AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ja sam znao da će promašiti i prije nego što je uzeo loptu. Bilo je i vrijeme da se prepusti Kessiju.
Meni je jasno da će tokom sezone biti i loših utakmica i kikseva kao u slučaju Lila, što mi ni ne pada toliko teško kad te protivnik nadigra, ali ovakve stvari baš čupaju živce, kad nezasluženo prospeš bodove. Dođe čovjeku da sve porazbija.
Vidio sam i ja da je Hakan ubjedljivo najbolje ocjenjeni igrač. Možda bih i povjerovao, da nisam gledao utakmicu.
Meni je jasno da će tokom sezone biti i loših utakmica i kikseva kao u slučaju Lila, što mi ni ne pada toliko teško kad te protivnik nadigra, ali ovakve stvari baš čupaju živce, kad nezasluženo prospeš bodove. Dođe čovjeku da sve porazbija.
Vidio sam i ja da je Hakan ubjedljivo najbolje ocjenjeni igrač. Možda bih i povjerovao, da nisam gledao utakmicu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Joj Kesi i penali, jest da skoro po pravilu realizuje al' ja svaki put pretrnem pošto je vidljivo koliko je krut na lopti.
Hakan je po meni prva opcija za penale.
Hakan je po meni prva opcija za penale.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Milan od davne 1949 godine nije imao niz od 27 utakmica gdje su dali gol, što je svakako za svaku pohvalu. Vodimo Serie A, čestitke Pioliju i momcima
Napoli-Milan 22.nov
Milan-Viola
Samp-Milan
Milan-Parma
Genoa-Milan
Sassuolo-Milan
Milan-Nazio 23.dec
Uzmemo li 4p protiv Napolija i Nazija, ili jednostavno uzmemo 3p napolitankama
,eto najavljenog zimskog scudetta
Ova pauza će najbolje Ibri doć, bez repke, taman nek puca penale do zore Dollaru senioru
Napoli-Milan 22.nov
Milan-Viola
Samp-Milan
Milan-Parma
Genoa-Milan
Sassuolo-Milan
Milan-Nazio 23.dec
Uzmemo li 4p protiv Napolija i Nazija, ili jednostavno uzmemo 3p napolitankama
Ova pauza će najbolje Ibri doć, bez repke, taman nek puca penale do zore Dollaru senioru
- OldFashioned
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 23:08Ljudi treba malo sagledati situaciju realnije. Pogledajte mnogo skuplje, jače, iskusnije timove, kako doživljavaju blamaže ove sezone. Milan je jedino podbacio protiv Lillea, kad su izgledali bezvoljno, i to je jedini blam u zadnjih 30 utakmica..
Ovo će biti izuzetno čudno sezona za sve klubove širom evrope, zbog mnogo razloga, ali šta je tu je. Milan ima strašno mladu ekipu i oscilacije su normalna stvar. Čak ih je i manje nego što je uobičajeno.
Pogledajte koliko je novca uloženo u Liverpool pa im ispodprosječna Villa utrpa 7 komada. Ili kako se skupocijeni United svako malo izblamira. Ništa bolje ne prolaze Real ili Barca. Pa i City je imao par ispada.
Sve te ekipe su daleko jače, iskusnije i skuplje od Milana.
Podbacili smo mi i protiv Rio Avea, Udinesea, pa i na neki način Bodo Glimita jer svaki njihov napad je izgledao kao gol plus imali su šansu u 90+ da dođu do poravnanja.
Kažem podbacili jer smo na papiru mnogo bolji od svih navedenih ekipa.
Pioli sada već dokazano nema autoritet jer što neko reče, šablonski izvede Hakana u 80+ iako se ovaj ne može sastati sa loptom otkako su počeli pregovori oko produžetka ugovora. U jednoj situaciji se i nešto zamijerio Pioliju kada ga je ovaj zamijenio i to opet nekad pred kraj utakmice. Nestvarno je koliko su se isprsili igrači danas i to ne samo u ovom sportu.
Ako ne igra dobro, izvedi ga yebo ti on mater !
Meni se sviđa kako igramo, pogotovo kada gonjamo rezultat, stvarno to djeluje fino napadački i vidi se da ekipa ima potencijala za još bolji nogomet nego što i sada pružamo. Ono što ne volim je kada povedemo, instantno se opustimo, prepustimo protivniku loptu i vrlo brzo primamo golove...
Šteta da ovo nismo dobili, iako sam znao i prije utakmice i upozoravao da ćemo protiv trkačkih ekipa kao Verona imati ogromnih problema, mada smo oba gola primili bezveze. Bojim se da sad ne uđemo u negativni niz gdje ćemo karakter ekipe biti testiran.
Zlatan koliko ga god volim treba penale prepustiti Kessiu.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 09 nov 2020, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ljudi moji ja evo nikad ne bi pored Zlatana dao Kessiu da suta jer Zlatan je Zlatan,ok mozda ce on htjeti da ovaj izvede,ali mozda samo iduci penal onda poslije opet ide Zlaja. Kakav god da je sinoc bio na kraju nam je donjeo bod,protiv Udina 3 boda,Inter 3 boda,Bologna 3 boda itd. Previse je dobrog ove sezone vec donjeo klubu da bi ga se razapinjalo.
Sve je ovo dobro za sada 7 tekmi 5 pobjeda i 2 remija,idemo se sabrati i dobiti Napolitance iduce kolo i opet ce sve doci na svoje .
Sve je ovo dobro za sada 7 tekmi 5 pobjeda i 2 remija,idemo se sabrati i dobiti Napolitance iduce kolo i opet ce sve doci na svoje .
- Beduin
- Kontakt:
Nije to zbog sinoc promasenog penala, nego zato sto ih uzasno izvodi. I prije ova 2 promasena penala mu je golman odbranio pa on od odbijene lopte dao gol. Jednostavno ih uzasno izvodi i trebao bi to prepustiti boljem od sebe. A njemu svaka cast na ovim igrama, vise trci i vrsi presing od jednog Leaoa.
Sinoc je Leao bio dobar na lijevom krilu, ali opet sebican u nekoliko navrata. Prelaskom desno se izgubio i bio igrac manje.
Sinoc je Leao bio dobar na lijevom krilu, ali opet sebican u nekoliko navrata. Prelaskom desno se izgubio i bio igrac manje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Svaka njemu čast na igrama, ali tri promašena penala zaredom... pa dokle više? Sinoć nas je ono koštalo tri boda, sigurno bi stigli do preokreta da se drugi gol zabio tad, a ne u 90+ minuti.
Penale treba pucati onaj ko to najbolje izvodi, a u ovoj ekipi su to Kessie i Hakan. Ne interesuje me što je on Ibrahimović, više ne smije uzimati penale.
Penale treba pucati onaj ko to najbolje izvodi, a u ovoj ekipi su to Kessie i Hakan. Ne interesuje me što je on Ibrahimović, više ne smije uzimati penale.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mislim da je vrijeme da se Hakanoglu malo klupira dok se ne dozove pameti. Pioli svakako nije Capello niti Carleto. On je bio i ostao prosječan trener sa zrnom soli u glavi. Posložio je ekipu kako najbolje zna i kako najbolje odgovara igračkom kadru, bez preser.avanja kako mu treba 10 igrača u svakoj liniji. Dovoljno je mudar da da ekipu jedinom vrhunskom igraču koji je želio doći u AC Milan. Ali mu nedostaje ono nešto zbog čega nikad neće biti vrhunski trener. I da konačno je lijepo vidjeti ekipu kako igra, konačno uživam u igri i čekam utakmice sa radošću.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Kad se samo sjetim kako smo svi kolektivno s.rali kad su ga doveli,a ispostavilo se top pojacanje za svega 2-3 mil eura.
Sa njim je Maldini uradio odlican posao.
Jojj kad bi nesto bilo od ovoga,da se rijesimo i Susa broj 2
Eh to bi vec bilo nesto, dovedes Thauvina i puno jača desna strana bez nekih ulaganja
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
I jos prodamo Roma i Contia za dobre pare, dovedemo Milenkovica u dobrog beka, bila bi to vrhunska zima i mercato. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nema od prodaje Roma nista,kapiten kluba Mino mu agent
Mozda poslije ovih repke i on proigra,vidjecemo.
Jojj tek iduca nedjelja je utakmica Milana ko ce to docekati
Od štopera spominju se trenutno Kabak iz Schalkea i Lovato iz Verone kao moguća pojačanja za januar , a i dalje smo zainteresovani za Szoboszlaija i sada su nas počeli povezivati sa Thuramom iz Gladbacha , vidit ćemo hoće li biti išta od njih.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- OldFashioned
- Kontakt:
Kabak, je li to onaj što je izjavio nešto u smislu da neće da nazaduje u karijeri ako pređe u Milan.
Nije to on. 
Od svih ovih stopera mi se Kabak najviše sviđa, taman ono što nam treba.
Ja bih ovog momenta pješke na leđima odnio Hakana gdje god hoće da ide, ako to znači da će doći Szoboslaj. Ali male su šanse za to, previše se klubova interesuje za njega, a Milan je pogriješio što ga ljetos nije doveo. Ovako Hakan ostaje i daje mu se novi ugovor...
Od svih ovih stopera mi se Kabak najviše sviđa, taman ono što nam treba.
Ja bih ovog momenta pješke na leđima odnio Hakana gdje god hoće da ide, ako to znači da će doći Szoboslaj. Ali male su šanse za to, previše se klubova interesuje za njega, a Milan je pogriješio što ga ljetos nije doveo. Ovako Hakan ostaje i daje mu se novi ugovor...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Onda sam pomiješao sa nekim drugim defanzivcem, nikako se sjetiti koji hajvan je bio u pitanju.
Szoboslaj je za Hakana Totti lično.
Szoboslaj je za Hakana Totti lično.
Pa zadnji u nizu koji je nešto slično pričao je Piatek.
Kabak jest prošlo ljeto odbio Milan, ali iz razloga što je htio ostati u Njemačkoj i što je želio garantirano mjesto prvotimca. Skroz validan razlog, nije za zamjeriti.
Evo Tonali startao za Italiju, valjalo bi malo ispratiti. Inače ne volim kad igrači igraju ove mečeve, ali njemu će dobro doći minutaža.
Kabak jest prošlo ljeto odbio Milan, ali iz razloga što je htio ostati u Njemačkoj i što je želio garantirano mjesto prvotimca. Skroz validan razlog, nije za zamjeriti.
Evo Tonali startao za Italiju, valjalo bi malo ispratiti. Inače ne volim kad igrači igraju ove mečeve, ali njemu će dobro doći minutaža.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.