Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
Svaka njima cast na mladosti i entuzijazmu, i ja sam pripadnik te generacije ali izaci na izbore s lijepom pricom bez programa je pointless. Uz to bice veoma zanimljivo ako iko od njih prodje cije inicijative ce podrzavati s obzirom na to da je Mirso najavljivao i koalicije s SDA.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa ja ne znam zasto vi SDA posmatrate kao nacisticku partiju , pogotovo ovi iz SDPa . SDA na drzavnom nivou je jedno na lokalnom je nesto drugi ima i u SDA dobrih i sposobnih ljudi koji se bore da dodju do glasa prvo u stranci pa onda u drustvu. Meni je muka takve politike pogotovo od strane SDPa a do skora su s njima bili u koaliciji ,a sad se okrenuli PDA koja je po meni isto ako ne i gore od SDA bar po nas u TK ! Sta vise plasite ljude sa SDA isto ko da su najvece zlo , imaju oni svoje aferime (zahvaljujuci nesposobnoj opoziciji koja im je dala mogucnost orgijanja) ali mi je vise muka podjela i licemjerstva umjesto da se svi ujedinite i da radite za dobrobit svih gradjana vi ste se razjedinili i radite za interese svojih stranackih drugova i ahbaba pun mi je kur ac vise takve politike. AL najvise se me nervira kad pljujete jedni po drugima a isti ste GOV NO DO GOV NETAStevieG8 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:54Svaka njima cast na mladosti i entuzijazmu, i ja sam pripadnik te generacije ali izaci na izbore s lijepom pricom bez programa je pointless. Uz to bice veoma zanimljivo ako iko od njih prodje cije inicijative ce podrzavati s obzirom na to da je Mirso najavljivao i koalicije s SDA.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Nemam nikakve veze s SDPom nego mi je odnos PZP i SDA zanimljiv iz cisto analitickog pogleda i mogucnosti osvrta na koalicije opcih izbora za 2 godine. Briga me i za jedne i druge, nanijeli su stete koliko i zeleni.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa u BiH je realnost da se mora u koaliciju , samo je pitanje koliko si kao stranka sposoban da utices na procese koji se desavaju u toj koaliciji. SDA je najjaca stranka u ovom dijelu BiH i na svim izborima su prva ili druga stranka po broju glasova. Ako zelis da udjes u vlast i probas pokrenuti neku svoju incijativu ili uticati na politike moras ici sa SDA i jos nekim strankama to je neminovno. Ne znam zasto se od toga pravi toliki problem kad nam je takav zakon i takva struktura. Po meni je vece zlo ako dobijes izbore tj ostvaris dobar rezultat i odes u opoziciju bez ikakvog uticaja na vlast ubacis par stranackih uhljeba u parlament i izdajes saopstenja i kuknjavu na vlast
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
A gdje je to najavio, da nisi malo izvukao iz konteksta?StevieG8 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:54Svaka njima cast na mladosti i entuzijazmu, i ja sam pripadnik te generacije ali izaci na izbore s lijepom pricom bez programa je pointless. Uz to bice veoma zanimljivo ako iko od njih prodje cije inicijative ce podrzavati s obzirom na to da je Mirso najavljivao i koalicije s SDA.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Upravo radi ovog boldiranog je meni SDP pao u ocima na proslim izborima, zgadio mi se i zbog toga za njih necu glasati ako i budem glasao uopste.Slobodas je napisao/la: ↑11 nov 2020, 14:16Pa u BiH je realnost da se mora u koaliciju , samo je pitanje koliko si kao stranka sposoban da utices na procese koji se desavaju u toj koaliciji. SDA je najjaca stranka u ovom dijelu BiH i na svim izborima su prva ili druga stranka po broju glasova. Ako zelis da udjes u vlast i probas pokrenuti neku svoju incijativu ili uticati na politike moras ici sa SDA i jos nekim strankama to je neminovno. Ne znam zasto se od toga pravi toliki problem kad nam je takav zakon i takva struktura. Po meni je vece zlo ako dobijes izbore tj ostvaris dobar rezultat i odes u opoziciju bez ikakvog uticaja na vlast ubacis par stranackih uhljeba u parlament i izdajes saopstenja i kuknjavu na vlast
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ASD
- Kontakt:
Nevjerovatno kako lako nasjedate na SDA propagandu.
Naravno da su htjeli u vlast i mogli su je sastaviti. Problem im je napravio novi vladar podzemlja kome je bilo u interesu da SDA napravi novu vladu i popiša se u usta glasačima u ovom dijelu BiH.
Mislim. Sami su krivi. Kandidovali su ljude koji su kasnije prodali mandate.
Takav je zakon. Ko ima pare, može kupovati zastupnike. Da je normalna država, ti što se prodaju bi samo bili izbačeni iz stranke, a ostali bi bez mandata.
Ja lično neću za njih glasati. Nemam garanciju da će kandidovati neko novo smeće kao što su Enver Bijedić, Vahid Jusufović, Samir Kamenjašević i kompanija.
Naravno da su htjeli u vlast i mogli su je sastaviti. Problem im je napravio novi vladar podzemlja kome je bilo u interesu da SDA napravi novu vladu i popiša se u usta glasačima u ovom dijelu BiH.
Takav je zakon. Ko ima pare, može kupovati zastupnike. Da je normalna država, ti što se prodaju bi samo bili izbačeni iz stranke, a ostali bi bez mandata.
Ja lično neću za njih glasati. Nemam garanciju da će kandidovati neko novo smeće kao što su Enver Bijedić, Vahid Jusufović, Samir Kamenjašević i kompanija.
Ja sam odlucio moj glas ide Nasoj Stranci. Vrijeme je da se mjenjaju prioriteti. Ovi za koje sam glasao do sada razocarali su me
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Beduin
- Kontakt:
Nije to nikakva propaganda, na svom terenu pobijedis i najjaca si stranka a onda se olako predas. Nece da izdaju svoje glasace i idu u koaliciju sa pomenutim strankama, a ovako su, po meni, izdali svaki glas prelaskom u opoziciju kao pobjednici.ASD je napisao/la: ↑11 nov 2020, 16:16Nevjerovatno kako lako nasjedate na SDA propagandu.
Opet, svakome svacije, ali ja sam ovakvog misljenja iako sam ranije glasao za njih. Za gradonacelnika, ako bih i glasao, dao bih glas Jasminu dok ne dodje neko ozbiljniji od njega, doktorima nikad necu dati glas jer vise gubimo nego dobijamo (mada eto i Aco je u politici i uporedo sef odjela gore) i nije jedini takav. Takodjer sta koji qurac ima Crnogorac traziti u politici ako vec gura trenerski posao i licence, ulaskom u politiku bih mu odmah dao otkaz.
075 ❤
075 ❤
- ASD
- Kontakt:
SDP je prema izborima bio najbolja stranka. Ali džaba ti to kad su se zastupnici prodali.Beduin je napisao/la: ↑11 nov 2020, 18:11Nije to nikakva propaganda, na svom terenu pobijedis i najjaca si stranka a onda se olako predas. Nece da izdaju svoje glasace i idu u koaliciju sa pomenutim strankama, a ovako su, po meni, izdali svaki glas prelaskom u opoziciju kao pobjednici.ASD je napisao/la: ↑11 nov 2020, 16:16Nevjerovatno kako lako nasjedate na SDA propagandu.
Opet, svakome svacije, ali ja sam ovakvog misljenja iako sam ranije glasao za njih. Za gradonacelnika, ako bih i glasao, dao bih glas Jasminu dok ne dodje neko ozbiljniji od njega, doktorima nikad necu dati glas jer vise gubimo nego dobijamo (mada eto i Aco je u politici i uporedo sef odjela gore) i nije jedini takav. Takodjer sta koji qurac ima Crnogorac traziti u politici ako vec gura trenerski posao i licence, ulaskom u politiku bih mu odmah dao otkaz.
Možeš ići u vlast ali pod SDA uslovima. Oni kroje koaliciju i postavljaju uslove iako si bolji od njih jer su se jednostavno ljudi u tvojim redovima prodali. Nisu htjeli pristati na taj minimum (što je i logično jer su dobili izbore).
Enver Bijedić, vahid Jusufović, Samir Kamenjašević i slični nemaju svoje mišljenje. Oni rade onako kako im dezerter i ratni profiter Abdurahman Hodžič kaže.
Pred ove izbore je naređeno da izlaze zajedno sa SDA, što recimo Komšić ne bi nikad uradio iako je kupljeno smeće samo tako.
SDA je pred prošle izbore, izlaskom Kuke bila u nikad gorem položaju. Jednostavno su morali povlačiti radikalne poteze kako bi ušli u vlast.
Bakir je svu vlast na kantonu dao Hodži, a ovaj je parama osvojio vlast.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pitam mladje? Zasto glasati za SDP ako jedni te isti imaju posao, a ostali nista? Mozda bi trebalo malo rpomjena. NASA STRANKA je realno korektnija.
Nekome sav kajmak, a nekome ni kap mlijeka. Dosta u PM!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Molim te ne siri dezinformacije u vezi kojekakvih koalicija, to nema veze sa realnoscu.StevieG8 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:54Svaka njima cast na mladosti i entuzijazmu, i ja sam pripadnik te generacije ali izaci na izbore s lijepom pricom bez programa je pointless. Uz to bice veoma zanimljivo ako iko od njih prodje cije inicijative ce podrzavati s obzirom na to da je Mirso najavljivao i koalicije s SDA.
- ASD
- Kontakt:
Pa to bi se moglo nazvati promjenom jer nisu na vlasti i rijetko su gdje bili. Čak i ova Platforma bi se mogla nazvati promjenom jer su novi na političkoj sceni (neću da ulazim u to koje su njihove namjere i motivi, mada je jasno s kim će u koaliciji).Probisvjet je napisao/la: ↑11 nov 2020, 23:33Pitam mladje? Zasto glasati za SDP ako jedni te isti imaju posao, a ostali nista? Mozda bi trebalo malo rpomjena. NASA STRANKA je realno korektnija.
Zelena koalicija realno nije promjena. Na svim mogućim su vlastima i ne rade dobro.
-
Izvanredni
- Kontakt:
Zar jos niste skontali da su svi isti, osim kad se pojave neki sa listom gdje je prosjek 30 godina
- Beduin
- Kontakt:
Jesu li se izjasnili iz NS ili Platforme sa kim (ne)bi u koaliciju, koga ne smatraju dobrim za vlast? Ili briju svoju furku pa kome se priklone zarad stolice i dizanja ruke?ASD je napisao/la: ↑12 nov 2020, 00:45Pa to bi se moglo nazvati promjenom jer nisu na vlasti i rijetko su gdje bili. Čak i ova Platforma bi se mogla nazvati promjenom jer su novi na političkoj sceni (neću da ulazim u to koje su njihove namjere i motivi, mada je jasno s kim će u koaliciji).Probisvjet je napisao/la: ↑11 nov 2020, 23:33Pitam mladje? Zasto glasati za SDP ako jedni te isti imaju posao, a ostali nista? Mozda bi trebalo malo rpomjena. NASA STRANKA je realno korektnija.
Zelena koalicija realno nije promjena. Na svim mogućim su vlastima i ne rade dobro.
Mogu samo zamisliti kad bez maski navale u onim redovima gurkat se, puhat za vrat drugima i razglabat o svemu, korona skok u najavi
075 ❤
075 ❤
Ma samo vidis ovo u Banovicima sto je bilo i skontas da ovde nikad nece biti bolje, samo put pod noge.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ako bi gledali prognoze kroz matematiku trebalo bi ovako nesto da bude , ali mislim da ce biti puno zanimljivije da ce biti jako mala razlika

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- ASD
- Kontakt:
Tuka glupa.
Konkurencija ti ima skoro pa 100% medija.
Moraš paziti šta pričaš, a ne da ovako izbijaš stotine glasova.
Očito se još njje navikla da nije u SDA. Ovo bi prošlo bez problema jer ne bi imao ko izvijestiti.
A ji je fazon sa ovom NS. Sve se spominjalo da će Derviš biti kandidat, pa onda da zbog ove koalicije neće imati kandidata i bum Mirjana.
Interesantan mi je i Čičkovo viđenje kandidatura. Dvorana u Kreki se završava brzinom vjetra, slućajno?
Interesantan mi je i Čičkovo viđenje kandidatura. Dvorana u Kreki se završava brzinom vjetra, slućajno?
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.