elvir rahimić
Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
https://****.com - [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] [url=https://****.com/girl/miso-lexii-27.html]Miso Lexii[/url] [url=https://****.com/girl/melissa-109.html]Melissa[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-vip-93.html]Ali Cruz VIP[/url] - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com] Hidden Dating Profile [/url]
nema kofera para a da im suprostavis bhpl vedete:-)
jos bolje,njih cemo gledati u holandiji:-)
jos bolje,njih cemo gledati u holandiji:-)
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Zamisli ljudi donijeli vrecu para, a u Teheranu navijaci gledaju Zeljkovica, Rahmanovica, Tatara, Corluku, pa nije niko lud, bolje onda da su odigrali protiv reprezentacije svoje lige, imali bi jaci otpor i uvid u kvalitet viseg broja svojih igraca, a pare ostale u vreci.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
BEGIC DZEMIDZIC PILAV TRI KERA
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tu nema nikakve logike, pozivaš najbolji igraci trenutno u našu ligu i na kraju nece igrati upocetka ili mozda nikako! Naši ljudi iz Saveza su stvarno blentavi! Nego da umjesto Irana igraš protiv malo slabiju reprezentaciju igraš i da pozivaš za ovu utakmicu najbolji sastav iz naše lige kao nagrada za dobre igre. Uz toga svi igraci iz u21 koji nece naredni period više igrati za mladu reprezentaciju. Pozivaš cijelu ekipu za ovu utakmicu. To znaci da su Zilkic, Rahmanovic i svi ostali potencija za buducnost A reprezentacije... Mogli su komotno Hajdarevic, Pidro, Djokanovic, Nedim Hadzic, Jovo Lukic, Petar Bojo, Mateo Maric, Martin Zlomislic idt. pozivati...Goalgetter je napisao/la: ↑11 nov 2020, 17:36Najbolji moguci sastav izvode protiv Irana? Pitam se samo gdje logika, zar nije pametnije bilo igrace iz PL probati protiv Irana, a Pjanica, Krunica i jos neke postediti za ovaj nebitni mec. Koja glupost. Neces jednog Ziljkica ili onog iz 2. Turske lige probavati protiv Nizozemske.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Inače smo Francuska koji moze izvest C tim i opet pobijediti banana ekipe. Kao sto reče, treba i pobijediti u ovih 10-15 utakmica koliko već...Sensei je napisao/la: ↑11 nov 2020, 17:39Treba nekog i pobijedit ove godine. To je razlog.Goalgetter je napisao/la: ↑11 nov 2020, 17:36Najbolji moguci sastav izvode protiv Irana? Pitam se samo gdje logika, zar nije pametnije bilo igrace iz PL probati protiv Irana, a Pjanica, Krunica i jos neke postediti za ovaj nebitni mec. Koja glupost. Neces jednog Ziljkica ili onog iz 2. Turske lige probavati protiv Nizozemske.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nije to neki prepucavanje izmedju Zeljo vs Sarajevo nego izmedju igraci iz Premijer Lige i inostranstvo! Ti moraš akciju preokrenit prema ljudi koji vredjaju i provociraju, a ne prema ljudi koji napravi kontra argumenti. Meni samo licno krivo da moraju neki igraci iz naše lige poziv dobiti koji se nisu mogli afirmirati u inostranstvu. Zilkic i Rahmanovic nisu se mogli u Istri naigrati, Tatar u Slaven Belupo, za Corluka je Slovenska liga previše bila, Cipetic došao iz 3 lige iz Španije, ovakvi stvari mene smetaju. Makedonija, Srbija i Hrvatska pozivaju talenti iz nihovi lige i zato pogazu dosta skauti paznju prema njima! Island, Gruzija, Makedonija i još neki solidni reprezentacije imaju za sad bolji pojedini igraca jer bacaju mlade igrače u vatru! Ako se Sarajevo, Zrinjski, Zeljo u evropu plasiraju onda možemo dalje razgovarati o najboljim igračima preko 23 godine.
Može li se bar podforum reprezentacije zaštitit od trolova i klošarčića kojima je psovanje, vrijeđanje, spamanje jedini vid komunikacije?
Svi smo ovdje postali trolovi, svi e vrijeđamo, jer je dozvoljeno da komunikacija padne ispod svakog nivoa.
Neka idu na podforum PL, željo, sarjevo, prepucavanja...pa nek se bodu noževima i psuju . To je svakako ta raja.
Navijači reprezentacije niti idu na te teme, niti ih zanimaju i uglavnom su relativno pristojni ljudi. Onda se pojave likovi kojima je od 100 postova, 90 trolanje.
- ASD
- Kontakt:
Može se onda i ove dijasporske trollove koji zastupaju drugu stranu mora malo urazumiti.
Prvi si koji uzdižeš igrače i klubove iz Švicarske.
Pa ti prvi prizivaš Hajrovića koji se nigdje van švicarske nije pokazao.Harise je napisao/la: ↑11 nov 2020, 18:42
Nije to neki prepucavanje izmedju Zeljo vs Sarajevo nego izmedju igraci iz Premijer Lige i inostranstvo! Ti moraš akciju preokrenit prema ljudi koji vredjaju i provociraju, a ne prema ljudi koji napravi kontra argumenti. Meni samo licno krivo da moraju neki igraci iz naše lige poziv dobiti koji se nisu mogli afirmirati u inostranstvu. Zilkic i Rahmanovic nisu se mogli u Istri naigrati, Tatar u Slaven Belupo, za Corluka je Slovenska liga previše bila, Cipetic došao iz 3 lige iz Španije, ovakvi stvari mene smetaju. Makedonija, Srbija i Hrvatska pozivaju talenti iz nihovi lige i zato pogazu dosta skauti paznju prema njima! Island, Gruzija, Makedonija i još neki solidni reprezentacije imaju za sad bolji pojedini igraca jer bacaju mlade igrače u vatru! Ako se Sarajevo, Zrinjski, Zeljo u evropu plasiraju onda možemo dalje razgovarati o najboljim igračima preko 23 godine.
2,90 sutra na BIH, X 3,15 i Iran 2,55
Handicap BiH 7.0
Handicap BiH 7.0
Ovi sto prizivaju administraciju, ako nisu gori, nisu ni bolji od ovih drugih. Grupa pacenika koja se umislila da je njihov forum..
Jel hoceš meni zafrkavati? Hajrovic je igrao u klubove gdje samo ovi igraci moze sanjati! Drugo je igrati u Werder Bremen, SD Eibar, Galatasaray nego Celje, Domzale, Istra ili Slaven BelupoASD je napisao/la: ↑11 nov 2020, 19:35Može se onda i ove dijasporske trollove koji zastupaju drugu stranu mora malo urazumiti.
Pa ti prvi prizivaš Hajrovića koji se nigdje van švicarske nije pokazao.Harise je napisao/la: ↑11 nov 2020, 18:42
-
belosevic28
- Kontakt:
Sta su im mladi igraci kriviHarise je napisao/la: ↑11 nov 2020, 18:42Nije to neki prepucavanje izmedju Zeljo vs Sarajevo nego izmedju igraci iz Premijer Lige i inostranstvo! Ti moraš akciju preokrenit prema ljudi koji vredjaju i provociraju, a ne prema ljudi koji napravi kontra argumenti. Meni samo licno krivo da moraju neki igraci iz naše lige poziv dobiti koji se nisu mogli afirmirati u inostranstvu. Zilkic i Rahmanovic nisu se mogli u Istri naigrati, Tatar u Slaven Belupo, za Corluka je Slovenska liga previše bila, Cipetic došao iz 3 lige iz Španije, ovakvi stvari mene smetaju. Makedonija, Srbija i Hrvatska pozivaju talenti iz nihovi lige i zato pogazu dosta skauti paznju prema njima! Island, Gruzija, Makedonija i još neki solidni reprezentacije imaju za sad bolji pojedini igraca jer bacaju mlade igrače u vatru! Ako se Sarajevo, Zrinjski, Zeljo u evropu plasiraju onda možemo dalje razgovarati o najboljim igračima preko 23 godine.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- feniksptica
- Kontakt:
Harise imamo mi respiratore najkvalitetnije jos ne koristene da sutra dodjes sebi kad istrce puleni PL BiH
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
https://****.com - [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] [url=https://****.com/girl/miso-lexii-27.html]Miso Lexii[/url] [url=https://****.com/girl/melissa-109.html]Melissa[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-vip-93.html]Ali Cruz VIP[/url] - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com] Hidden Dating Profile [/url]
Ja kazem da ovi mladji igraci u BiH imaju buducnost za napredak u reprezentaciji nego ovi pojedini igraci koji nemoze nigdje vani se dokazati. Onda se vracaju u našu ligu gdje glumi neku zvijezdu, a onda dolaze oni ljudi koji nemaju pojma o fudbalu i misle da bi trebali igrati u reprezentaciji sto rasturaju sa 25-26 godinu protiv Mladost DK, Krupu, Radnik ili Olimpik!belosevic28 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:08Sta su im mladi igraci kriviHarise je napisao/la: ↑11 nov 2020, 18:42Nije to neki prepucavanje izmedju Zeljo vs Sarajevo nego izmedju igraci iz Premijer Lige i inostranstvo! Ti moraš akciju preokrenit prema ljudi koji vredjaju i provociraju, a ne prema ljudi koji napravi kontra argumenti. Meni samo licno krivo da moraju neki igraci iz naše lige poziv dobiti koji se nisu mogli afirmirati u inostranstvu. Zilkic i Rahmanovic nisu se mogli u Istri naigrati, Tatar u Slaven Belupo, za Corluka je Slovenska liga previše bila, Cipetic došao iz 3 lige iz Španije, ovakvi stvari mene smetaju. Makedonija, Srbija i Hrvatska pozivaju talenti iz nihovi lige i zato pogazu dosta skauti paznju prema njima! Island, Gruzija, Makedonija i još neki solidni reprezentacije imaju za sad bolji pojedini igraca jer bacaju mlade igrače u vatru! Ako se Sarajevo, Zrinjski, Zeljo u evropu plasiraju onda možemo dalje razgovarati o najboljim igračima preko 23 godine.neljudski, u najmanju ruku.
Cim nemaš ništa inteligentno za napisati, zapocinješ s provokacijom!feniksptica je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:18Harise imamo mi respiratore najkvalitetnije jos ne koristene da sutra dodjes sebi kad istrce puleni PL BiH
- feniksptica
- Kontakt:
Moram malo, nema postova na temi slabo. Da mi sutra slavimo pobjedu golom Rahmanovica i svi sretni i veseliHarise je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:28Cim nemaš ništa inteligentno za napisati, zapocinješ s provokacijom!feniksptica je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:18Harise imamo mi respiratore najkvalitetnije jos ne koristene da sutra dodjes sebi kad istrce puleni PL BiH
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ASD
- Kontakt:
Grijao klupu, ne igrao, isto i u DInamu. Malo vise tribine nego klupu, ali tu cemo ga racunati.Harise je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:05Jel hoceš meni zafrkavati? Hajrovic je igrao u klubove gdje samo ovi igraci moze sanjati! Drugo je igrati u Werder Bremen, SD Eibar, Galatasaray nego Celje, Domzale, Istra ili Slaven BelupoASD je napisao/la: ↑11 nov 2020, 19:35Može se onda i ove dijasporske trollove koji zastupaju drugu stranu mora malo urazumiti.
Prvi si koji uzdižeš igrače i klubove iz Švicarske.![]()
Kako ces mu to reci ?ASD je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:33Grijao klupu, ne igrao, isto i u DInamu. Malo vise tribine nego klupu, ali tu cemo ga racunati.
Ali kaze "SD Eibar".

Trenutno korisnika/ca: Beli98, CAGarfia, Hydr4a, kaskada1922, katalinski, Sheyi i 48 gostiju.