Oba su tu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jedi Fallen OrderTesnjak1991 je napisao/la: ↑06 nov 2020, 11:03Koji je najbolji Star Wars za čvrku? Nešto mi se to igra, pa da uzmem.. Na PS2 sam imao jedan prejak, ne sjećam se naziva igre, al' mogla se kampanja u dvoje prelazit. Bila top igra za to vrijeme.
Iskreno nadji evo ovdje nekog i ispasti ce vas igra oko 100KM zajedno, ovako ako ikad proviris na net gubis je
Jesil' restartovao/gasio PS (banalno, al' često rješi probleme)?scorpy je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:23Problem sa kontrolerima.
Jel imo netko slican problem i kako ga rijesiti
Uzmem kontroler I preko njega normala upalim ps4. Al kad dodje onaj screen da pritisnem PS dugme onda nece dalje da radi. Tako mi je I sa originalnim kontrolerom sto je dosao uz PS4 I ostala 3 sto sam kupio.
Hvala unaprijed na pomoci
Jesam pokusao i sa gasenjem.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:31Jesil' restartovao/gasio PS (banalno, al' često rješi probleme)?scorpy je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:23Problem sa kontrolerima.
Uzmem kontroler I preko njega normala upalim ps4. Al kad dodje onaj screen da pritisnem PS dugme onda nece dalje da radi. Tako mi je I sa originalnim kontrolerom sto je dosao uz PS4 I ostala 3 sto sam kupio.
Dešavalo mi se da mi džojstik prestane radit, zablokira, al' dešavalo mi se samo u 2v2 kad Pesa pucam, i to na kontroleru koji nije oriđiđi. Jesil' ih spajao kablom ono standardno prvi x, pokušaj opet preko kabla spojit? Možda si ih koristio na drugom PS pa zato.
Probaj kablovima spojit, i onda pritisni da upališ PS. Možda su se signali poyebali. Prije toga ih napuni.scorpy je napisao/la: ↑10 nov 2020, 22:54Jesam pokusao i sa gasenjem.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:31Jesil' restartovao/gasio PS (banalno, al' često rješi probleme)?scorpy je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:23Problem sa kontrolerima.
Dešavalo mi se da mi džojstik prestane radit, zablokira, al' dešavalo mi se samo u 2v2 kad Pesa pucam, i to na kontroleru koji nije oriđiđi. Jesil' ih spajao kablom ono standardno prvi x, pokušaj opet preko kabla spojit? Možda si ih koristio na drugom PS pa zato.
Kontrolerima upalim ps4 ali dalje ne rade. Pokusacu ispraznit par njih I odvojit u drugu sobu.
Nekad mi se znalo desit da jedan od kontrolera jednostavno zasteka ono svjetlo naprijed dok se ne isprazni i ponovo ne napunim ne radi. Da li je moguce da imaju konflikt zato sto ih ima previse?
Da, jedino periferija, tipa drugi joy, slusalice, kamera. Ostalo je sve prodato i to bukvalno prije vise od mjesec dana. Druge zalihe dolaze krajem marta, kod nas u aprilu, nazalost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.