14 i 15 kolo opet smo gosti.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- legenda reala
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Sta ima veze, Delfini igraju čak 18 kola kao gosti, vi se bunite zbog dva jbt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Legendo sto si plačipicka ybt
Ja ni ne pratim to u qrac, pogledam jesmo gosti ili domaći, tipujem i Allahu ekber.
Ja ni ne pratim to u qrac, pogledam jesmo gosti ili domaći, tipujem i Allahu ekber.
Sto vi niste dali gol vise od nas i pobijedili? Ako ste dali dva, mogli ste kombinovano duplirati rezultate i to bi bilo cetiri.legenda reala je napisao/la: ↑10 nov 2020, 21:56Na domaćinskom kolu kad su svi zabili u prosjeku četiri gola, ste jedva naguzove dobili i ono bi se nesto **** daj im sva gostovanja, e moja rano
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
A sunce ti poljubim gledam nedostaje jedno kolo, a to isto se igralo cetvrtkom i normalno niko iz naseg tima nije odigrao. Ali eto utjeha nismo jedini vidim puno sluzbenih rezultata. Od sada treba svaki dan biti na forumu da bi vidio kad trebas igrati.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Hahaha vidi babe nakon deset dana
Max Allegri
Ja nikad nisam nista rekao za rad saveza, jer znam da to vama oduzima vremena kako bi mi imali neku vrstu zabave. A sto se tice toga da nije liga za nas garantujem da smo sigurno u top 5 6 timova sto se tice tipovanja godinama unazad. Pozdrav i sretno u nastavku uređivanja lige.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije posteno prema protivnicima i ostatku lige da mi igramo 3 utamice zaredom kuci9.kolo 4.11.2020.
SK Stolac Hercegovina – Spamm 1:0
10.kolo 7.11.2020.
SK Stolac Hercegovina – Čekićari 3:3
11.kolo 14.11.2020.
SK Stolac Hercegovina - FK Pivopije
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
tevezito je napisao/la: ↑11 nov 2020, 07:25Ja nikad nisam nista rekao za rad saveza, jer znam da to vama oduzima vremena kako bi mi imali neku vrstu zabave. A sto se tice toga da nije liga za nas garantujem da smo sigurno u top 5 6 timova sto se tice tipovanja godinama unazad. Pozdrav i sretno u nastavku uređivanja lige.
Max Allegri
Mi smo se fokusirali protiv vas na odbranu poslali Pivopiju u napad da vam zabije i haj sad legendo **** u skokovima izgubio si ako neces cestitat nemoj vise ni pisatPivopija je napisao/la: ↑10 nov 2020, 22:37Sto vi niste dali gol vise od nas i pobijedili? Ako ste dali dva, mogli ste kombinovano duplirati rezultate i to bi bilo cetiri.legenda reala je napisao/la: ↑10 nov 2020, 21:56Na domaćinskom kolu kad su svi zabili u prosjeku četiri gola, ste jedva naguzove dobili i ono bi se nesto **** daj im sva gostovanja, e moja rano
Moj @gefufna, šta si doživio da ti tvoj juventino briše postove.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Jos jedan dokaz da vlast kvari ljude. Doduse, migmig je bio shupak i prije funkcije. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kad bude glasanje za forumaša godine:
5b Gefufna
4b Sarrifufna
3b JarnoTrulli
2b Paratici
1b Dragusin
5b Gefufna
4b Sarrifufna
3b JarnoTrulli
2b Paratici
1b Dragusin
Fali ti @BlaiseMatuidi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Nek zna sta ga ceka. Mora se znati ko sljivu trese a ko najlon drzi
Max Allegri
Stvoris ga, das mu sve i on ti ovako vraca, ko Dino Bakiru. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- CROtorious
- Kontakt:
Buduci da @SlevinKelevra nije tipovao u zadnjih 8 kola sest puta moram ga izbacit iz ekipe. Tako da joint opet trazi novog igraca koji ce biti aktivan.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.