za @hm59 i mnoge druge. Naravno tebi naklon![]()
![]()
PS. malo sam na drugom pdf (nije provokacija druze)
![]()

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pozdrav i tebi, generacijo!Samozdravlje je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:36Unofficialpage je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:08Živ si znači, nemate na ovom pdf-u dosta dugo.Samozdravlje je napisao/la: ↑31 okt 2020, 17:50@forgempp,@Zundo, @taremuha, @HeraklitMracni i @Samozdravlje, 5 gostiju na ovom pdf, ocito da odmaramo od fudbala![]()
![]()
![]()
Ne znam da li tipka takodje meni dragi @babino. Pozdrav za @hm59 i mnoge druge. Naravno tebi naklon![]()
![]()
PS. malo sam na drugom pdf (nije provokacija druze)
![]()

Nego, sta nam je sa Damirom, juce gledam zrijeb Parme - bio drugi nosilac, danas na njegovom mjestu neki LL

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Tomo i Marin u četvrtfinalu u Sofiji.
i u polufinalu!

- SantiCazorla08
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tomo zvijer 

-
- Kontakt:
Krenuo mec Brkica , vamos ! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.