Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Thiago i fab bi se trebali vratit poslije ove rep. pauze
Sta je s oxom
Sta je s oxom
Misteriozni ox
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
"Popularni Ox se ovih dana nasao u centru paznje".
E. Causevic
E. Causevic
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Padaju defanzivci jedan za drugim. Milner na štoperu je sve realnija opcija.
Fuck me. Naravno, Matip će se povrijediti na prvom treningu poslije reprezentativne pauze.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gotova sezona 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jao pa jel ovo moguce
9 tekmi u eplu zakljucno s 2 januarom.Jednostavno novi stoper ako ne dva moraju bit zavrseni i spremni za 13 januar.
Nimalo lagan raspored i u najboljem slucaju ako zavrsimo s 5 W i 2D i 2L bi trebalo bit dovoljno da nas odrzi u vrhu.
9 tekmi u eplu zakljucno s 2 januarom.Jednostavno novi stoper ako ne dva moraju bit zavrseni i spremni za 13 januar.
Nimalo lagan raspored i u najboljem slucaju ako zavrsimo s 5 W i 2D i 2L bi trebalo bit dovoljno da nas odrzi u vrhu.
Koja je ovo povreda po redu , jedno dvocifrena vec zajedno s koronom.Znaci Van Dijk i Gomez out za sezonu ,po ovim medijskim natpisima.U LP koristiti mladog Wiliamsa ove ostale utakmice , u ligi Philipsa i Fabinha po potrebi (ako se vrati nakon pauze kao sto je i receno).Desno Milner i Neco 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Prestali se naši dopingirati i odmah svi povrede dobili. Jedino ovi vjernici u ekipi što to nisu uzimali još su zdravi. Lijep pozdrav.
14.Suki46 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 16:36Koja je ovo povreda po redu , jedno dvocifrena vec zajedno s koronom.Znaci Van Dijk i Gomez out za sezonu ,po ovim medijskim natpisima.U LP koristiti mladog Wiliamsa ove ostale utakmice , u ligi Philipsa i Fabinha po potrebi (ako se vrati nakon pauze kao sto je i receno).Desno Milner i Neco![]()
Jel gomez fkt dozivio acl ? Ako jeste to je to od njeg, 3 teska povreda
Kazu da je neka teska povreda koljena u pitanju, ligamenti ili meniskus ne znam sta drugo moze biti u pitanju, tetiva casice mozda?
U svakom slucaju 6-10 mjeseci out sigurno.
U svakom slucaju 6-10 mjeseci out sigurno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A ko to zna rekli da ce se vratit iza reprezentativne pauze i nista. Kompletna situacija oko njeg je full sumnjiva, mislim da je i sam Klopp digao ruke. Ne znam kako imamo toliko injury prone engleza
S obzirom na povrede u odbrani top 4 ove godine i qf lš puna kapa.
Realno sad alaba ne zvuci lose, mozda se moze dovesti u januaru za 10ak miliona ako bayo prihvati.
Evans,maksimovic su igraci isto kojim istice ugovor.
Nadam se da ce Upamecano bit rijesan do kraja ove godine, mozda nas obraduju kao s virgilom pred bozic
Evans,maksimovic su igraci isto kojim istice ugovor.
Nadam se da ce Upamecano bit rijesan do kraja ove godine, mozda nas obraduju kao s virgilom pred bozic
Pa prije ce presjediti cijelu polusezonu na tribinama, nego ga pustiti za 10 miliona. Nije to Barcelona pa da pustaju igrace za daj sta das.
Gomez jutros operisao tetivu u koljenu, nije ACL ni meniskus ali ce svejedno propustiti veliki dio ostatka sezone.
Dovesti Caulkera nek bude backup Joti, Bobbya na stopera i udri. 
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.